Şimdi Ara

1500 TL Diz üstü PC Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum 1500 TL , oyunlarda sorun çıkartmayacak ekran kartı iyi ve uzun ömürlü laptop önerilerinizi bekliyorum. Mağaza kaynaklı olursa sevinirim. Simdiden Tesekkurler donanimhaber ailesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus tavsiye ederim. 2GB harici ekran kartı core i5 işlemcisi var

http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo095h_laptop?keyword=xo095h
  • Lenovo v580c; link:

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-urun10842.html

• Dostum media marketin sitesinde kampanya var Acer E1-572g i5-4200u ve 2gb harici 8750m ekran karti var.1999 yerine 1449tl bizzat ben kullaniyorum tavsiye ederim. Yukarida arkadaslarin bahsettigi laptoplar arasinda asus un ekran karti kötü, lenovo ise iyi ama taksitle alacaksan 1600 1650 yi geçiyo fiyat. Pesin alcaksan yukarda arkadasin bahsettigi lenovodan al. Yoksa mediamarketin sitesine gir web e özel kampanya göreceksin stoklarla sinirli dikkat et..

• quote:

Orijinalden alıntı: bargun94

Dostum media marketin sitesinde kampanya var Acer E1-572g i5-4200u ve 2gb harici 8750m ekran karti var.1999 yerine 1449tl bizzat ben kullaniyorum tavsiye ederim. Yukarida arkadaslarin bahsettigi laptoplar arasinda asus un ekran karti kötü, lenovo ise iyi ama taksitle alacaksan 1600 1650 yi geçiyo fiyat. Pesin alcaksan yukarda arkadasin bahsettigi lenovodan al. Yoksa mediamarketin sitesine gir web e özel kampanya göreceksin stoklarla sinirli dikkat et..

Kullandığınız pcnin oyun performansı nasıl acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Asus tavsiye ederim. 2GB harici ekran kartı core i5 işlemcisi var

http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo095h_laptop?keyword=xo095h

64 bit ekran kartı bu. Oyun için pek iyi olduğunu düşünmüyorum.
  • Bu fiyat aralığından ki modellerin %95'i 64 bit ekran kartına sahip. 128 bit ekran kartı olarak Dell 7537 serisini inceleyebilirsiniz fakat fiyat olarak daha yüksek.
  • BlackKhan kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alabileceğin bir bilgisayar için daha iyisini bekleyemezsin. Ağır grafikli oyunları denemedim ancak şuana kadar oynadığım oyunları son ayarlarda oynayıp herhangi bir kasma yaşamadım. 128 bit ekran kartı sonuçta. benchmarkta ki sıralaması da fena değil. En azından performans olarak geforce 720m 'den daha iyi olduğu çok açık.
  • Suan fiyati 1700 gozukuyor. Galiba bitmis kampanya ne diyorsun iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bargun94

Bu fiyata alabileceğin bir bilgisayar için daha iyisini bekleyemezsin. Ağır grafikli oyunları denemedim ancak şuana kadar oynadığım oyunları son ayarlarda oynayıp herhangi bir kasma yaşamadım. 128 bit ekran kartı sonuçta. benchmarkta ki sıralaması da fena değil. En azından performans olarak geforce 720m 'den daha iyi olduğu çok açık.

İşlemci kafamı karıştırıyordu da onu aştım. Dell alıcam inşallah.

• merhaba arkadaşlar ben bu yaz bişgisayar alacaktım ama sonradan akıllı telefon almaya karar verdim asus almayı düşünüyordum fakat bilgisayarcı tanıdıklarım dell in de çok iyi olduğunu bu yıl iyi bir çıkış yaptığını söyledi sizce dell mi asus mu almalıyım. Şu an pc aşmıyacam ama seneyealacak gibiyim önerişerinizi bekliyorum.

• BlackKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Dell 7537 almayı düşünüyorum. Ebrar'dan mı alacaksınız, yoksa başka firmaları bekleyecek misiniz ?
  • Arkadaşlar onerileri gonderin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Hocam ben de Dell 7537 almayı düşünüyorum. Ebrar'dan mı alacaksınız, yoksa başka firmaları bekleyecek misiniz ?

Ebrar diye düşünüyorum da bakalım.

• Arkadaşlar geçen seneye kadar herkese dell tavsiye ediyordum çünkü fiyat performans olarak en iyi siydi dell. Ayrica mükemmel bir garanti hizmetleri vardi yerinde destek diye bisey bilgisayar a bisey oldumu direk gelip evinize yapiyolardi. Hangi parcasi degiscekse degistiriyolardi.

Ancak bilgisayarda uyumsuz ram olmasi nedeniyle pcdepo.com u dava ettim ve zor da olsa bilgizayarimin parasini geri aldim. Bu arada bilgisayarın sirf rami uyumsuz diye harddiski ekran karti ana karti ve paneli değişti hic bi arizasi olmamasima ragmen. Dell bu kadar cömert bi firma.

Ama son aldigim duyuma göre firma yerinde garantiden epey zarar etmis olacaklar ki artik yeni sattiklari bilgisayarlar sadece dell garantili.

Peki memnun muydum dellden? Allah hepsinden razi olsun sorunun ramden kaynaklandigini anlayana kadar kac tane parcasini değiştirdiler. Niye biliyo musunuz bilgisayari yollasam direk anlarlardi ram lerin uyumsuz oldugunu ama onlar sirf beni magdur etmemek icin deneme yanilma yoluyla kac parcasini degistirdiler.kisaca dell bilgisayardan ve dell müşteri hizmetlerinden gayet memnundum.

Pcdepo yu Allah a havale ediyorum beni aylarca ugrastirdilar. Kac tane avukatla görüştüm. Yaziklar olsun.

Hasil i kelam cümlelerimi toplarlayacak olursam dell iyidir candir ama bu sene fiyatlari biraz yükseldi uygun bulmaya calisin bulursaniz da alin.

• Bu sene de acer e1-572g i5-4200u 6gb 750gb ve 2gb harici 8750m aldim şimdilik memnunum bakalim :) ücreti de mediamarkt te kampanya vardi 1499 a düşmüştü 100 tl hediye çekiyle 1399 a geldi. Cok aradim ama o ayarlarda ayni fiyata dell buldum. U işlemciyi tavsiye ederim isinmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Bu fiyat aralığından ki modellerin %95'i 64 bit ekran kartına sahip. 128 bit ekran kartı olarak Dell 7537 serisini inceleyebilirsiniz fakat fiyat olarak daha yüksek.

Dolar yükselmeseydi fiyatlar çok daha iyi olurdu. Ben temmuz ayında aldım 1400 liraya ve özellikleri oldukça iyi. Şu an aynı bilgisayarın fiyatı 1700 liradan aşağıda bulunmuyor.

Dell marka notebook ların kasaların çok sağlam olduğunu söyleyebilirim.
  • Yorumlar icin cok tesrkkurler galiba fiyatlarin dusmesini bekleyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.