Şimdi Ara

15000 TL hangi araba alınmalı, arada kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konu daha önce de açıldı ama kendime göre çok bişeyler bulamadım..

öncelikle 15000TL kadar bir bütçem var.
    bu fiyata alacağım arabadaki özellikler:

- hava yastığı, ABS ve Klima...
    ayrıca aracı eşimin de kullanmasını istiyorum, çok fazla tecrübesi de yok... bu yüzden otomatik vites olması daha iyi olacaktır..

öncelikle benim aklımdaki arabaları da yazıyorum. bunları da değerlendirirseniz sevinirim...
    tabiki bir de bakım masrafları ve aracın arıza durumu var...

15000 Tl ye kazasız, bir kaç parçasında boya olan gümüş Gri 2001 model Opel Vectra CDX (2000 cc) var. otomatik vites, deri döşeme, koltuk ısıtma, LPG li, sunroof hariç full+full bi araba. 190000 km de olduğu ve otomatik vites olduğu için tavsiye etmediler ve ikinci el piyasası çok durgun. sizin düşünceleriniz nelerdir?

bir diğer araba, 2007 model, 68000km de sıfır hata, gümüş gri fiat linea 1,4 fire active. 18000 Tl ye.

bir de 2000-2001 Polo olabilir, otomatik vites...

otomatik vitesi problemli olmayan, mümkünse benzinli (LPG olabilir), (dizel 150000 km ni üstünde olacağı için masraflı olur) tavsiyelerinizi bekliyorum...

• az önce İstanbldan bi arkadaşım aradı ve ve bi polo söyledi.
    2000 model, 95000 km. polo comfortline 1.4 16V. mavi, otomatik vites, abs, klima, çift havayastığı vs..
    sadece tamponlarda boya var, büyük ihtimal değişensiz.
    13000 TL ye.

ne diyorsunuz, uygun mu?
    uygunsa sabah bankaya gidicem, ordan da istanbula bu hafta içi..

Edit: arkadaşlar 125 kişi okumuş mesajı, bir kişi yorum yazmaz mı yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msunlu -- 2 Kasım 2009; 23:07:54 >
  • Marea Libertyleri ve Fiat Stiloları da inceleyin bence. Fiyatlarına göre üstün bir donanım sunarlar.
  • marea lara da baktım fakat onlarında ikinci eli durgun ve eloktronik aksamı çabuk arıza veriyor anladığım kadarıyla.
    DH marea Club a da takıldım, epey yorum okudum..
    Fiat stilo yu bi arkadaş söyledi ona da baktım, sadece 2 yıl üretildiği için 2.eli ölü denecek kadar az. yoksa güzel arabalar...

teşekkür ederim..
  • kardeş 2. ele göre araç bakarsan 15 bine ancak 99 model astra 2002 yarıs gibi araçlar alırsın stilo mareayı ise 2004-2005 model bile bulabilirsin. ayrıca stiolar 3 değil 4 sene üretilmiştie 2003-2006 yılları arasında.
  • polo güzel 12500-12250ye pazarlığı bitir al.
  • Polo çok uygunmuş, bi bak istersen.

Bunun yanında corsa easytronic tavsiye edebilirim, hem otomatik hem ekonomik hem manuel de kullanayım istersen. Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, oldukça memnun kaldım.

Tam otomatik alırsan yakıtına katlanman lazım, benzin fiyatı 3,38...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldığınız aracı kaç ay kullnamayı düşünüyorsunuz ki? Eğer en az 2-3 yıl kullanacağım diyorsanız 2.ele takılmayın bence..Hem 2.eli bol olsun hem donanımı olun diyorsanız o paraya biraz zor hocam..Zaten stilo ve marea gibi donanımlı araçları 2.eli yok diye ucuza alıyorsunuz. Ucuza alıyosunuz-ucuza satıyosunuz. Yoksa kimse en az 4 hava yastığı olan, ABS standart olan ve hız sabitleyicisi bile olan 2004 model bir aracı (bkz.stilo) 16.000'e vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.