Bildirim
15000 altı yol tutuşu iyi araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ford Focus'ların yol tutuşlarının iyi olduğu söyleniyor. 15000 civarına bulabilirsiniz. Ghia modelini almaya bakın.
1999 Ford Focus EuroNCAP testlerinde 4 yıldız almıştır. (Detay İçin Tıklayın)
Opel Vectra B'de tercih edebilirsiniz. 2.0CD donanımlıdır.
1997 Opel Vectra B EuroNCAP testlerinde 3 yıldız almıştır. (Detay İçin Tıklayın)
-
15000 altı diyorsan c sınıfında en iyisi opel astra'dır. -
daha önce vectra kullan dım 1996 GLS (uzay kasa) orta kasa. sensör arızasından bıktırmıştı. o nedenle opele sıcak bakamıyorum. -
O fiyata yol tutuş istiyorsan ısrarla söylüyorum; FOCUS
yol tutuş konusunda parasının hakkını bu kadar iyi veren başka bir araba bilmiyorum. Nerdeyse direk olarak WRC'den entegre etmişler. -
Focus gerçekten de o sınıfta verdiğin parayı yol tutuş olarak sana geri verir. Yalnız aracın ghia olmasına dikkat et. Jantları 1 numara büyüktür ghanin ve tabanı daha geniştir. Yol tutuşu daha iyidir. HB nin de yol tutuşunun sedandan iyi olduğunu da göz önünde bulundur. -
teşekkürler. focus kafama yattı. -
Ford Focus veya Opel Astra. Yol tutuşlarının iyi olmasının yanında CD ve Ghia donanım seviyesinde bugunkü araçlardan eksiği kalmayacak kadar dolulardır.
Opel Astra çıktıgı zamanlarda bir çok ödüle layık görülmüştür. Biz 190.000km'de satmıştık Astra 1.6 CD'mizi ve çok memnunduk. Focus da çok güzel duruyo. İkisinden birini en temizine rast geldiğimde düşünmeden alırdım.
Bu arada tahminim Focus'un yol tutuşu bir nebze daha iyidir Astra'dan. -
http://www.sahibinden.com/turkiyedeki_en_temizi-23WQQaXQQ13494465WQQpXQQdisplayitem bu arabaya bak derim -
bencede ford focus ghia hb olanı tabi sedan arabalar pek hoşuma gitmiyo.Geçenlerde bi arkadaşın 2001 model hb ford arabasıyla uzun yol yaptım sürüş zevki ve yol tutuşunu çok beğendim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X