1500 Ytl Üst Limit Olarak Bir Pc Toplamayı Düşünüyorum.Biraz Araştırma Yapıp Böyle Bir Şey Çıkardım Ortaya.Yorumlarınızı Bekliyorum Aynı Fiyata Daha İyisini Alabileceğim Parçalar Varsa Yorumunuzda Belirtirseniz Sevinirim.
Hmm Bu da Bayağı İyiymiş Fİyatların Hangi Siteden Olduğunu Söylersen Sevinirim.
nova
Arkadasın novabilgisayardan topladığı sistem gayet iyi cooler master kasanın o 460w psu'su verimlilik bakımından biraz kötü birazdaha para ayırabilirsen recom un 550w lık modelin al derim hem daha güvenilir ve sağlam olur gelecek için.Yoksa o psu nun ben yeteceine inaıyorum tabide ne olur ne olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: OLabiLemez
1500 Ytl Üst Limit Olarak Bir Pc Toplamayı Düşünüyorum.Biraz Araştırma Yapıp Böyle Bir Şey Çıkardım Ortaya.Yorumlarınızı Bekliyorum Aynı Fiyata Daha İyisini Alabileceğim Parçalar Varsa Yorumunuzda Belirtirseniz Sevinirim.
kasaya o kadar para vermene gerek yok aslında zaten psu kulanmıcan o zaman sana önericeğim asus ta serisi bir kasasını koyman kasalar kaliteli fiyatlarıda iyi sisteminide beyen dim ama 4 gb ram alman fazla bir etkisi yok sadece 64 bit işletim sitemi kurarsan bir yarar sunacaktır sana çünkü xp pro 32 bit max 3 gb rami kullanıyor. vista 4gb olabiliyormuydu hatırlamıyorum ama ben de 6 gb ram var (gökten yağdıda) 32 bitle 64 arasında bayağı fark etti benden söylemesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme