Pazartesi bir kasa toplayacağım. Bu sadece kasa olacak. Ağırlık oyunlarda olacaktır. 3-5 ay en fazla işe girene kadar :) Aklımda 3 sistem var. Bunlardan ikisini hemen alta yazdım. Upgrade veya Downgrade yapabilir ona göre önerebilirsiniz tabi ki fiyat aralığını düşünerek. Hazırlamış olduğum sistemlerin yağında kavrulduğunu düşünüyorum. Konu hertürlü yoruma açıktır. Tüm fikirlere saygı duyarım. Ayrıca benim gibi şu sıra güncel uygun sistem toplayanlara da ışık olabilir bu konu.
Creative Xİ-Fİ harici ses kartı , Logitech Z5500 hoparlör , Klavye mouse seti , Sata DVD/RW ve Philips 42'' LCD TV elimde mevcut.
*Oyunlarda açacağım çözünürlük nadiren 1920*1080 , genellikle 1680*1050 veya benzer 32'' çözünürlükleri 1366*768 Belki yapmış olduğum 1366*768 çözünürlük için çoktur fiyat düşer isteğim doğrultusunda bir pc hazırlanırsa çok teşekkür ederim şimdiden. Oyunları en fazla 3-5 ay oynarm herhalde iş güç başlayacak mecburen.
Hocam teşekkürler öneriniz için. Çok fiyat farkı olmadan gayet güzel tercih olabilir. Psu hangisinde daha iyiyse onu tercih etmek en büyük etken olur bence. Aslına bakarsak Dark Falcon aklımda hem çok şık hemde OCZ 600W psu var. Fiyatında 60tl esneme yapabilirsem düşünüyorum :) Ki daha Cpu soğutucusu da eklenince 60-70 de oradan oldu 120-150 ek bütçe
Testlerden takip ettiğim kadarıyla bu iki kart birbiriyle yarışıyor ve neredeyse aynı performans sunuyorlar. Ben genelde İntel cpu ve Nvidia ekran kartları kullandım hep bir tereddüt var ama nedir bilmiyorum :)
Amd ye geçmeyi maddi yönden rahatlattığı için düşünüyorum ama overclock işlerinde çok detayı var yok cache aç yok falan aç.
İntelde overclock arayüzü basit olduğundan orada kendimi daha becerikli hissediyorum. Burada endişem var. Paramı ayarlamaya çalışıyorum kasa büyük ihtimal Dark Falcon olacak OCZ 600w psu ile geliyor.
6850 öneririm 460a göre fiyatı biraz daha uygundur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme