Şimdi Ara

1500 ytl plazma tv tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

televizyon teknolojisine uzak bir insan olarak, lcd/plazma dünyasına adım atmak gerçekten ölüme eş bir olay. hele benim gibi bir flaşbellek alırken bile 2 saat araştırma yapan bir insan için 2 kere işkence. ama allahtan donanimhaber ve onun değerli üyeleri var bu ülkede. sıfır bilgi ile girdiğim forum araştırmalarında 2-3 günde öyle şeyler öğrendim ki, carrefour çalışanlarını 2 teknosa çalışanlarını 3 dakkada nakavt etme yeteneğiyle donandim. hatta ; "donanım haber, okuyun donanın" diye bir slogan bile buldum.

neler öğrenmişim hızlı bir özet geçeyim ve sorumu soayım;

d-smart ve internetten indirdiğim filmler (ki genelde dvd, divx) izleyecem, maç bakacam. bunlar SD formatlı olduklarından ve ps3, blueray gibi olaylara girmeyeceğimden dolayı, HD Ready Tv alacam.

saat ömrü, ekranda ışık yansıması, elektrik harcaması benim için önemli olmadığından ve yukardaki formatlarda daha verimli olduğundan dolayı da plazma tv alacam.

3-3.5 mt izleme mesafem var, 42 inch düşünüyorum

gelelim sorularıma, 42 inch HD Ready bir plazma için, yukarıda saydığım isteklere göre, başka hangi özellikler olması gerekir?

laptoptan film aktarmak ve izlemek için HDMI özelliği, media play özelliği, usb girişi, bunlardan hangileri olmalı mutlaka?

özellikle de çözünürlük konusunda kararsızım. 1024 x 768 ya da 1366 x 768 arasında görüntü netliği açısından ne gibi bir fark olacaktır?? d-smart ve dvd, dvix filmler için hangisi daha verimlidir?

ve tabi ki marka/model tavsiye edebilir misiniz? şu aşamada samsung la ilgileniyorum. fiyat sınırı 1.500 ytl +100, 200 tl olabilir duruma göre.

şimdiden teşekkürler.

• oncelıkle senınle hemen hemen aynı kullanım amaclarına sahıbız vede kesınlıkle LG 42PQ200R onerıyorum ben aldım cok memnunum ıyıkıde almısım.....
    d-smart kullanıcısıyım + lg nın hdmı cıkıslı dvd palyerını aldım fılm ıcın + zaten cıhazın kendınden usbden dvıx oynatma ozellıgı var bu plazmayı bı ıncele derım fıyatı gayet ıyı hatta kutup aş lerde kampanyada oldugu soylenıyor 1399tl cok komık bı fıyat bu tv ye gore cunku ben 1 hafta once teknosadan sehpasıyla fılan 1894tl ye aldım

http://forum.donanimhaber.com/m_31675410/mpage_9/key_/tm.htm

bu baslıgı bı ıncele kullananların yorumlarını oku emınımkı alırsan pısman olmayacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.