Arkadaşlar 1500 TL bütçe ayırarak bir masaüstü almak istiyorum. hangi anakart hangi ekran kartı ile ya da vs ile uyumlu bilmediğim için yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarın amacı şu anda piyasada olan oyunları, hatta çıkacak olan GTA 5'i bile rahatlıkla oynayabilmek. Yani ekran kartı çok önemli. Ben ekran kartında hep RAM üstünden gidiyordum yani benim için 2 GB her zaman 1 GB 'ı ezerdi. Ama bir arkadaşım ekran kartında chipsetin RAM'den daha önemli olduğunu, chipseti iyi olduğu takdirde 1 GB ramli ekrankartının 2 GB dan daha iyi performans verebileceğini söyledi. Bense hangi chipset iyi hiç bilmiyorum. Bu şartlarda bana masaüstü pc toplamada yardımcı olabilecek var mı?
bunları al rahat et
quote:
Orijinalden alıntı: kingarthasilker
bunları al rahat et
zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bu ekran kartı yeni çıkacak olan GTA 5 te zorlamaz mı peki? gerçi oyun daha çıkmadı ama tahmini sistem gereksinimlerini düşünürsek?
quote:
Orijinalden alıntı: baranbaran83
quote:
Orijinalden alıntı: kingarthasilker
bunları al rahat et
zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bu ekran kartı yeni çıkacak olan GTA 5 te zorlamaz mı peki? gerçi oyun daha çıkmadı ama tahmini sistem gereksinimlerini düşünürsek?