Şimdi Ara

Ekran Kartsız Sistem toplama Bütçe 2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki para 2200 tl olduğu için baya bi kısıtlı beni uzun süre idare edecek ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum sistemi Vatan bilgisayardan alacağım internet üzerinden alma imkanım yok sonradan sisteme gtx 1060 6 gb veya rx 470 eklemeyi düşünüyorum bütçeme göre sizce nasıl olmuş ilerde ekran kartını takınca sorun çıkarar mı kasa veya psu falan ?

Ekran Kartsız Sistem toplama Bütçe 2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskanikovv -- 17 Şubat 2017; 21:0:8 >

• İşlemciyi 6500 yapıp alın. Indie oyunların çok büyük bir kısmını sorunsuz oynarsınız. AAA oyunlardan da 2009-2010'a kadar olanları en kötü low-med grafik ayarlarında 30fps üzerinde oynarsınız.
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler 6500ün fiyatı 50 tl daha aşağı 50 tl için yeni çıkanı almak daha iyi olmaz mı ?
    Pek anlamadığım için soruyorum 7500 alsam bir sorun çıkarar mı veya dediğiniz gibi 6500 ün ne gibi bir avantajı olur ?
  • Kabylake(7500) işlemci takmanız için o anakarta bios update'i yapılmamışsa sizin yapmanız gerekir, skylake(6500) bir işlemci olmadan yapamazsınız, özetle bilgisayar açılmaz.
  • Bu şekilde alırsanız,orda toplasınlar pcyi,anakartın biosu eskiyse görmiyebilir işlemciyi.1-2 ay oldu bu seri anakartlara 7.nesil işlemciler için bios çıkalı.
  • 24 saniye arayla aynı şeyi yazmışız
  • Anladım hocam Vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum acaba orda toplarken yapabilirler mi böyle bir şey ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan ekran kartsız sistem toplama
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topluca Vatan'dan alacaksanız zaten montaj da yapıyorlar bildiğim kadarıyla, söylerseniz yardımcı olurlar.
    Inventus'tan da toplayabilirsiniz bu arada, Vatan'dan daha ucuzdur muhtemelen fiyatları ve daha yardımcı olurlar
    Anladım hocam teşekkür ederim , kredi kartı şu an için kullanamıyorum dediğiniz sitede kapıda ödeme var ama malesef ordada parça sıkıntısı var.
    selamlar.

ben de arkadasla ayni durumdayim ekran karti haric sistem tamam hocam bugun psu geldi amazon amerikadan ve tamamlandi calistirmasi kaldi.

i5 6500

msi b150m bazooka

8 gb corsair vengeance

ssd samsung 750 evo

seasonic 620w s12ii

zalman z3 plus

oncelikle bu sistem nasil hocam iyi olmus mu.rx 480 de mart basi alcam.

ikincisi ben bu sistemi su an calistirabilir miyim ekran kartsiz.tv ye baglicam simdilik.

ve calistirabiliyosam hangi oyunlari oynarim hocam.elimde far cry 3 var cd li ama dvdrom yok arkadasin kafesine gitcem ordan yukletcem.su an parcalar ayri duruyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş.Çalıştırabilirsin.Lol oynarsın anca.Far cry açmaz.
  • Vatan'dan topluyorsunuz zaten hepsini yapmaları lâzım. Ama alırken orada söyleyin ki hemen BIOs updatre'i yapıp teslim edebilsinler. Sonradan gidince yapmayabilirler ondan. Bir konuda şu; şuan zatne ekran kartı alamıyorsunuz anladığım kadarıyla bütçe yok. Haliyle çok fazla oyun falan da kurmazsınız sisteme büyük ihtimâl. Eğer ki depolama olarak şuanlık çok ihtiyacınız yok ise; HDD'yi 240-250Gb'lık bir SSD ile değiştirin. HDD'yi daha sonra ekran kartı alacağınız zaman alabilirsiniz belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam daha önce hiç bilgisayar toplamadım böyle 9 sene önce hazır casper almıştım malesef.

Hocam birde bende vxga monitör var casper 1400 x 900 19 inc. sorunsuz kullanabilirmiyim sistemi , oraya gittiğimde hemen topluyorlar mı sistemi yoksa ücreti ödeyip 1 gün felan bekletiyorlar mı acemisi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum.

Youtube videolarına baktığım zaman gta5 bile oynuyorlardı bu 6500ün içindeki grafik kartıyla eski oyunları rahat oynatmaz mı hocam yüklensem çok zararı olur mu ?

Çok uzun oldu kusura bakmayın.
  • Vatan'dan hiç sistem toplamadım ama aynı gün içerisinde teslim ederler diye tahmin ediyorum. Zaten çok uzun iş değil. Servis bölümünde hallederler diye düşünüyorum. Sizin aldığınız i5 7500 içerisinde entegre olarak Intel Hd 630 barındırıyor. Monitörünüz de 1080p değil zaten. O yüzden Gta V'i sorunsuzca oynarsınız.

Edit : Yazmayı unutmuşum, anakartta Vga var zaten kabloyu bağlar kullanırsınız monitörü sorun olmaz. Ama ileride ekran kartı takviyesi yapınca; bütçenize göre 1080p IPS,1ms ve hdmi ve ya dp port çıkışı olan bir monitör alın en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 17 Şubat 2017; 22:05:19 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.