Şimdi Ara

sony kv29cs60 100 hz crt tv şok markette 699 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony kv29cs60 100 hz crt tv şok markette 699 ytl. iş bankası ve yapı krediye de peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar. aleti yakından gördüm orjünal kutusunda satıyorlar. slovakya üretimi.yalınz garantisi nasıl onu bilmiyorum euroasia mı dır tam bilmiyorum
    aslında çok uygun fiyat evde 3 tv var alsam mı diye düşünüyorum.

piyasa fiyatı
    hepsiburada = 799 ytl
    sanalmağaza = 819 ytl
    koysepete = 794 ytl
    pazaraktif = 1238 ytl
    ticaretmerkezi = 999 ytl

• hey adamım
    ben simdi 444 10 444 şok müş hizm. lerini aradım
    böyle bir şey olmadğını söylediler

sen nerede buldun adamım
    ltf. çabuk cevaba
    bu fırsatı kaçırmayalım
  • evet cs60 699 ytl şokta.
    plazma ve lcd ler o kadar ön plana çıkarıldıki bizlerin kafası daiyice karıştı. Bu tv almayıplanlıyordum ama erteledim. Arkadaşlar alınırmı bu tv?
  • Herkes gider Mersin'e.... Bu zamanda alınır mı crt? Önününe bak.Plazma, Lcd vs. televizyonlar gelişiyor,fiyatları düşüyor.Seçimin bunlardan olsun,sonra pişman olma.
  • ben aldım

749 ytl fiyatla

şu anda
    şokta 699 ytl
    carrefourda 749 ytl çarşamba %5 trinkpara hediyesi ile

CRT olsa bile SONY 100Hz tam Flat ekranı var
    LCD ve Plazma henüz arge düzeyinde gelişimlerini tamamlamadılar

tek sorun 16:9 olmaması
  • ben crt almak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.
  • Bence de İyi bir fırsat
  • ben hala kararsızım arkadaşlar, bir alsam bir almasam...
    biri der al diğeri alma.... Plazma lcd crt dellenecem valla. Hangisi neden????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alif33 -- 27 Nisan 2007; 20:48:18 >
  • lcd
  • bu fiyata çok iyi bence ama evde 3 tv var o yüzden yer yok zamanında olsaydı kaçırmazdım
  • http://www.migros.com.tr/sok.html
    insert burada
    10 taksit
    bence çok iyi bir fırsat
  • "ahmer" arkadaşım da aynı konuda yorum istemiş..ona yazdığım yazının aynını buraya da yazıyorum.

ben bu televizyonu nerdeyse 1 senedir takip ediyordum. fiyatlar 1000-1300 arası gidip geliyodu..2 hafta önce bir kaç sitede fiyatının 800 civarı olduğunu görünce çok şaşırdım ve sevindim..bu ucuz satan sitelerin satış şartlarını incelediğimde farklı fiyat ve kargo ücreti gördüm, şöyleki 1) 820 YTL+kargo(5 YTL) 2)799 YTL + kargo (52,5 YTL) 3)796,5 YTL.+ sıfır kargo! ve anlıycan hiç düşünmeden kargosu sıfır olan siteden hemen siparişverdim ve 3 gün sonra geldi.
  • 2 haftadır bu televizyonu izliyorum..artıları olduğu gibi eksileri de var tabii.. televizyonda gördüğüm ilk negatif izlenim görüntünün hiç de anlatıldığı kadar net olmadığı. sanki tuner ' i pek ii değilmiş gibi geldi bana. bir 2. si Kasa malzemesi pek de hoşuma gitti diyemem.. her ne kadar TV made in Slovakıa olsa da kasası made in Chına gibi gibi sankim!!

+ larına gelince 1. ses bir TV için müthiş! DVD izlemek bu TV ile tam bir keyif. 2. Görünümü biraz kaba olsa da tasarımı çok şık! 3. yine de fiyat/performans oranı ile bence alınabilecek bi TV

yine de alınmadan önce bana kalırsa bi TV tamircisi ya da elektronikçiye bu modeli danışmak ta fayda var

• LCD ya da plazma mı derseniz tabii ki bunlar! ama ucuz olanların çözünürlüğü hala berbat! 82 ekranlar 1500 YTL cicvarında..çözünürlüğü ii olanlar ise mağlumunuz 2500 YTL den başlıyo!! ben çok zenginim bu fiyat bana çerez parası diyosanız buyrun alın! yok eğer hem görüntü ii olsun hem fiyatı diyosanız kesinlikle SONY tüplü TV
  • Sony tüplü alın en az 2-3 sene babalar gibi kullanırsınız. HD yayınlar gelince de o zamanın en yeni teknolojisinde olan plazmayı satın alır bunu evde 2. tv yaparsınız. 800 YTL iki sene yüksek görüntü kalitesi için kesinlikle değer ki 2 sene sonra da TV'yi çöpe atmıyorsunuz.
  • Arkadaslar 700 milyona nerden bulurum bu tvyi Ankarada ?

Gecen sene kupadan once niyet etmistim alamamistim fiyatlari minimum 950YTL de dolasiyordu pesin. 699 milyon ise cok uygun fiyat. Evdeki 36 ekrandan bisey izlenmiyor. LCD lere de para vermek istemiyorum. Sonucta destekliyecek yayin halen yok adam gibi, fazla tv de izlemiyorum ve kablo var, bu yuzden LCD aslinda CRT ye gore dezavantajli(hem goruntu hem de fiyat olarak) oluyor her acidan. E salonda DVD felan izleme gibi aliskanligim da yok, kendi bilgisayarimdan izliyorum.

Kullananlar da izlenimlerini yazarlarsa sevinirim...
  • Arkadaslar Sok market nerde, nasil alisveris yapiyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.

Bugun 5m migrosa gittim, Sony felan yoktu, bizde sokta shaub lorentz var dedi eleman.

yardimlarinizi bekliyorum...
  • Ben zaten flat tv konusunda bu tv'nin olduğunu söylemiştim.Halen de 2 sokak aşağımızdaki bakkal büyüklüğündeki şokta duruyor:) Benim TV ihtiyacım olsa alırdım valla:)
  • Biraz önce Hoşdere şoktaydım. Ellerinde vardı ama açık değildi.
    gri renkte arkada 2 scart giriş var. 2 de lale giriş
    ayrıca sağ yanda 3 lale, 1 kulaklık, 1 s-video konnektör var
    flat ve şık bir tv. slovakya yapımı bende de sony tüplü 25 inch var alsammı diye düşünmedim değil.
    699 u 10 bölüyorlar fakata nakliye size ait.
    herhangi bir yerde euroasia ibaresi göremedim.
  • hd yayın gelse lcd'ye geçmek için bahanemiz olacak ama hala gelmedi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.