Şimdi Ara

1500 YTL Çöpe Mi Gitti? ÇÖZENE 20 DVD HEDİYE (P5BDLX) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
15.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caligula

bi anakart a 242$ verilmez

Parası varki 242$ vermiş.
    Bunu sorgulamak yerine çözüme yardımcı olsanız daha iyi olmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vekilori

Yüzbaşım yetersiz ingilizcemle bence

Biraz daha aşağı inerseniz Core2 de 1066/800 Mhz olduğu yazılı. Yani Anakartın detay sayfasında.

Ben öyle anladım

yaw senin dediğin işlemci fsb'si olmasın....benim bildiğim kadarıyla 533 mhz'den 800 mhz'e kadar ramlari destekliyor....ayrıca ramlari taktığında ses yok çıkarınca 3 bip geliyosa ramlari tanıdığınıda gösterir....inşallah bana olan olmaz ekran kartı uyumsuz çıkmaz

bide 242$ değil ben olsam 255 verir wi-fi olan modelini alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkna -- 24 Eylül 2006; 5:37:31 >

• ARKADASLAR SERDAR HOCA ILE MSN DE BIRAZ KAFA PATLATTIK

SIMDI SORUNU BEN ANLATAYIM COZUMU DAHA ILERIYE GOTURELIM

PSU: SAĞLAM
    CPU: SAĞLAM
    RAM: SAĞLAM
    EKRAN KARTI: BELLİ DEYİL
    ANKART: BELLİ DEYİL

HOCANIN MAKİNESİNDE MAKİNEYİ ACTIĞINDA RAM A KADAR GELIYO YANI ANAKART RAMLERI GORUYOR FAKAT EKRAN KARTINDA TAKILIYOR

RAMLARI CIKARTTIĞINDA UYARI ALIRKEN EKRAN KARTINI CIKARTTIĞINDA UYARI ALAMIYOR OLAY BU NOKTADA TAKILIYOR

BUNDAN SONRASI PCI KONTROL KARTINA KALMIS AMA HOCADA OLMADIĞI ICIN DENEME YANILMA YONTEMI ILE KENDİ SİSTEMİNDE BASKA CPU DENEYECEK AYRICA KENDI EKRAN KARTINDAN EMIN OLMAK ICINDE BASKA MAKINEDE DENEYECEK
    OLMADI SERVICE GIDECEK

COK FAZLA KURCALAYIP YAPACAZ DIYEDE SUYUNU CIKARTMANIN ANLAMI YOK HEPSİ GARANTİLİ URUNLER SONUCTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kölge -- 24 Eylül 2006; 5:48:32 >
  • sanırım iş benim dediğime gelecek...bence başka bi ekran kartıyla sistemi bi denerse iyi olur derim....benim başıma gelen gelmez başına inşallah....
    allah sabır versin....
  • Bu gece benim işlemcim ısndı. Başıma bir termal bağlayacam. Yarın diğer arkadaşların fikirlerini değerlendireceğiz.

İnsanlık için aya ayak basmadan sonraki en önemli gelişme sanırım bu sistemi çalışır hale getirmek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoca -- 24 Eylül 2006; 7:02:22 >
  • anakartı kasadan çıkarıp sistemi kasa dışında çalıştırabilir misin?
    çıt diye bir ses geliyorsa kısa devre vardır büyük ihtimal. floppy ekran kartı güç girişlerini takarken dikkatli olmalısın. onlarda yanlışlıkla kısa devre olabiliyor.
    anakartı kasa dışında elemanlarını bağlayıp çalıştırmanı öneriri. çalışırsa artık anakart vidalarını takarken dikkatli olman lazım. vidaların başlarına plastik bir korumalık geçrirp anakarla olan kısa devreyi kesebilirsin.
  • bence sorun ekran kartında.
  • geçmiş olsun..

konuya bir göz gezdirdim..yeni bir sistem alacaksam montajı onlar yapsınlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

geçmiş olsun..

konuya bir göz gezdirdim..yeni bir sistem alacaksam montajı onlar yapsınlar..

Tabiki eğer her işi kendimiz yapmaya kalkarsak olmaz herkes kendi işini yapacak.
  • götür güt bi bilgisayarcıya adamlar toplayıversin
    hem onlarda deneme şansıda olur hangi parça hatalı ise yerine başka bi parça koyarak sistemini çalıştırırlar ama sen elindeki parçalarla kısır bi döngü halindesin...
  • Hoca Bey, Hala aldıgın RAMler 184 pin mi 240 pin mi yanıt alamadık.
  • arkadaşım profesyonel yardım alman lazım komponentlerin uyum sorunu veya power yetersizliği olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 24 Eylül 2006; 13:43:20 >
  • selamlar konuyla alakali da ondan buraya yazdim :D
    e6300 bir islemci alacagim
    ramlerde 800 mhz lik GSKILL olacak 2x1 gb
    anakart olarak baslangicta gigabyte ds3 dusunmustum
    hic bi yerde bualamyinca
    asus p5b alayim dedim ama ramlerde sorun cikariyor sanirim bu kart
    sonra
    Asus P5W DH Deluxe LGA775/ Core 2 Duo/ 975X/ CrossFire/ SATA2/

hangi anakarti almali ? simdi 255 + kdv vermek istemiom bi anakarta
    eger uyumsuzluk sorunu varsa patlamasin bana da
  • cok ugrasma, sorun islemcide. anakartini begenmemis. farkli bir islemci anakartini calistir once. sonra bios update yeniligi var ise guncellestir. oldu oldu, olmadi hem anakartini hem de islemcini degistir.
    dvd' leri beni bulabilirsen gonderirsin.
  • hocam core 2 duo lar ısınmıyor fanın arada bir durması normal,topladıgım tüm core 2 ler kasa powerı aldıktan sonra 3-4 sanyie hata bazen cok daha fazla sonra cpu fanı dewreye giriyor,ilk basta bende cok yusuflamıstımm,anakartın sli desteği warmı su anda aklıma gelmiyor ama eğer warsa dual mode single mode die ayıran bi kart war anakartın üzerinde ona dikkat et derim
  • Arkadaşlar ne ram arızası ne ekran karı arızası ya bir mantıklı düşünün..Bir arkadaşda 184 pin ve 240 pin ramler var diyor..Yahu 240 pinlik ramleri istesende 184 ün yerine takamazsın..Güzelce bir power ını değiştir büyük ihtimal power den..Fanın bir dönüp bir dönmemesi o yüzden..Ekran kartı işlemci ve ram dışında hiç bişi takma ilk olarak..HDD leri cd dvd leri çıkar..Öle bir dene..Aldığın ürünlerde uyum sorunu olacağını sanmıyorum..Çünkü piyasanın en baba ürünleri..Teker teker başka yerlerde deneme imkanın varsa dene iyice emin olursun..Birde power fişlerini kontrol et..
  • dostum bide sorun çözülmezse asusun türkiye disbiritörünü ara 212-3311000,,ts.anakart@bogazici.com.tr,,,,yahut
    http://www.bogazici.com.tr/sirket.asp?Page=Kim
    kolay gelsin
  • "Hoca"m sorunun kaynağını bulduğunda paylaşırsan sevinirim....bende baya bi merak etmeye başladım....
  • Arkadaşa gidip p4d3.4X2 alip deneyecem. Gelişmeleri bildiririm.
  • senin anakartındaconroe desteği olmayabilir. yani şöyle yeni bir bios sürümünü yüklemenle işlemci desteği kazandırabilirsin. bunun için o anakartın çalıştırabildiği bir işlemciyle bios update ti yapman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.