Şimdi Ara

15000 TL bütçe 50' üzmeyecek Android TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir tanıdığımız 48-50" Android TV istiyor.

Servisi çok olan (Arçelik, Bosch, Vestel, Philips servisleri gibi...) bir TV tercih ediyor.

Fakat bütçesi 15000 TL kadar. Maddi durumu çok iyi değil.

Bu bütçe civarlarında Android işletim sistemi kullanımında insanı delirtmeyecek, bir uygulama açarken süründürmeyecek hangi marka model TVyi önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba.Ben de aynı arayış içindeyim.Önümüzdeki hafta zincir bir mağaza indirim ürünü diye bir tv yayınladı. Toshiba 50UA2363DT 50” 4K ultra hd android tv. Fiyatı 14 bin. Maalesef 15 binden yukarı çıkamıyorum. Bu fiyat bandında bir tv tavsiyesi olan var mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekizbuçukçekirdek S kullanıcısına yanıt

Vestel 50qa9701 vatan da sepette 16 bine düşüyor. Yanında 12 ay Disney plus hediyesi var. Ziraat kartınız varsa 15 bin üstü alışverişe 1500 TL de hediye var. Kampanya bu geceye özel

15000 TL bütçe 50" üzmeyecek Android TV önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Aralık 2024; 1:58:59 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

QLedmiş öneriniz. Mantıklı seçim olur gerçekten.

İleteyim, takipte kalsınlar

• Teşekkür ederim.Vatandan Vestel 50qa9701 siparişi 16 bine verdim.Mağazadan teslim almak için mağazaya gittiğimde mağazaya özel bir indirim gördüm.Siparişi iptaş edip mağazadan 15 bine aldım.Hemen gelip ücretsiz kurulum yaptılar.Şimdilik memnunum.Sadece kumanda ile anlaşamadık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.