Şimdi Ara

1500 TL YE TUR BİSİKLETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar şehir içinde kısa ve orta mesafelerde spor amaçlı kullanabileceğim konforlu :) bir bisiklet almak istiyorum. Boyum 190 cm kilom 95 , 1500 TL bütçem var.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyata trek, scott, cannondale, cube harici bisiklet bakma bence model olarakta bana kalirsa hybrit modellerinden sec fakat kilon ortalamanin ustune mtb'de iyi olabilir.
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi tur bisikleti Trek 7.2 kesinlikle.

• lakkus L kullanıcısına yanıt
    Carraro Sportive 225 işini fazlasıyla görür.

http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=99

Kalan parayla kask, KM sayacı, eldiven, suluk, far gibi aksesuarları alırsın.
  • Şu linkteki bisiklete bir bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 14 Temmuz 2013; 4:51:10 >
  • bütçe 1500 tl ise tur bisikleti için hafif ve şık bisikletler çok. özellikle scott, cannondale, trek, merida, sedona gibi markalarda. fakat sadece şehir içi kullanımlar için ortalama 900 tl fiyata ,hybrid bir model olan carraro sportive 225 öneririm ben de. hem şık hem de ucuz, muadillerine göre. naçizane :)
  • Cannondale quick 4 diyorum ben çok ergonomik duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500 e Aceralı trek alınmaz sadece kadro için olan ölü bir yatırım olur. merida crossway lere bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Tur bisikleti ise almak amacınız Bisiklet Gezgini'ne uğrayın. Konfor ve kişiye özel bisiklet konusunda uzmanlar. : )
    Fiyatlar beklentinizin üzerinde olacak ama en azından bisiklet konusunda bilgi alırsınız. Seçiminizi de bilinçli olarak yaparsınız.

http://www.bisikletgezgini.com/bisiklet/
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben bu iş de profesyonel değilim haliyle verdiğiniz marka ve modelleri kıyaslama yapamıyorum ancak çoğunluğun belirttiği bir modeli alacağım , giriş seviyesi bir bisiklet için 1500 tl vermek de ne derece mantıklı olur bilemiyorum.Dediğim gibi aslında önceliğim sürüş konforu ve akıcı bir sürüş bu işin sonu yok gibi duruyor :) şu model bu model ve parasal limit artmaya başlıyor. Fiyat performans odaklı ürünler sanırım bana daha uygun tabi yarın ah şukadar verip keşke şu ürünü alsaydım dememek de önemli.

• arkadalar selam, eşime şehir bisikleti bakıyorum.
    trek - allant wsd ya da nirve sraliner sport 7 vites olabilir diye düşündüm. birazdan nostaljik birşey bakıyoruz, çamurluk vs

nirve starliner denedi beğendi.
    tek henüz denemedik.
    önerileriniz nedir?
  • ben de Giant Roam serisi tavsiye ediyorum

birazdan da @Onur NET gelip merida crossway serisi tavsiye eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

ben de Giant Roam serisi tavsiye ediyorum

birazdan da @Onur NET gelip merida crossway serisi tavsiye eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.