Şimdi Ara

1500 TL Toplama Masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 TL bütçe ayırarak bir masaüstü almak istiyorum. hangi anakart hangi ekran kartı ile ya da vs ile uyumlu bilmediğim için yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarın amacı şu anda piyasada olan oyunları, hatta çıkacak olan GTA 5'i bile rahatlıkla oynayabilmek. Yani ekran kartı çok önemli. Ben ekran kartında hep RAM üstünden gidiyordum yani benim için 2 GB her zaman 1 GB 'ı ezerdi. Ama bir arkadaşım ekran kartında chipsetin RAM'den daha önemli olduğunu, chipseti iyi olduğu takdirde 1 GB ramli ekrankartının 2 GB dan daha iyi performans verebileceğini söyledi. Bense hangi chipset iyi hiç bilmiyorum. Bu şartlarda bana masaüstü pc toplamada yardımcı olabilecek var mı?

•  1500 TL Toplama Masaüstü

bunları al rahat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

1500 TL Toplama Masaüstü

bunları al rahat et

zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bu ekran kartı yeni çıkacak olan GTA 5 te zorlamaz mı peki? gerçi oyun daha çıkmadı ama tahmini sistem gereksinimlerini düşünürsek?

• quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

1500 TL Toplama Masaüstü

bunları al rahat et

zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bu ekran kartı yeni çıkacak olan GTA 5 te zorlamaz mı peki? gerçi oyun daha çıkmadı ama tahmini sistem gereksinimlerini düşünürsek?

82 TL farkla

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-50701-10m-gtx560-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56456

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.