Şimdi Ara

sony kv29cs60 100 hz crt tv şok markette 699 ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• en yakın şok adresini öğrenmek için

ŞOK müşteri hizmetleri tel: 444 10 444

şok almak için tek adres değil

en ucuz olduğu mağaza şok

ama burda okudum nakliye size ait demişler

bence carrefourdan alınabilir

fiyatı 749 ytl (çarşambaları %5 trinkpara = 37.45 ytl hediye )

hem 30 km'ye kadar ücretsiz nakliye eve teslim.

• Bende Vestel Onyx FLAT 50 Hz 72 ekran TV var. Acaba Sony 100hz falan oldugu icin daha net ve iyi bir goruntu verir mi? Yoksa evdekini degistirmeye degecek bariz bir fark olmaz mi?
  • arkadaşlar tv yi aldım şok tan 10 taksit bu paraya bu tv bedava valla. Şok 10 gün deneme degiştirme ve iade izin veriyor.sonra fişle şoka gidip garantisini doldurtuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Bende Vestel Onyx FLAT 50 Hz 72 ekran TV var. Acaba Sony 100hz falan oldugu icin daha net ve iyi bir goruntu verir mi? Yoksa evdekini degistirmeye degecek bariz bir fark olmaz mi?

sony bu
    tüplü tv nin kralı olan sony
    elbette vestelle karşılaştırılamaz bile
  • umarim kalmistir da ben de alirim. Yarin Kismetse gidicem bakicam soklara.

44410444 den hangi soklarda urunun bulundugunu da ogrenebiliyor muyuz?

Bu arada urun kapali kutusunda oluyor degil mi , yani acilip vitrine konmus tvyi pek almak istemem.

Simdiden hayirli olsun

quote:

Orjinalden alıntı: hyavuz

arkadaşlar tv yi aldım şok tan 10 taksit bu paraya bu tv bedava valla. Şok 10 gün deneme degiştirme ve iade izin veriyor.sonra fişle şoka gidip garantisini doldurtuyorsunuz.
  • arkadaşlar ben bu tv yi 1 yıl önce 1100 ytl.10 taksitle aile evine aldım.Gerçekten süper bir tv.BBE dijital ses işlemci,virtual dolby,100 hz crt tv lerdeki en üst düzey özellikler.Dijitürk ve uydu alıcıyı kaliteli scartla bağladım.sizde öyle bağlayın yoksa görüntü iyi olmuyor.Görüntü ayarları ve kaliteli bağlantıyla lcd yi aratmıyor.Hd değil onu da unutmayın.Yine de şu anda türkiyede satılan en kaliteli crt tv.
  • bende bu serinin 16:9 82 ekranı var. 1.500 ytl ye aldım 2 sene önce. kontrast güzel, titreme yapmaz, gözü yormaz.
    rgb scarttan ps2,dvd ve uyduyu super kalitede (çözünürlük açısından lcd ve plazma ile hiçbir farkı olmaz) bağlarsınız. renkleri piyasadaki 2ytl lik lcd lerden iyidir. sesi 5+1 i aratmaz virtual dolby yeter. görüntü açısı geniştir 30' dereceden rahat izlenir

amma sorun çok elektrik yemesi,radyasyon yayması (her crt tv kadar) ve 720p i bile desteklememesi. ileriye yönelik kötü bir adım. türkiyede ne zaman hd tv yayınları ve hd decoderlerler yaygınlaşır, o zaman bu modelin devri biter. ki ben önümüzdeki 5-6 senede yaygınlaşacağını sanmıyorum. sonuçta ps3 almayacaksanız, hd yayın yaygınlaşana kadar beni idare etsin deyip ve sony nin bravia lcd lerini alacak kadar paranız yoksa, alın derim. içinizde hep lcd uktesi kalacaktır o ayrı bir olay.

• bu fiyat düşüşiü tabi ki lcd ve plazma daki düşüşlerle ilgili yoksa bu tv 2 sene önce 1200 1300 ytl civarıydı. ihtiyacı olanlar için çok uygun 100 hz de 50 hz e göre titremeyi azaltır ama here göz farkedemeyebilir ilk bakışta
  • Arkadaslar bu promosyonu duyurdugunuz icin once tesekkur ediyim. Gecen sene almaya niyetlenip alamamistim simdi karsimda duruyor ve keyifle izliyorum.

Dogrusu tum sok marketleri dolasirim saniyordum ama ilk girdigim bakkal buyuklugunde sok markette buldum, ustelik bir tane de teshir urunu vardi bir de acilmamis kutuda urun. Alip getirmem biraz sancili oldu sonucta kutusu cok buyuk ama 699ytl a 10 taksit te cok iyi bir durum.

Goruntu son derece guzel ama kablo tv nin cikisinin ne kadar kalitesiz oldugunu bir kez daha anladim. Goruntude zaten hafif karincalanma var ama ayni zamanda farkli kanallarin parlakliklari da farkli.

Tek sorun Trinitron tuplu tvlerde sikca rastlanan hafif geometri sorunu. Alt kenarda hafif bir bombelenme varm rahatsiz etmiyor ama tv nin geometri ayarlari olsa rahat duzeltilirdi ben bulamadim oyle bir ayar ama.

Bu arada olursa uydu olayina girmek istiyorum, uydu yayininda tv nin performansi nasil, bilenler soylerse sevinirim.

• redlabel kardeş kaliteli scart la bağlarsan oldukça tatmim edici.Bende topfield 3000cıp uydu alıcı var.son derece kaliteli yayın izliyorum.Kanal çözünürlüğü 16/9 yayın olayı da önemli.astra uydusundaki yayınların kalitesi 1.sınıf.bizim bazı kanallar çok iyi bazılarıda facia.yinede uydu alıcıyla performansı mükemmel.kablolu yayınla eminim görüntü berbat olurdu.birde mutlaka scart la bağla
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

Arkadaslar bu promosyonu duyurdugunuz icin once tesekkur ediyim. Gecen sene almaya niyetlenip alamamistim simdi karsimda duruyor ve keyifle izliyorum.

Dogrusu tum sok marketleri dolasirim saniyordum ama ilk girdigim bakkal buyuklugunde sok markette buldum, ustelik bir tane de teshir urunu vardi bir de acilmamis kutuda urun. Alip getirmem biraz sancili oldu sonucta kutusu cok buyuk ama 699ytl a 10 taksit te cok iyi bir durum.

keyifli seyirler dilerim. ayrıca 70 ekran tv yi kutusunda taşımak nedir bilirim ankara carefour dan koleje getirmiştim ev arkadaşımla ve kollar haşat olmuştu (lakin bizim TV SEG di Soni olsa ayrı bi heyecanı olurdu tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 3 Mayıs 2007; 0:15:41 >
  • Bence bu devirde CRT TV'ye para verilmez, bana göre almak hiç mantıklı değil, aldın diyelim birkaç gün sonra pişman oldunmu elinde kalır.
  • hayırlı olsun redlabel yalnız bu geometri sorunu dediğin şeyi istersen bir servis çağırıp gösterin belki üretimden kaynaklı bir hatadır ona göre belki değiştirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Bence bu devirde CRT TV'ye para verilmez, bana göre almak hiç mantıklı değil, aldın diyelim birkaç gün sonra pişman oldunmu elinde kalır.

Anlasılan sizde panel ekran tuzagına dusenlerdensiniz. Bence lcd,plazma ve crt nedir nasıl calısır artı eksileri nedir gunumuz yayınlarını en yuksek verimle hangi teknoloji gosterir bir arastırın isterseniz. Paneller hala CRT performansına ulasamadılar daha.

Bahsi gecen sony full donanımlı degil malesef. Bende babama almayı dusunuyorum. Fiyatıda ortalama 700-750 ytl arası degisiyor. Sony digerlerinden ayıran en buyuk fark Trinitron tup tur. Vega flat tup ve 100 Hz olmasıda buyuk avantaj. Bugunku yayınları hicbir panel CRT gibi kaliteli gosteremez. Paneller CRT ler kadar renk gamı, kontrast oranı, tepki suresi, izleme acısı degerleri veremez. Panel alanlar HD gelecek diye bekler, guncel yayınları camur gibi izler. Hergun yeni model cıkar elindeki paneli hd izleyip kullanamadan cop olur gider birde dunya para vermisindir. Paneller icin daha cok erken hem teknolojilerinde eksiklikler var hemde ortada hd yayın yok. Gunun cihazı CRT dir. Bu sony de aslında cok iyi fırsat. En uygun fiyata alıp guncel yayınları en iyi verimle izleyeceksiniz. İlerde hd yayılsın teknoloji bir otursun sonra gidin uygun fiyata kralını alın panel tv lerin. Panel alanlar zaten simdiden pisman.

• bende aynı fıkırdeyım 699 cok cok ıyı bır fıyat bence kımse bu markayı bu modleı bu paraya kacırmasın alsın derım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mez

ben crt almak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

• quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

quote:

Bence bu devirde CRT TV'ye para verilmez, bana göre almak hiç mantıklı değil, aldın diyelim birkaç gün sonra pişman oldunmu elinde kalır.

