Bildirim
1500 TL ye laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öncelikle bende çok araştırdım 1500'e orta yol laptop yok.şu laptop iyidir bunu al diyende az çıkar o yüzden iş başa düşecek. sitelere gir i3 veya düşük ihtimalle i5 4-8gb laptoplara bak ekran kartlarını notebookcheck sitesinden analiz et fps değerlerini incele 20-25 fps altına düşüyorsa o laptopla oyun oynamayı düşünme. ayrıca orda yazan ingilizce bilgileride translate yardımıyla türkçe çevirip ekran kartı yeterli mi anlayabilirsin. kolay gelsin. -
1500 lik laptopta autocadden ne kadar verim alabilirsiniz bilmiyorum ama i3 lü ve 2gb harici ekran kartlı bir model bulabilirsiniz o fiyata. -
bu laptop autocad kaldırırmı. yada hangi sürümü kaldırır.
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp410ur-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-256ssd-int-14-w10-touch.html -
-
Hocam o cihazı o fiyata almıca zaten. Ben bu ekran kartı autocad kaldırırmı diye sordum.
Bilgilendirmeler ve linkler için çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
memleketin para değeri yokki 1500 tl'ye celeron,4 gb ram li bilgisayar veriyorlar,onlar da anca firefox'un ram'ine yeter..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X