Şimdi Ara

15000-19500 TL arasi arac lutfen biktim artik bakmaktan ve bulamamktan... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 5 aydır araba bakıyorum daha kafama uygun bir araç bulamadım.ayrıca 2.el piyasası ki özellikle internet piyasası fırlamış durumda arşa değecek neredeyse.sıfırlara zam gelince mi oldu artık bilemem ama fiyatlar yüksek bence.sanki uçak satıyor vatandaş.
    ben bekleyeceğim ama pek düşüş olacağını da sanmıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı artık.
  • hocam sıfır dusunursenız dacıa logan tercıhını goz onunde bulundurun derım.tamam tasarımı ve guvenlıgı pekte ıyı degıl.ama sızı a noktasından b noktasına trafık kuralları cercevesınde goturecektır.ustelık dızel 1.5 dci

nasıl kullanıldıgı bellı olmayan ustelık pahalı 2. el almaktan ıyıdır.helekı 10 yasından fazla polo golf almaktansa
  • Başıma geleni anlatayım ararç: 2008 polo 1.4 HDI 70000 km de . sahibi diyorki 3 parça boya. 21500 e anlaşıyoruz (nası bu kadar ucuz arkadaş diye bende hafif tebessüm bakalım ne çıkacak arkadaş tavrı!) akabinde ekspertiz surprizleri soyluyor arka camurluk ve ön kaput değişmiş. vay arkadaş ! sen arka çamurlugu nası değiştirirsin ya keseceksin onu ! arabanın ağır kazası yok şaseler ii diyor eksper tramerde kaydı çıkmıyor. ve ben yine vazgeçiyorum adama dahada indir deyip opsiyon hakkı bende ayrılıyorum. Noluyor sinirim yine allak bullak. araç temiz dizel az km de ii bişi almak. işte bu yüzden çıktı 13 binden 23 bine. ve yine yok daha ne yüz koyayım bilemedim. bulursanız bi el atın bi araba paslayın bana.

sevgiyle arabayla keyifle kalın.

• valla hocam çıldırmamak elde değil,gözümüzü açmasak o kadar emekle kazandığımız paralar böyle sahtekarlara,yalancılara gidecek.bende en son kuzenin arabayı almayı düşünüyorum en azından arabayı tanıyorum kuzenede güveniyorum.araba temiz ford focus 1.6 ghia 2000 78.000 de benzinli,fiyata ne diyecek bilemem ama hayırlısı.sizede sabır ve güzel temiz ucuz bir araba diliyorum hocam
  • Eyvallah kardeşim ama şunu açık net söyleyeyim güven müven artık yok bende. Zerresi yok borusan açıklamış türkiyede 2. elde güven yok değişmiş parçaya insanlar korkarak yaklaşıyor diye. oysaki avrupada tam tersiymiş. eyvallah kardeşim öylede adam söylemiyor şu şu oldu arabama demiyor. bana söyleseydi kazasıda şuydu deseydi alacaktım ya ben al sat yapmmıyorumki bincem bu meret arabaya. neyse bi araba buldum bakalım hyundai i20 lpgli 100 bg lilerden. adam demiş arka tampon değişti kazadan o kadar diye başımın üstüne. yoksa başka bişi 22000 tlye 2009 aracını alcam adamdan 20000 km de. siz ne dersiniz? (1.4 cvvt select)
  • haklısınız hocam güven artık içi boş bir kelime insanlar için.hyundai i 20 için km si , lpg li oluşu ve yüksek model oluşu avantaj.tampon ufak bir kaza sonucu orjinali ile değiştiyse sorun yok bence,şasi ve direklerde sorun yoksa ufak değişimler can sıkmamalı bence hayırlsı olur umarım hocam.
  • ben de hergün sahibinden.com müdavimi oldum, ortalık çakal kaynıyo, bi ara sıfır bile düşündüm ama sonradan vazgeçtim, kendi kendime üst limit koydum 15 bin TL. bu limitte iyi bişey denk gelirse bakacaz artık.
  • Allah sabır versin.

13 ile başladım araç arama sürecine.Oydu buydu derken 3 ay öyle geçti.Biraz daha bütçeyi yükseltelim dedik.18 e çıkardık.Yüksek model ama yuksek kmliler çıktı karsımıza.Bu sefer bu kadar para veriyoruz biraz daha ekleyelim sıfıra yakın alalım dedik.Sonra o kadar verdik sıfır alalım dedik ama ben dur dedim o noktada.Sonuç.2010 Era aldım 21'e.