Anlasılan sizde panel ekran tuzagına dusenlerdensiniz. Bence lcd,plazma ve crt nedir nasıl calısır artı eksileri nedir gunumuz yayınlarını en yuksek verimle hangi teknoloji gosterir bir arastırın isterseniz. Paneller hala CRT performansına ulasamadılar daha.

Bahsi gecen sony full donanımlı degil malesef. Bende babama almayı dusunuyorum. Fiyatıda ortalama 700-750 ytl arası degisiyor. Sony digerlerinden ayıran en buyuk fark Trinitron tup tur. Vega flat tup ve 100 Hz olmasıda buyuk avantaj. Bugunku yayınları hicbir panel CRT gibi kaliteli gosteremez. Paneller CRT ler kadar renk gamı, kontrast oranı, tepki suresi, izleme acısı degerleri veremez. Panel alanlar HD gelecek diye bekler, guncel yayınları camur gibi izler. Hergun yeni model cıkar elindeki paneli hd izleyip kullanamadan cop olur gider birde dunya para vermisindir. Paneller icin daha cok erken hem teknolojilerinde eksiklikler var hemde ortada hd yayın yok. Gunun cihazı CRT dir. Bu sony de aslında cok iyi fırsat. En uygun fiyata alıp guncel yayınları en iyi verimle izleyeceksiniz. İlerde hd yayılsın teknoloji bir otursun sonra gidin uygun fiyata kralını alın panel tv lerin. Panel alanlar zaten simdiden pisman.

Benimde Sony 72" 100Hz CRT TV var, hiçbir şikayetim yok, LCD-Plazma lardan farksız mükemmel bir görüntüsü var.

Ancak yakında yeni bir TV almayı düşünüyorum bana göre bu zamanda yeni TV alınacaksa miladı dolmaya başlayan CRT ler artık alınmaz, her sene TV değiştirilmeyeceğine göre uzun vadede LCD veya Plazma almak daha doğru geliyor bana tabiki bu benim düşüncem.

• quote:

Benimde Sony 72" 100Hz CRT TV var, hiçbir şikayetim yok, LCD-Plazma lardan farksız mükemmel bir görüntüsü var.

Ancak yakında yeni bir TV almayı düşünüyorum bana göre bu zamanda yeni TV alınacaksa miladı dolmaya başlayan CRT ler artık alınmaz, her sene TV değiştirilmeyeceğine göre uzun vadede LCD veya Plazma almak daha doğru geliyor bana tabiki bu benim düşüncem.

CRT lerin zaten miladları doldu. En mukemmel seviyelerine geldiler. Paneller oyle degil daha emekleme asamasındalar. Bir CRT gibi performans veremiyorlar. Lcd panelde mac veya aksiyon izlemek yada karanlık sahneleri gri tonlarla izlemek eziyet. CRT yi LCD yanına koyunca cok daha canlı gercekci renkler, mukemmel siyah oranı, cok daha yuksek tepki suresi, daha fazla gorus acısı nı bariz gorursun. Daha HD yayın olmadan bile eksikleri var. Once bu konularda yeterli seviyelere ulasılsın sonra lcd alınabilir. Yani aslında daha yarım yamalak gelisimini tamamlamamıs her gun yeni bir ozellik ve standartla yenisi cıkan panelleri almak gelecege yatırım degil daha cok israf gibi. Zaten her an yeni bir model cıkıyor ve sene dolmadan elindeki panel bir teknoloji copu oluyor. Hd yayın oyle kolay bir sey degil. Cok buyuk yatırımlar istiyor ve bir kac ayda gelecek gibi durmuyor daha dogru durust test yayını bile yok. Bu asamada neden pahalı fiyatlara panel alalımki. Kullanamayacagımız urune neden para verelim. Guncel son cıkan paneller cok pahalı zaten. 2 milyar civarına satılanlarda zaten simdiden cop olmuslar fiyat dusurerek stok eritmeye calısıyorlar. Uzun vadede paneller hic dusunulmez su anda. CRT zaten gelecegi noktaya gelmis ve nerdeyse bedavaya satılıyor. 10 milyarlık panel bile o performansı sunamıyor. Bence simdiden panele para baglanacagına crt alınıp birkac yıl pasalar gibi izlenir hd belki o zamana kadar gelir yayılır o zaman panellerin geldigi asamayı ve fiyatlarını dusunursen cok daha isabetli karar olur. Simdi panelin en kralını alsan bile hem kotu goruntu izleyeceksin hemde 1 senede demode olacak yazık degilmi.

