Şimdi Ara

1500 TL'ye Kadar Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece günlük amaçlarla kullanılacak, OYUN OYNANMAYACAK, genel olarak internette sörf yapma amacıyla kullanılacak bir laptop arıyorum. En önemli kriterim uzun yıllar dayanabilecek olması ve yavaş olmaması. Tavsiyeleriniz var mı?

• Uzun yıllar dayanabilecek diye bişey yok.
    alacağınız en Pahalı notebook bile yaklaşık 2 yılda demode olacak. Üçüncü yılın sonunda kendiniz birine hediye edip yenisini isteyeceksiniz.
    günlük Kullanım için i3 işlemcili yeterli. hızlı olması içinde ssd takmak yeterli.
    Önerim 1000₺ altında bi fiyata 4gb ramli i3 işlemcili bir notebook alın. üstüne 150₺ ye bir 120gb ssd alın gayet mutlu olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/lenovo-g500-59-415764-i3-3110m-4gb-500gb-2gb-ati-vga-P25830439
    misal bu ürünü kampanya - indirim çeki vs ye 1000 altına alırsınız.
    Şu sıra forumda silikon power marka 120gb ssd furyası var, 150 TL ye yine n11 den bulunabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yıllar kullanımdan kastım demode olması değil, sağlamlığı. yoksa tabiki dediğiniz doğru. bilgisayarı kullanacak kişiler 50 yaşında insanlar. o yüzden çok fazla özellik aramıyorum. ssd pek gerçekleştirebilecekleri bir şey değil o yüzden. basic olarak 4gb ram 500 gb kapasite olsa yeterli.
    alacağımız bilgisayar i3-i5-i7 işlemcilerinden birine sahip olursa daha mı iyi olur. bunlar dışında çok fazla işlemci var ama ben de anlamadığım için yorum yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.