Şimdi Ara

sony kv29cs60 100 hz crt tv şok markette 699 ytl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu modelle ilgili ufak tefek sorun bildiren arkadaşlar oldu bu forumda ve bir başka forumda yoksa bende alacaktım. normalde bu model zamanında 1,400 ytl den satılıyordu
  • yatay dikey sorunu var diye okudum bende. ayar menüsü var ama servisin bakması lazım. Benimki isnekten midesi bulanmak. Bakalım servisi bir arayalım. garnati vs. ne diycekler.
  • ben de 1 ay kadar önce 650/10 taksit aldım.
    televizyon 3. gün bozuldu (açılmadı) iade ettim.
    ama iyi bi televizyon. bu fiyata 100 Hz sony.
    crt düşünenler için kaçmaz fırsat.
  • Enteresan bozuk/kusurlu mallar kaldığı için mi acaba ucuza satılıyor?
  • yani bende öyle düşünüyorum çünkü sony için inanılmaz fazla bir şikayet sayısı bu. genelde sony hata oranı çok düşüktür tv lerde. bu cihaz da bu fiyata düşmesi insanı düşündürüyor. birde sadece marketlerde bu fiyata satılması da ilginç. sadece bu model satılıyor bir de bi gariplik var bu işte
    quote:

Orjinalden alıntı: murtaza

Enteresan bozuk/kusurlu mallar kaldığı için mi acaba ucuza satılıyor?
  • Açılmama vs. gibi bir problem değil ama. Netlik ve üst alt taraflarda titreme migde bulandırıyor. Sony'i arayayım bakalım.
  • ben de bu modelden almıştım, geometrik ayarlarını da kendim yaptım, ama birkaç sorun yüzünden sıkıntı oldu:

1- yazılar, beyaz fonlar titriyor
    2- bazen pikselleşmeye benzer sıkıntılar oluşuyor
    3- ekranın 1/3 ve 2/3 ünde çok açık fonlardayken belli belirsiz siyah bir şerit görünüyor (sanki ekran 3 eşit parçaya bölünmüş gibi)
    4- geometrik ayarlar ne kadar yapılırsa yapılsın tam olmuyor, kayan yazılar yılan gibi kıvrılıyor..

bundan dolayı önce servisi aradım, gelip alacaklarını söylediler. ben de yepyeni tv'yi servise vermek istemedim, kavga dövüş ite kaka zorla iade ettim migrosa. şimdi Samsung 42Q91 kullanıyorum, gerçekten çok iyi bir karar vermişim diyorum.

selamlar,
  • 3- ekranın 1/3 ve 2/3 ünde çok açık fonlardayken belli belirsiz siyah bir şerit görünüyor (sanki ekran 3 eşit parçaya bölünmüş gibi)

Arkadaşın televizyonunda da bazen yatay çizgi görünüyordu. Telsiz telefon varmış yakında ondan kaynaklanıyordu.

Samsung 42Q91 çok ciddi fiyat farkı var :) ileride kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtaza -- 22 Ekim 2007; 14:57:34 >
  • evet kısmet işte..

bu arada benim araştırdığım tüm yabancı forumlardan izlenimlerim hep aynı şikayetlerin olduğu şeklindeydi ve bu yüzden servisten veya aynısı yeni TV'den daha iyi bir performans beklemedim, direk iade ettim.
  • Hmm geometri sorununu bende okumuştum forumdan. Sonynin yüz karası mı yani bu :) Kimisinin açılmama vb. ciddi problemi var ama. bakalım. ARadım servisi sony eurasia kaşesi varsa onları ilgilendiriyor. yoksa direk kangurum'la muhatap olacağız demekki. Bakım vs. de olmayacağına göre bakalım ne olacak. Scart kablosunun dandikliğinden olabilirmi. piyasadaki çin mallarından var şuan. Ama normal tv yayının da takınca aynı. DVD player takıp onda denemek lazım en güzeli. Paylaşım için teşekkürler.
  • arkadaşlar ben bu televizyonu 3 gün kullanabildim.
    açılmama problemi bu televizyonu kötü yapmaz (binde birdir böyle bi hata) ama heavy1 arkadaşın bahsettiği gibi televizyondaki titreme benim de dikkatimi çekmişti. hatta o gün aldığıma pişman olmuştum.
    bir de yine bahsedildiği gibi televizyonun geometri problemi var. ne yaparsam yapayım, görüntünün altı ve üstü tam düz olup ekrana bir türlü oturmadı (bu da canımı sıkmıştı).
    Yani ilk etapta televizyon içime sinmemişti ama izledikçe göz alışır gönül katlanır diye düşündüm.
    televizyon da sanki beni duymuş gibi bozuluverdi. ben de fırsattan istifade iade ettim.
    şimdi gözüm plazmalarda...

Evet fiyat çok uygun, renkler çok iyi ama alacak arkadaşlar saydığım dezavantajları da bilerek alsınlar.

• arkadaşlar servis olarak sony yetkili servisi ilgilendi televizyonla. yani sony ile muhatapsınız korkmayın.
    1 hafta içinde de değişim kararı elimde oldu. servis gayet iyiydi.

Şok ve migrosta satılan sonyler japon üretim değil. benim aldığım televizyonda made in slovenya veya slovakya yazıyordu. (ikisinden biri tam hatırlamıyorum.)
  • slovakya üretimi mallar. Ama garanti belgesinde sony eurasia yazıyormu ona bir bakacğaım. kangurumdan almıştım aynı partidir herhalde. Kim ithal ediyorsa garantisinide o vermek durumunda. Servis ii 30 ytl ücret alırız eğer garantilik bir durum yoksa diyor. :) bakalım çağıracaz artık. gelsinler görsünler. O da garantisi varsa yoksa şut kanguruma iade. sony yetkili servisi bakmıyorsa kangurum bana garanti veremezki. bakım vs. Bir dvd player olsa kesin konuşabilecektik. Neyse tekrar teşekkürler. Buradan yazarım artık durumu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.