Şimdi Ara

28 Bin TL hangi SIFIR araba alinir? Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    28 Bin TLye hangi sifir arabayi tavsiye edersiniz?
    ben bakarken Citroen C3 Visiodrive ve Dacia Sandero Stepway dizel begendim..
    yine sizin bu iki arac arasindaki fark ve tavsiyelerinizi duymak isterim,
    ve baska hangi arabayi tavsiye ederseniz?
    ufak bir aile icin olucak (2 kisiyiz) ise gidip gelmek icin ve sehir icinde isimizi gorecek araba ariyorum!
    simdiden tesekkur ederim.

• valla aceleniz yoksa 1-2 ay daha beklemenizi tavsiye ederim sene sonu kampanyalarla seçenekleriniz çoğalır bu iki tercih arasındaysa illa C3 benzinli olması dışında dacianın önündedir
  • Blue_Knight kardesim ilgilendigin icin tesekkur ederim
    tabi acelem yok ... daha dogrusu acele etmemeye calisiyorum
    bu arada SEAT IBIZA nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyland -- 22 Ağustos 2010; 21:25:39 >
  • kardeşim sana tavsiyem punto evo olacaktır city modu var direksiyonun işaret parmağınla bile direksiyonu çevirebilirsin bide alıcağın arabayla mutlaka bi deneme sürüşü yap öyle kara ver ve son olarak fransızlara (renault,peugeot,citroen) bulaşma başına iş alırsın.
  • 29800 kia cerato core 1.6 126 hp benzinli
  • Sıfır dışında ikinci el olup 2010-2011 model çok düşük km'li araçlara da bakabilirsiniz.
    Benim tavsiyem Punto Evo Multijet olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

kardeşim sana tavsiyem punto evo olacaktır city modu var direksiyonun işaret parmağınla bile direksiyonu çevirebilirsin bide alıcağın arabayla mutlaka bi deneme sürüşü yap öyle kara ver ve son olarak fransızlara (renault,peugeot,citroen) bulaşma başına iş alırsın.

Hocam ağzı olan konuşuyor, bırakın allah aşkına ya.Fransız olunca noluyor arkadaşım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim tavsiyem de hyundai i20 veya opel corsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 22 Ağustos 2010; 23:34:09 >
  • quote:

kardeşim sana tavsiyem punto evo olacaktır city modu var direksiyonun işaret parmağınla bile direksiyonu çevirebilirsin bide alıcağın arabayla mutlaka bi deneme sürüşü yap öyle kara ver ve son olarak fransızlara (renault,peugeot,citroen) bulaşma başına iş alırsın.

bu da forumumuzun efsane laflarından

fransızdan uzak dur almana sürtün

ibizada güzel araç ancak çok az gördüm 2 el sorunu olabilir. punto evo kalite çıtasını yükseltmiş makyajlı versiyonların avantajı ilk üretimdeki kronik sorunlardan arındırılmış olması zaten C3 güzel araç bence

• quote:

Başımıza iş alırız derken?
  • Fazla Büyük olmasına gerek yok dıyorsan corsa olabılır
  • o paraya daha oturaklı ve donanımlı 2. el tercih ederim ben olsam. sıfırın tadı başkadır tabi ama 28 bin az para değil.
  • mazda 2 de düsünebilirsiniz ikinci el kaygınız yoksa fakat kararinizi vermeden once bütün b segmenti araclari inceleyip icinize sinenlerle test sürüsü yapmanizi şiddetle öneririm
  • fabia da olabilir
  • Fiesta Trend 1.25
  • Yakıt problem olmazsa
    Yeni Focus Comfort 5K 1.6i 100PS 30.760,00 TL
    Yeni Focus Comfort 5K 1.6i 100PS A/T 32.970,00 TL

Ayrıca astra classic de 29780 TL düşünülebilir.

Biraz pazarlık 1-2 milyar ek yaparak yüzü eskimiş ama c sınıfı sıfır bir araç almış olursunuz.
  • nedir sizdeki bu fransız sevdası anlamıyorum. eski arabam megane2 ydi servis çalışanlarıyla kanka oluyodum nerdeyse bidaha tövbe fransıza bulaşmam genede siz bilirsiniz alın fransız binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Hocam ağzı olan konuşuyor, bırakın allah aşkına ya.Fransız olunca noluyor arkadaşım?

arkadaşım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş herkesin düşüncesi kendine ben milyoner değilim paramı çöpe atamam.ayrıcada sürüşüde zevkli değil yaptık bi hata bidaha fransız arabaya binersem 2 olsun.

• quote:

nedir sizdeki bu fransız sevdası anlamıyorum. eski arabam megane2 ydi servis çalışanlarıyla kanka oluyodum nerdeyse bidaha tövbe fransıza bulaşmam genede siz bilirsiniz alın fransız binin.

Sizdeki genellemenin mantığınıda ben anlayamadım. Kusura bakmayın.
  • Yeni Chevrolet Cruze
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.