Şimdi Ara

15000-19500 TL arasi arac lutfen biktim artik bakmaktan ve bulamamktan... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irlandali

Arkadaşlar dizelden yana olan fikirlerim biraz değişti yalnız tabiki bunun tek nedeni sıfır dizel alamamadır. 2. elde dizele güven olmuyor ayrıca az km lide bulunmuyor benim fiyat aralığımda. Son olarak i20 ile yarın görüşeceğim birde 2007 ford focus var 1.6 ghia tüplü (26500 TL)onunlada yarın görüşeceğim. Adam ghianın kaputu değişmiş ve 2 parçada boya var sunruflu ! içi konsolu pekte güzel bayıldım. i20 ise küçük be abi :( fakat hayırlısı. bakalım hala alamadık yani.

Tabi sizin fikirleriniz beklerim bu ghia için ne diyosunuz 50000 km'de fiyatı mesela? birde varsa tavsiyeleriniz hala açığım arkadaşlar. Bu arada benim gibi olan friyatlardan şikayetçi olan kararsız olan tüm arkadaşlara sesleniyorum birlik içerisinde olalım düşüncelerimizi her merciye ulaştıralım. Bu paralar kolaymı kazanılıyor?

Hayırlısı Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Arkadaşlar dizelden yana olan fikirlerim biraz değişti yalnız tabiki bunun tek nedeni sıfır dizel alamamadır. 2. elde dizele güven olmuyor ayrıca az km lide bulunmuyor benim fiyat aralığımda. Son olarak i20 ile yarın görüşeceğim birde 2007 ford focus var 1.6 ghia tüplü (26500 TL)onunlada yarın görüşeceğim. Adam ghianın kaputu değişmiş ve 2 parçada boya var sunruflu ! içi konsolu pekte güzel bayıldım. i20 ise küçük be abi :( fakat hayırlısı. bakalım hala alamadık yani.

Tabi sizin fikirleriniz beklerim bu ghia için ne diyosunuz 50000 km'de fiyatı mesela? birde varsa tavsiyeleriniz hala açığım arkadaşlar. Bu arada benim gibi olan friyatlardan şikayetçi olan kararsız olan tüm arkadaşlara sesleniyorum birlik içerisinde olalım düşüncelerimizi her merciye ulaştıralım. Bu paralar kolaymı kazanılıyor?

Hayırlısı Olsun

o zaman focusa ii diyosun ?

ve de fiat 1.3 multijet kesinlikle başarılı bir motordur. öyle diyen arkadaşlar süregelen imaj için öyle söylüyor sanırım fakat ii bir araba buylsaydım bu modelden araba alırdım.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı Olsun

o zaman focusa ii diyosun ?

ve de fiat 1.3 multijet kesinlikle başarılı bir motordur. öyle diyen arkadaşlar süregelen imaj için öyle söylüyor sanırım fakat ii bir araba buylsaydım bu modelden araba alırdım.

Hocam ben bişiye iyi demiyorum ama kendim 2 yıldır i20 kullanıcısyım gayet memnunum ama tabiki dediğiniz gibi küçük çocuk olunca bizede yetmemeye başladı,bende i30'a yada Ceed'e geçmeyi düşünüyorum kısmetse bakalım.
    Focusta iyidir geniş büyük araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 18 Mart 2011; 16:22:28 >

• aklım beynim kaynadı
  • zor iş araba almak
  • aslında şu k belgesini çıkarmasalardı doblo 1.3 multijet süper bir arabaydı. hem aile için geniş, hem iş için yüke gelir, hem az yakar, hem parçası ucuz, 2. el piyasası hareketli. çok avantajlıydı. ama bu k belgesi çıktı işler değişti.
  • quote:

quote:

Hayırlısı Olsun

hayırlısı olsun.ama yok kardeşim gerçekten zormuş araba almak hep derdim arkadaşlara paranız var ne duruyosunuz alın geçin diye ama öyle değilmiş imdi daha iyi anlıyorum.vw polo baktım geçen 1.4 benzinli 2005 trendline 79.000 de 19.000 yazmış,abs bile yokmuş arabada.verdiğin 19.000 e yazık.olacak olacak ama nasıl olacak bakalım?

