Şimdi Ara

15000-19500 TL arasi arac lutfen biktim artik bakmaktan ve bulamamktan... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bosverya

üzülerek aynı dertten ben de müzdaribim düşük model araçlar 20 binliranın üzerinde araba piyasası 8 ay önce cok sakindi ne oldu anlamadım her araba kendi fiyatı oranında 2000-3000 arasında zamlandı araba pazarı hurdalık gibi ne yapacaz nasıl edecez temiz araç bulacaz bilmiyorum ama bu fiyat aralığında grande puntolar var almaya ben de niyetlendim focusu herkes arıyor (ben de arıyordum bir kaç denemeden sonra vaz geçtim) km ojynama cok arabalar dağılmıs cıvıc uçmuş corolla inmedi aşağıya hiç avensislerin 2.0 motorlarına tüp takılsa alacam araba ama bu arada laguna bakabilirsiniz laguna 2 yedek parçası oldukça apahalı ama donanım on numara sağlamdırda kullandığım için söylüyorum sorun açınca da oldukça tuzlu sorunlar açıyor

Bu araçlara LPG uygulayan yerler varmış, hatta tüplü satılık bir araç görmüştüm...

• randıman vermediğini söylüyorlar ama kullananla konusmak lazım forumda okumustum yanılmıyorsam
  • bu arada arkadaşlar soranlar olmuştu naptın diye son durum bir megan 2 sedan 1.6 expression ile anlaştım. 22000 tl ye 95000 de.
  • eh hayırlı olsun diyelim hocam.darısı bize
  • anlaştım fakat son srat vazgeçtim yetkili serviste çıkan 2500 liralık masraf üçün b aramaya devam kaç ay oldu?
  • 3 hafta önce arkadaşa ankara da 2008 kia rio aldık, 30000 de CRDI, arabada darbe yok, km orjinal
    bir araştır istersen, bu fiyatlarda en uygun dizel
    ikinci eli fazla olmadığı için pazarlık oranında yüksek;)
    bu arada 19000 ne aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esirdemon -- 26 Nisan 2011; 18:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irlandali

anlaştım fakat son srat vazgeçtim yetkili serviste çıkan 2500 liralık masraf üçün b aramaya devam kaç ay oldu?

yapma ya bende sevinmiştim en azından aramızdan biri bu çileden kurtuldu diye neyse hayırlısı olsun. 5 ay oldu aralıktan beri bakıyoruz galiba
  • clio3 ve fiesta dan daha iyi 2007 ve Üzeri Corsa veya Polo bak B sınıfı bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 28 Nisan 2011; 20:22:55 >
  • kuzenlerde, abimde, diğer akrabalarda olsun, yakınlarımda bir sürü dizel araba var. 100.000km'yi aşmış dizeller işe yaramaz diyenler gelsin görsün. Deyim yerindeyse motor kapağı daha açılmadı bile.

aralarında gördüğüm en kötüsü Seat Cordobaydı, motoru traktör gibi çalışıyordu. VW'yi severim ama VW ve TDI takıntısı olanları da anlamam, eski VWlerin neden bu kadar pahalı olduğunu da anlamam.

İstanbul trafiğinde süper çalışan bir sürü Multijet ve CRDI dizel taksiler var. Bu adamların yaptığı kilometreler de öyle 100.000km filan değil. Dizeller çok km yapmaz diyenler istanbulda taksilere baksın.

Gerçekten f/p oranı iyi olan bir araba arayan birisine Multijetli arabaları tavsiye ederim. Pahalı olan Opel Corsa ve Astra da bu motoru kullanıyor.
  • Hocam G.Punto M.jet aldım bende senin gibi kararsız kalmıştım. Bu fiyat aralığında temiz bir araba bulmak zor. Temiz olmak kaydıyla punto - getz ve clio tavsiye ederim. 3 aracıda kullanmış biri olarak artısıyla eksisiyle puntoya öncelik verirdim. 2 clio ve 3 getz. şahsi fikrim.
  • kesinlikle albea 1.3 multijet:)) vala bende aynı durumdaydım hatta aynı fiyat aralığında arıyodum.sonra karar değiştirdim sıfır almaya karar verdim ve albea aldım..içi geniş, fiyatına göre donanım çok iyi( premio plus benimkisi..) yakıt çok az ki hep şehir içi kullanıyorum.. düşün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

Hocam G.Punto M.jet aldım bende senin gibi kararsız kalmıştım. Bu fiyat aralığında temiz bir araba bulmak zor. Temiz olmak kaydıyla punto - getz ve clio tavsiye ederim. 3 aracıda kullanmış biri olarak artısıyla eksisiyle puntoya öncelik verirdim. 2 clio ve 3 getz. şahsi fikrim.

sıralama kriterlerinin ne olduğuna bağlı olarak bu sıralama değişir.

