Şimdi Ara

1500 TL ye kadar android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi forumlar. 1500TL nakit birikmiş param var ve telefon almayı düşünüyorum. Android istediğim için iPhone felan önerdin iOS sıktı artık simgeler bile yıllardır aynı çoluk cocuk özelliklerini bilmeden elma için elinde dolastiriyor. Telefon android olsun yani. Arayüz olarak sense çok etkiledi. Aynı sekilde dış görüntüsü iyi olmalı. Donanim olarak 1 yıl rahat yazilim destegi almalı. Gün icinde müzik oyun film ve internet için kullanacağım. Telefon 2. Elde olur yurt disından da gelme olabilir 0 takıntım yok

• 900-1000TL araliginda yurt disi sifir htc sensetion alinir androidin keyfine varilir.
  • Samsun galaxy s2 ve htc sensation güzel telefonlar senin için ideal
  • s2
  • Sensation XE al kardeşim. 0 yurt dışı 1250 bir de kaydı var 1350. Müzik desen müzik telefonu. Donanımı da S2yle yarışır. HTC Sense zaten ayrı bi dünya. Ha ben S2 kullanıyorum kötü mü? Asla. Mükemmel bir telefon. Ama ses kalitesi iphone ve sensation xe kadar olamaz. Sen de sense'i sevmişsin. Bence sana gider yani xe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 25 Aralık 2011; 14:00:03 >
  • optimus 3d ve s2
  • sensation xe,glaxy s2
    sensationdaki kulaklik ve arayuz
    glaxydeki incelik tasarim ve ekran
    nedeniyle aralarinda secim yapamadim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu gün baktım bir 100 tl daha koysan iphone 4 alabilirsin.
  • htc sensation
  • Optimus 3D tavsiye ederim. Performans olarak SGS2'den iyidir.
  • tasarım açısından xperia arc s olabilir donanım olarak galaxy s2 ve optimus 3d tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.