Bildirim
1500 TL'ye Kadar Notebook Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Uzun yıllar dayanabilecek diye bişey yok.
alacağınız en Pahalı notebook bile yaklaşık 2 yılda demode olacak. Üçüncü yılın sonunda kendiniz birine hediye edip yenisini isteyeceksiniz.
günlük Kullanım için i3 işlemcili yeterli. hızlı olması içinde ssd takmak yeterli.
Önerim 1000₺ altında bi fiyata 4gb ramli i3 işlemcili bir notebook alın. üstüne 150₺ ye bir 120gb ssd alın gayet mutlu olursunuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.n11.com/lenovo-g500-59-415764-i3-3110m-4gb-500gb-2gb-ati-vga-P25830439
misal bu ürünü kampanya - indirim çeki vs ye 1000 altına alırsınız.
Şu sıra forumda silikon power marka 120gb ssd furyası var, 150 TL ye yine n11 den bulunabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun yıllar kullanımdan kastım demode olması değil, sağlamlığı. yoksa tabiki dediğiniz doğru. bilgisayarı kullanacak kişiler 50 yaşında insanlar. o yüzden çok fazla özellik aramıyorum. ssd pek gerçekleştirebilecekleri bir şey değil o yüzden. basic olarak 4gb ram 500 gb kapasite olsa yeterli.
alacağımız bilgisayar i3-i5-i7 işlemcilerinden birine sahip olursa daha mı iyi olur. bunlar dışında çok fazla işlemci var ama ben de anlamadığım için yorum yapamıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X