Şimdi Ara

1500 TL TELEFON TAVSİYESİ (LG G2 DEMEYİN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1500 TL bütcem var 1600 olabilir en fazla telefonu vatan bilgisayardan alcam.Lg g2 istemiyorum herkese öneriliyo bıktım o telefondan sağlamlığı berbat ucuz diye alip düşürüp ekrana 500 tl vermek istemiyorum (slim armor kılıf al filan demeyin).nexus 5 de olmasin z1 soluk ekran almak istemiyorum ve compacta küçük olduğu icin olmasın.paralel ithalatla almiyacağım tavsiyelerinizi aliyim veya 1-2 aya yeni f/p telefonlari filan cikacaksa bekleyebilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sivaslee5828

Arkadaslar 1500 TL bütcem var 1600 olabilir en fazla telefonu vatan bilgisayardan alcam.Lg g2 istemiyorum herkese öneriliyo bıktım o telefondan sağlamlığı berbat ucuz diye alip düşürüp ekrana 500 tl vermek istemiyorum (slim armor kılıf al filan demeyin).nexus 5 de olmasin z1 soluk ekran almak istemiyorum ve compacta küçük olduğu icin olmasın.paralel ithalatla almiyacağım tavsiyelerinizi aliyim veya 1-2 aya yeni f/p telefonlari filan cikacaksa bekleyebilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.

+ 1 g2 hakkında söyledikleriniz için biraz daha beklerseniz Huawei Ascend Mate 7 gelecek, Lumia 1520 de o paraya değecek bir cihaz olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Arkadaslar 1500 TL bütcem var 1600 olabilir en fazla telefonu vatan bilgisayardan alcam.Lg g2 istemiyorum herkese öneriliyo bıktım o telefondan sağlamlığı berbat ucuz diye alip düşürüp ekrana 500 tl vermek istemiyorum (slim armor kılıf al filan demeyin).nexus 5 de olmasin z1 soluk ekran almak istemiyorum ve compacta küçük olduğu icin olmasın.paralel ithalatla almiyacağım tavsiyelerinizi aliyim veya 1-2 aya yeni f/p telefonlari filan cikacaksa bekleyebilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.

+ 1 g2 hakkında söyledikleriniz için biraz daha beklerseniz Huawei Ascend Mate 7 gelecek, Lumia 1520 de o paraya değecek bir cihaz olacaktır.

Hocam huawei gibi bir markaya para vermek istemem.lumialarida hic sevmiyorum almak istedigim cihaz android olmasi tercihimdir.

• OnePlus One.
    Desire 816.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

OnePlus One.
    Desire 816.

Söylediğiniz telefonlar fiyatini haketmiyor. 1500 tl verilmez o telefonlara.

• quote:

quote:

OnePlus One.
    Desire 816.

Oneplus one, belkide en iyi fp cihazdır.
    Birde fiyatını hakeden tüm telefonları öldürmüşsün daha ne önerelim sana?

• quote:

OnePlus One.
    Desire 816.

• Siz en iyisi tuşlu telefon kullanın hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz.
  • Note 3 al geç

• HTC One (m7)
    Apple iPhone 5c veya butce artirabiliyorsan 5s
    Samsung Galaxy Note 3

Baska hicbir urun yok adamakilli belirttigin fiyat diliminde
  • quote:

Geldi mi gelecek mi ? Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama ben incelediğim kadarıyla htc desire eye'yi başarılı buldum sizde bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

OnePlus One.
    Desire 816.

Sizce parasını hak eden cihaz hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizdeuygun.com dan xperia Z2 alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin telefon yap daha ne kaldı o olmasin bu olmasin kisiye ozel cihazmi yaptiralim senin icin

• çok temiz iphone 5s 2. el veya üzerine 100 lira daha koyarsan note 3 n9005 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

bizdeuygun.com dan xperia Z2 alabilirsin.

+1, Hak ettiğinden emin olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

bizdeuygun.com dan xperia Z2 alabilirsin.

+1

• bütçeyi biraz artır

htc one m8

http://www.bizdeuygun.com/HTC-One-M8_157445.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.