O yuzden yakın zamanda almayı dusundugun paneli ertele, cunku zaten guncel yayınları elindeki CRT tv ile mukemmel seviyede izliyorsun. Panel aldıgında CRT den sonra ilk asamada cok yadırgıyacaksın goruntuyu moralinde bozulacak. Sonra sineye cekeceksin. Yeni modeli cıktıkca elindekinin fiyatı diplere inecek daha cok moralin bozulacak. Keske bekleseydim diyeceksin. Almanı gerektirecek bir durumda yok PS yada baska bir amacın yoksa tabi. Elindeki CRT tv panellerden farksız degil cok daha iyi gosteriyor aslında. Sadece cozunurluk ve boyut farkı var o kadar. Oda hd yayın olmadan anlamsız. Benzini olmayan araba almak gibi birsey.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

quote:

CRT lerin zaten miladları doldu. En mukemmel seviyelerine geldiler. Paneller oyle degil daha emekleme asamasındalar. Bir CRT gibi performans veremiyorlar. Lcd panelde mac veya aksiyon izlemek yada karanlık sahneleri gri tonlarla izlemek eziyet. CRT yi LCD yanına koyunca cok daha canlı gercekci renkler, mukemmel siyah oranı, cok daha yuksek tepki suresi, daha fazla gorus acısı nı bariz gorursun. Daha HD yayın olmadan bile eksikleri var. Once bu konularda yeterli seviyelere ulasılsın sonra lcd alınabilir. Yani aslında daha yarım yamalak gelisimini tamamlamamıs her gun yeni bir ozellik ve standartla yenisi cıkan panelleri almak gelecege yatırım degil daha cok israf gibi. Zaten her an yeni bir model cıkıyor ve sene dolmadan elindeki panel bir teknoloji copu oluyor. Hd yayın oyle kolay bir sey degil. Cok buyuk yatırımlar istiyor ve bir kac ayda gelecek gibi durmuyor daha dogru durust test yayını bile yok. Bu asamada neden pahalı fiyatlara panel alalımki. Kullanamayacagımız urune neden para verelim. Guncel son cıkan paneller cok pahalı zaten. 2 milyar civarına satılanlarda zaten simdiden cop olmuslar fiyat dusurerek stok eritmeye calısıyorlar. Uzun vadede paneller hic dusunulmez su anda. CRT zaten gelecegi noktaya gelmis ve nerdeyse bedavaya satılıyor. 10 milyarlık panel bile o performansı sunamıyor. Bence simdiden panele para baglanacagına crt alınıp birkac yıl pasalar gibi izlenir hd belki o zamana kadar gelir yayılır o zaman panellerin geldigi asamayı ve fiyatlarını dusunursen cok daha isabetli karar olur. Simdi panelin en kralını alsan bile hem kotu goruntu izleyeceksin hemde 1 senede demode olacak yazık degilmi.

O yuzden yakın zamanda almayı dusundugun paneli ertele, cunku zaten guncel yayınları elindeki CRT tv ile mukemmel seviyede izliyorsun. Panel aldıgında CRT den sonra ilk asamada cok yadırgıyacaksın goruntuyu moralinde bozulacak. Sonra sineye cekeceksin. Yeni modeli cıktıkca elindekinin fiyatı diplere inecek daha cok moralin bozulacak. Keske bekleseydim diyeceksin. Almanı gerektirecek bir durumda yok PS yada baska bir amacın yoksa tabi. Elindeki CRT tv panellerden farksız degil cok daha iyi gosteriyor aslında. Sadece cozunurluk ve boyut farkı var o kadar. Oda hd yayın olmadan anlamsız. Benzini olmayan araba almak gibi birsey.

Saygılar.

Söylediğiniz CRT TV'si olan için doğru olabilir ancak, şuan TV'ye ihtiyacı olan birisi için uygun fiyatlı CRT daha cazip. Neticede HD yayın ortada yok ve öyle bir senede de gelmez. Gelse bile sadece yüksek bütçeli kanallar ile başlar; lig tv, digitürk yayınları gibi.

• valla arkadaşlar ben 3lcd sony 127 ekran kdf 2010 alacağım fiyat 2.750 sinemayı eve getiriyorsun
    panellerin iyi olduğunu düşünüyorum ama asgari 3.000 ytl verip aldığınız panele kablolu tv bağlarsanız tabi görüntüyü beğenmezsiniz bir hdmı çıkışlı dvd alın bağlayıp izleyin o zaman karar verin 2.000 ytl lik paneller demode 852 ye 480 çözünürlüklü çoğu hd ready olmayan paneller bunlarla sonuca varamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.