Ben bu arabaların 3üne de baktım, işin tuhaf tarafı getz ağır basıyor.

fiat bayide punto test sürüşü yaptım. iç dizaynı olarak en güzeli, ama bana dar geldi. motor olarak da sağlam ve ekonomik, 1.3 yüksek performans vermese de yeterli.

clio, bence 2-3 bin lira daha ucuz olması gerekiyor. test ettiğimde hayal kırıklığına uğramıştım, getz daha sessiz. piyasada satılanların çoğu 65-70hp, ve benim denediğim de bunlardan biriydi. 1.5 motor ve 65hp, biraz saçmalık.

getz ise... esas sürpriz burası. aralarında en seri olanı. arka koltukları puntodan daha geniş, cliodan daha konforlu, vs.

şahsen bence
    1. getz
    2. punto
    3. clio

ama kabul etmeliyim ki, getz imajdan kaybediyor. imaja önem vermeyen biri getz alırsa çok iyi bir araba almış olur.

Yakıt ekonomisine göre sıralama
    punto
    clio
    getz
    olarak olur diye tahmin ediyorum. ama aralarında çok büyük fark yok.

ikinci el olarak ise punto ve clio birinciliği paylaşır. Renault Türkiyede nispeten daha çok aranan bir araba, punto da gençler tarafından sevilen bir araba. getz ise tamamen imajdan kaybediyor.

• Bu fiyat aralığının ben ta içine...

13 bin ile başladım 20'ye kadar çıktım yine yok.

Değişensiz denen araç takla atmış çıktı bugün Clio III.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu fiyat aralığının ben ta içine...

herkes boşuna kredi çekip sıfır almıyor işte hocam bir sürü sütü bozuk var ikinci el piyasasında. en azından almadan öğrenmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risendark

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu fiyat aralığının ben ta içine...

herkes boşuna kredi çekip sıfır almıyor işte hocam bir sürü sütü bozuk var ikinci el piyasasında. en azından almadan öğrenmişsiniz.

Geçende Kasımpaşadan kalktım Pendik'e gittim kazasız punto için sadece çamurluk boyalı araba aktif trafikte 60 km ile öndekine geçirmek dahil 6 kazalı çıktı. Adam 15 ver abi 14 ver abi moduna geldi içime sinmez dedim döndüm gittim akşama mesaj attı 17.750'ye bakmayan biri aldı diye...

Son 2 günde 3 araç baktım hepsi telefonda ilanda ufak tefek şeyler çamurluk boyalı, 1 parça değişen demesine rağmen biri 2 kaza sağ direk oynamış, biri 6 kaza ve bugün de piyango takla atmış Clio III...

• 20000 kadar kia cerato (kullandım mükemmel bi araba)
    opel vectra cdx yada comfort (2sinide kullandım)
    focus collection yada ghia
    yada polo
  • banada bu ceratolar uygun gelmeye başladı alınabilir 2008 modelleri
  • 2007 2008 olan kasa pahalı 20000de temizini bulamassın 2005 2006 kasa advence yada comfort al bin
  • yaz geldi fiyatlar tavan yaptı bende 20 bine otomatik arıyorum ama imkansız gibi sıfırmı alsak ne yapsak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-70-binde-masrafsiz-az-yaksin-isteyenler-icin-megane-49649076/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-ilk-sahibinden-69-bin-km-de-2004-model-megane-dynamic-49219275/detay/

bende bu aracları düşünüyorum bir yorum yaparsanız sevinirim

• arkadaşım bence hb megane alma hem tipsiz hemde satman zor olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-ruhsat-sahibinden-acill-2004-astra-elegance-1-6-16/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-fiyada-boylesi-yok-39308016/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-satilik-orijinal-binici-araci-19750-49987208/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-cerato-1-6-ex-otomatik-vites-lpg-li-50099961/detay/
    bence bnlara bakmalısın istedğn zman da satarsın kia satılmaz deme bnde vardı ilanı yayına kydum gnder 10 kişi arıodu hafta sonu sattm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitece06 -- 27 Mayıs 2011; 8:44:15 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.