• quote:

Evet modelli istiyorum. yani bu peugeot 206-307 den dertlenmeyen bi kişi bulsam bunlarda olsun dicem.

307 nin neyi varmış kardeş ...1.4 dizelini bulursan yapıştır parayı al derim..performans asla bekleme bu araçtan ..istediğin yakıt ekonomisiise bu araçtan daha az yakanını asla bulamazsın...imkansızdır ..
  • kullanıma bağlı olarak kolay dagılır bilindiği gibi fransızlar. temiz kullanılmıssa olabilir. 1.4 dizeller gercekten az yakar. ilgilenirdim ben olsam. doddan bakabilirsiniz.
  • banchi_doğan arkadaşında istediği o zaten az yakan sınıf ....bu aracı rolantiyi tutturup 5 ci viteste yaşlı ihtiyar modunda 70 veya 80 ile gitmek olacak .. hız beklemek amaç olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evomit -- 19 Mart 2011; 21:45:26 >
  • peugeota hiç yanaşma benden demesi
  • Arkadaşlar focusla görüştük ustam kelebeğinde sorun var dedi(bilgisayara felan takılmadan) sana yaramaz dedi. sonraki gün arkadaş onu götürelim yetkili servise halledelim fiyattan düşelim dedi. tam anlaştık bu sefer yetkili servise gitmem orası pahalı dedi. anlaşılan arabada başka bişiler vardı nitekim o güzel arabayıda satıcısının güvensizliği, artık nedeni herneyse arabasını yetkili servise göstermek istememesinden alamadık. hayırlısı olsun. yine elde var negatif !!!
  • Alacağınız aracı mutlaka yetkili servis kontrol etsin...
  • Arkadaşlar merhaba tekrar. araba arayışına son sürat devam. Fakat bir fikrinize danışmak istiyorum bi araç var 2006 65000 kmde mazda 3 hatchback comfort 1.6 20000 tl nası fiyat? bi kaç parçasında boya var. bu araç çokmu yakar çok güzel görünüyor ama bu modelden sonra acaba kaç kez kasa değişti bilen bir mazda ustası fiyat erformans yakıt 2. el bilgisi verebilirmi bu araç için. tekrar görüşcez zaten şimdilik hoşçakalın
  • honda jazz neden bakmıyorsunuz? Madem japon olabilir :) o zaman Honda Jazz çok tuttuğum bir araç benim, km yüksek olsa da temizse iş yapar... 23.000'e Jazz bulursunuz, ben hanıma bakıyordum da bir ara otomatik olanını...
  • meselede ya bende evlenince eşime bakıcam ondan.
  • quote:

meselede ya bende evlenince eşime bakıcam ondan.

Tam anlayamadım yau... Siz kendinize buldunuz da müstakbel eşiniz mi kaldı yoksa başka birşey mi demek istediniz
  • hocam nacizane fikrim aracin mustakbel veya halihazırda eşler için daha uygun olacagi yonunde o yüzden. jazz buldumda 2009 1,4 22500 e lakin ısınamadı xy kromozomum. bu arada mazda 3 için yorum gelmedi. daim kader ortaklarım ne diyorsunuz ?
  • Ha ok.. Mazda 3'ü bilmem ama japon olmasından dolayı +1 puanı var bende
  • üzülerek aynı dertten ben de müzdaribim düşük model araçlar 20 binliranın üzerinde araba piyasası 8 ay önce cok sakindi ne oldu anlamadım her araba kendi fiyatı oranında 2000-3000 arasında zamlandı araba pazarı hurdalık gibi ne yapacaz nasıl edecez temiz araç bulacaz bilmiyorum ama bu fiyat aralığında grande puntolar var almaya ben de niyetlendim focusu herkes arıyor (ben de arıyordum bir kaç denemeden sonra vaz geçtim) km ojynama cok arabalar dağılmıs cıvıc uçmuş corolla inmedi aşağıya hiç avensislerin 2.0 motorlarına tüp takılsa alacam araba ama bu arada laguna bakabilirsiniz laguna 2 yedek parçası oldukça apahalı ama donanım on numara sağlamdırda kullandığım için söylüyorum sorun açınca da oldukça tuzlu sorunlar açıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.