Şimdi Ara

15000-19500 TL arasi arac lutfen biktim artik bakmaktan ve bulamamktan... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13'den 20 bin liraya kadar çıkardığım bütçemi biraz daha artırarak 22.400'e sonunda araç aldım.
  • hangi aracı aldınız hocam. Bu arada Allah kazasız belasız binmek nasip etsin saygılar.
  • hayırlı olsun markası ne kaç model açıklarmsn
    resimde beklyoruz tabiiii darısı bna
  • 2008 Punto aldım 62 bin km'de zerre boya yok araçta. İlk sahibinden.
  • km biraz fazla senede araç 25000km yapmş
    22400 biraz fazla gbi
    hayrılı olsun...
  • tam arabayı sattığım fiyata almışsınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

km biraz fazla senede araç 25000km yapmş
    22400 biraz fazla gbi
    hayrılı olsun...

Teşekkürler. Yalnız istanbulda boya olmayan araba bulmak inanın çok zor, bilmiyorum şehir olarak neredesiniz ama çok araç baktım ve şimdiye kadar baktıklarım içinde en içime sineni bu oldu. 60 bin km bence normal 30 binde dizel bulmak zaten imkansız.

Aracın muaynesi daha dün yapıldı, ilk muayne. Yedek anahtarına kadar duruyor, ilk sahibi zaten.

• hayırlı olsun o zmn bi foto koy bakalım
  • Guc bela 18000i bul ilk arabamı alacagım diye heyecanlan, ama dönüp baktığında 1 aydır para evde yatarken sen araba bulama...
    Bide çorlu tekirdag yöresinde alınabilecek araba kalmadığına inandım... Bıktım lokal boyalı diye söylenen ama takla atmış araba görmekten ve o andan itibaren satıcının sizle pazarlık durumuna geçmesine gidicem sıfır km bi tata alıcam en sonunda nedir bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocg -- 28 Mayıs 2011; 18:41:55 >
  • taklalı araç al tata alma
    al bi tane vectra yada cerato keyfine bak
  • quote:

hayırlı olsun o zmn bi foto koy bakalım

Hocam henüz aracı almadım, pazartesi yapıcaz satışı ama sahibinden.com'dan kalktı ilan fotoları almıştım birazdan eklerim.

1 tanesini almışım, diğerleri artık aracı alınca.

15000-19500 TL arasi arac lutfen biktim artik bakmaktan ve bulamamktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 28 Mayıs 2011; 22:01:57 >
  • neden boş paket aldın 22500 e be kardeşim
  • iralndalı açtığın konuyu baştan aşağı okudum.
    gördüğüm kadarıyla senin B segmenti bir araç alman daha mantıklı olur.
    O paralara bu mevsimde C segmenti araç almak imkansız.
    Şu an yaz geldi, millet deli gibi araç arıyor, seçimler var, kur yüksek vs vs

20 bin civarında modeli yüksek ve dizel tavsiye edebileceğim araçlar:
    (Zaten diğer arkadaşlarda bu modelleri önermiş, lakin punto dışında araçtan gram konfor bekleme)
    *C3
    *G Punto
    *logan

Bu yüzden ben sana dizel yerine benzin+lpg li araç bakmanı öneririm.
    Hem sürüş konforu, bakım maliyeti gibi konularda rahat edersin,
    arada da ciddi bir ekonomi fark kalmadı.

*Jazz 1.4
    -bir arkadaş Atiker'le kmde 20kr yaktığından bahsetti, en baba dizel 17-18 kr yakıyor. (referans olarak benim 1.6 i30 otm 25kr yakıyor.)
    -içi geniştir, konforludur. (i30 almasaydım ben de bu aracı alacaktım.)

*i20 1.4
    -lpg ile uyumu çok iyi, izmir brc bu araçları kullanıyor. 100bg cvvt motor çok yeterli olur az yakar, çok kaçar.
    -kalitesi kötü değil, donanımı fazla, ama biraz küçük.

lpg ile iki araçta neredeyse dizel kadar az yakar, bakımı, konforu derken aynı parayı bulur bence.
    i20 seçersen daha yüksek modelli, daha modern, biraz daha kaliteli ve performans ve donanımlı araç almış olursun.
    jazz seçersen model ve performans biraz düşse de 2. el değeri daha az kaybedersin.

İllaki dizel dersen 1.3 mj Fiat Punto derim. (mümkünse city drive, dijita klima vs olan modeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 29 Mayıs 2011; 15:55:16 >

• quote:

neden boş paket aldın 22500 e be kardeşim

2008 düşük km dizel, kazasız var mı da ben almadım?

Sanırım anlatamadım, 3 aydır araç bakıyorum...

• 50234112
    bu olabilr di mesela ama sen iyi almşın be kardeş
    bu ne ya fiyatlar uçmuş vallaha
    bn 8000e nasıl araba bulcam ya

• tramerde sorgulattığımda 7.000 tl lik masraf çıktı colt artık eskisi gibi değil daha çabuk satılıyor tramerde bir kazası çıktı ondada fiyat yazmıyor boyalar çiziktenmiş 17 ye bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 30 Mayıs 2011; 9:57:20 >
  • bnce bnm linktekia araçlara bak
  • beyaz polonun boyanmamış kısmı kalmamış limitim 17000 olduğu için punto alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 30 Mayıs 2011; 10:06:03 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.