Kısacası Allah sabır versin kısa zamanda alırsınız umarım gönlünüzdeki aracı.1-2 parça Boyaya falan fazla takılma.
  • hocam o fiyat aralığına ibiza 1.4 tdi diyorum
    birde örnek ilan veriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ibiza-1-4-tdi-stylance-41993232/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ibiza-en-ful-donanimli-dizel-20500-38763192/detay

2000-2001 model arabaya vericeğin paraya 2006-2007 model daha güncel araçlar

dh ibiza sayfasıhttp://forum.donanimhaber.com/m_24522637/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 14 Mart 2011; 22:26:05 >

• malesef temiz araba bulmak çok zor hocam. ortalık çakal kaynıyor. ekim ayında 2005 model dizel fabia bulmuştum 15.500e. adam arabada 1 parca dışında boya yok dedi, iyi dedim götürdüm ustama. sağ sol çamurluklar, ön kaput değişmiş, önden kazalı olduğu için motor kısmı işlem görmüş, arka bagaj kapağı ve tavan komple boyalı cıktı. usta takılıyor herhalde bana dedim ama murat gönder şu arabayı gözüm görmesin diyince uyandım neyine güvenipte 1 parcada boya var der anlamam

Hocam eğer bulabiliyorsan ilk sahibinden olmasına dikkat. ben tutuluyormuş, satılmazmış hikayelerine hiç kulak asmıyorum artık. 2000 model 160bindeki focusa 17 bin diyorlar. ohaaa diyorum artık, ne satıyorsunuz arkadas .

Allahım inş. dürüst insanları karsına cıkarır ve istediğin arabayı almanı nasip eder

• sagolun arkadaslar valla hepimiz icin hep hayırlısı olsun inşallah. her cesit insan var onu bunu dolandırdıklarını sanıp bes para etmez cigerleriyle ancak kendilerini kandırırlar. ben kimsenin arabasına ederinden az para vermek istemiyorumda, yazık günah. ama elbette bulcaz bu seferde 206+ dizel 2011 çıktı 23000 lira belki onu alcaz.
  • Evet sahibinden de 23-24 bine bisürü araba var fakat 7-8 senelik dizel c sınıfı araçlar ile uğraşmayın tam da masraf açmaya başlayacaklardır satan boşuna satmıyor Kardeşim 2006 model TDCI focus almıştı araç ne masraflar çıkardı sattı şu anda sattğı kişi hala uğraşıyor yok pompaydı yok bilmmem neydi......
    D sınıfı zaten bence hangisi olursa olsun hiç düşünmeyin eskidikçe masrafları ağırlaşır parçasıydı yakıtıydı vs.

Hocam kriterlerinizden emin değilim ama yerinizde olsam hiç macera aramam bu fiyata kesinlikle sıfıra yakın ,yani sıfır gibi Clio alırdım.Yeni ve piyasası olan araba her zaman tercih ederim ben.Tavsiye anlamında konuşmak kolay ama iş parayı vermeye ,risk almaya geldi mi değişir.İstediğiniz zaman satarsınız yakıytı vergisi düşüktür ayrıca yolkda bırakmaz taş gibi arabadır vs. yani Clio HB tercih ederdim yerinizde olsam.

bu alttakiler 2011 model mesela...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-ve-sifirrrrrrrrrrrrr-44596709/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sifir-ayarinda-clio-extreme-hb-kirmizi-4000-km-42679048/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 15 Mart 2011; 23:51:21 >

• i20 iyidir
  • hocam aldın mı arabayı?bilgilendirirsen sevinirim
  • aldınız mı aracı
  • Aynı dertten bende müzdariptim. 2006 model yeni kasa 1.0 terra benzinli yaris aldım 70bin kmde yetkili servis bakımlı 17.500tl.
    Bence sizde düşük hacimli ama benzinli araç bakım. Dizel için özellikle 100.000km yi geçmiş bir motora asla yanaşmazdım ben olsam.
  • Arkadaşlar dizelden yana olan fikirlerim biraz değişti yalnız tabiki bunun tek nedeni sıfır dizel alamamadır. 2. elde dizele güven olmuyor ayrıca az km lide bulunmuyor benim fiyat aralığımda. Son olarak i20 ile yarın görüşeceğim birde 2007 ford focus var 1.6 ghia tüplü (26500 TL)onunlada yarın görüşeceğim. Adam ghianın kaputu değişmiş ve 2 parçada boya var sunruflu ! içi konsolu pekte güzel bayıldım. i20 ise küçük be abi :( fakat hayırlısı. bakalım hala alamadık yani.

Tabi sizin fikirleriniz beklerim bu ghia için ne diyosunuz 50000 km'de fiyatı mesela? birde varsa tavsiyeleriniz hala açığım arkadaşlar. Bu arada benim gibi olan friyatlardan şikayetçi olan kararsız olan tüm arkadaşlara sesleniyorum birlik içerisinde olalım düşüncelerimizi her merciye ulaştıralım. Bu paralar kolaymı kazanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irlandali -- 18 Mart 2011; 14:24:53 >
  • size "fiata araba demem, palio kalitesiz" diyen arkadaşlar yanlış düşünüyor. bir araç sadece malzemesi performansı ile değerlendirilmez. eğer böyle olsaydı herkesin 1 milyon dolarlık araçları almaya çalışması gerekirdi.

satın alırken kriter "fiyat/performans oranı" olursa, fiat çok güzel arabalar üretti. oldukça uygun fiyatlara yüksek performans sundu. mesela 1.3 multijet motoru, süperdir. o fiyata o performansı sağlayabilecek 2. bir araç var mı? varsa bile ben bilmiyorum öğrenmekten de mutlu olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.