Şimdi Ara

15000 max oneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaslar, abilerim oncelikle herkese iyi geceler iyi forumlar. Agustosun baslarinda nasipse ehliyetime kavusacagim. Ilk arabami almayi dusunuyorum. Butcem 15.000tl kadar.Tabi herkese gore ortak kabul edilecek kriterler benim için de gecerli (az yakmasi, parca sikintisi olmamasi, saglam olmsi, kullanisli bir araba vs.) Ayda 500-1000km arasi yol yaparim diye dusunuyorum. Manuel vites tetcihim. Hb sedan farketmez. Yil olarak eski olmasi da pek farketmiyor. Aklimda eski kasa mercedesler var aslinda. Pejo 106 diyorlar ama o da genelde jor kullanan genclerin elinde. Polo hb diyorlar 2000 modellerde onu pek bilmiyorum. Civic hb olabilir. Yasim 19 belirteyim. Klasik aracta surebilirim hosuma gidiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• palio 1.2 al 2004 2005 bulursun lpgli az yakar ucuz olur parçası hemen satarsın.
  • palioları pek sevmıyorum teşekkürler yorumun için
  • yuksel95 Y kullanıcısına yanıt
    FABİA alınabilir.
  • megane 1 al
  • mercedes 300 sel al o zmn.
  • Baska onerisi olan arkadas var mi? Belirttigim araclari kullanan?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel95

Baska onerisi olan arkadas var mi? Belirttigim araclari kullanan?

temiz 5 kapı bulursan 106 ve saxo çok iyi araçlar fakat 10-11bin tl nin üzeri yüksek olur.
    eski polo ve polo classic; çok sorunlu bir araç, arkadaşlarımın hepsi de çok sorunlar yaşadı.
    polo için 2005 den sonraki kasa tavsiyemdir.
    bence fabia hb veya sedan çok mantıklı.
    arkadaşım 2002 model abs-asr li , 1.4 cc 101 beygirliğini 15500 tl ye yeni sattı.
  • yuksel95 Y kullanıcısına yanıt
    bir iki bin daha ekleyerek 2000-2001 model honda accord 1.8 alınabilir.
    http://www.sahibinden.com/honda-accord?a5_min=2000&sorting=price_asc&a5_max=2001&price_max=19000
  • 206 ve C3 ün 2004-2005 modelleri var bu fiyatlara onlara ne derseniz? Bende bu fiyat ölçüsünde araç bakıyorum.
  • O paraya Skoda Fabia dan iyisi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

206 ve C3 ün 2004-2005 modelleri var bu fiyatlara onlara ne derseniz? Bende bu fiyat ölçüsünde araç bakıyorum.

skoda fabia1 (2001-2009)
    vw polo4 (2002 den sonraki kasalar)
    seat ibiza3 (2002 den sonraki kasalar)
    ford fiesta5 (2002 den sonraki kasalar)
    mitsubishi colt 6

• Megane 1 coupe
  • corolla 93-98 1.6 motorlu temizini bulabilirsen, sportif gorunumlu, lpg de az yakan güçlü araçlardır
    temizi bulunursa alıncak araçtır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.