Şimdi Ara

1500 TL'ye kadar fikir bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 1.500 TL'ye yakın.

1000 TL'ye iPhone 6 ikinci eli almak mı daha mantıklı yoksa o fiyat ağırlığında diğer telefonları mı incelemeliyim ? Önerdiğiniz bir telefon var mı ?

Aradığım özelliklerden başlıcası ;

-İyi bir kamerası ve ses kalitesinin olması. iPhone ikisini de daima karşıladı benim için. Ama HTC v.b telefonlarında beğenildiğini duydum.

Yorumlarınızı bekliyorum

• Iphone 6s bile şu an ölü yatirimken ıphone 6 almak saçma olur.Mi note 3,htc 10 tercih edilebilir.

Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorsanız Mi A1 veya yakında Redmi 5sPlus girer.Bu telefonları araştırın derim.

Hele son Iphone olaylarından sonra Iphone 'a artık para verenin ya çok parası vardır ya da çöpe para atmak istiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 10 Ocak 2018; 13:40:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim fikriniz için.Zorlamaktan ziyade 1500 bile yüksek benim için o yüzden ikinci el telefonlara yöneliyorum.Ne kadar düşük fiyat o kadar rahatlatacak beni.
  • O zaman C5 Pro, C7 Pro, Lenovo P2 veya Mi A1 araştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUAWEI P9 LITE 2017
    ikinci el iphone 6s (16 olmayan)
  • Fikirleriniz için çok teşekkürler. Ben daha çok hoparlör ve kameraya önem veriyorum. Sizlere ek olarak Xiaomi Mi Max 2 ve Huawei P9 Lite 2017 çok önerildi. Ne dersiniz ?
  • bu sıralar bonus puan ile motorola moto z, z play gibi modeller var, tavsiyem o telefonları da incelemeniz yönünde olacaktır. moto mods eklentileri felan da mevcut. istediğin şekle sokabiliyorsun telefonu. bu sıralar ben de araştırıyorum aynı bant aralığında alınabilir bir telefon bakalım hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 12 Ocak 2018; 10:47:29 >
  • C5 PRO DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. Arkadaşımda var gayet memnun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırşehir81

C5 PRO DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. Arkadaşımda var gayet memnun...

Hocam bu model büyük teknoloji mağazalarında var mi samsung bayisinde yetkili bir tanıdık abi o modelin türkiyede olmadığını söylemişti :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.