Şimdi Ara

1500 tl'ye kadar android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 1500 tl civarı bir bütçem var 4 senedir kullandığım galaxy ace'imden kurtulmak istiyorum. Tabii ki 1500 tlnin hepsini kullanmak zorunda değilim daha ucuz da olabilir.

Kriterler:
    1-Oyun performansı. Neredeyse her oyunu orta-yüksek grafiklerde oynatabilecek herhangi bir kasma donma yapmayacak bir telefon olması lazım
    2-Güncelleme desteği. G2 gibi çıkalı 2 sene olmuş güncelleme gelip gelmeyeceği belli olmayan bir telefon olmamalı. Son 1 sene içinde çıkmış olsa iyi olur
    3-Custom ROM ve XDA desteği. Yani yurtdışında da çokça satılan xda forumunda geliştirilen güncelleme desteği bittiğinde bile rom ile üst versiyonlara güncelleyebileceğim bir telefon olmalı
    4-Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkarmalı
    5-Çözünürlük 1920x1080 veya daha üstü olmalı

Bunların dışında zaten menü geçişlerinde kasmadır ne bileyim bir uygulamayı yarım saatte açmadır bunlar 1500 tllik bi telefonda kesinlikle olmaması gereken şeyler o yüzden değinmiyorum bile.

Not:

-Kamerası çok önemli değil benim için 8 mp bile yeterli olur.

-Isınma derdi olmasa iyi olur.

-Çok uygun bi samsung bulmadıkça samsung düşünmüyorum. Yakında touchwiz kusacağım çünkü.

Teşekkürler

• HTC DESİRE EYE
  • Sony Xperia Z3 Compact gerçi HD çözünürlük. Asus Zenfone 2. Sony Xperia Z2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

HTC DESİRE EYE

HTC E8 ile aralarında ne fark vardır? Ayrıca 2 gb ram üzer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertruzgar -- 21 Haziran 2015; 18:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Sony Xperia Z3 Compact gerçi HD çözünürlük. Asus Zenfone 2. Sony Xperia Z2.

Z3 Compact ben de düşündüm de hem ekranı boyut olarak çok küçük kalıyor hemde hd.

Zenfone 2 önerir misiniz 1299'luk olanı? Intel işlemci konusunda şüphelerim var da.

Xperia Z2'ye de bir türlü ısınamadım yakında z4 çıkacak bu kadar para vermişken 2 model alt kalmak koyar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Sony Xperia Z3 Compact gerçi HD çözünürlük. Asus Zenfone 2. Sony Xperia Z2.

+1

Iki degil 4 alt model olacak olan xperia Z bile güncelleme alacakken z2yi almamak hata olur bu acidan bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertruzgar S kullanıcısına yanıt
    Ağabeyimde Zenfone 5 var gayet güzel çalışıyor. Pil durumu haricinde bir sıkıntı yok. düşünebilirsin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.