Arkadaşlar 15.000 TL ye en düşük 2005 model ya da daha yeni, 100.000 km yi görmemiş, 1400 - 1600cc motor yani beygiri yüksek seri bir araç almak istiyorum ama Palio ve Clio istemiyorum :) Şu anda 98 model 1600 cc 90 bg bir peugeot 106 kullanıyorum, bunu satıp modeli yüksek ve masraf çıkarmayacak bir araba almak istiyorum ama malesef param da 15000 TL civarında. Şu anda Hyundai Getz falan bakıyorum çok fazla da bir ihtimal yok ama deneyimleriniz çok önemli. Araç tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
STİLO
quote:
Orijinalden alıntı: kablom
Arkadaşlar 15.000 TL ye en düşük 2005 model ya da daha yeni, 100.000 km yi görmemiş, 1400 - 1600cc motor yani beygiri yüksek seri bir araç almak istiyorum ama Palio ve Clio istemiyorum :) Şu anda 98 model 1600 cc 90 bg bir peugeot 106 kullanıyorum, bunu satıp modeli yüksek ve masraf çıkarmayacak bir araba almak istiyorum ama malesef param da 15000 TL civarında. Şu anda Hyundai Getz falan bakıyorum çok fazla da bir ihtimal yok ama deneyimleriniz çok önemli. Araç tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Bence 2005-2006 model Mitsubishi Lancer bak. Fiyatına göre mükemmel kalitede bir araç. Ben yeni kasa otomatik bakıyorum bakıyorum. Test de ettim çok aklıma yattı.
Citroen C3 Ford focus*/fiesta/fusion Hyundai accent/getz Honda civic* Mitsubishi lancer*/carisma Opel astra*/corsa Peugeot 206*/207/307 Renault Megane* Seat cordoba/ıbiza/leon* Skoda fabia/octavia* Toyota corolla Volkswagen polo
Son olarak tavsiyem km aralığını biraz daha genişletip 04/03 model araçlarıda katarsan arama listene daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin.
Eğer modeli düşürürsem 2000-2001 polo alabiliyorum. 1.4 motor 2000 model pololar nasıldır sizce? Önerir misiniz?
nissan al derim arkadaş o fiyata en sağlam en donanımlı araç
primera veya almera araştır bak pişman olmazsın
ben getz düşünüyorum 17000 lira civarı 2007 dizel getz alınabiliyor yakıtta da çok cimri
arkadaş gerçekten nissan alabiliyorsan o fiyata temizi hiç şaşma, ancak eğerki bulamazsan normal şartlarda tavsiye edemeyeceğim ama sizin özel şartlarınız sebebi ile getz i öneririm, kesinlikli fiat punto, idea v.b., peugeot ve ctreen v.b. düşünme derim ama bulabilirsen en iyisi clio hb yeni kasa ya bak arabaya olan ön yargın gerçekten değişecek. bunu yanında hyundai araçlar konfor ve güvenlik sıkıntısı çeksede normal bir aile arabası olmaya ideal 90-100 km/saat ama ben güçlü arabaya biniyorum 13-150 hız yaparım dersen getz e de bakma birkaç bin daha bulup nissan araştır. bunun yanında hyundai nin yedek parça sıkıntısı olmadığı gibi gayette ucuz. ABS oldukça önemli abs olmayan bir araba alma derim inşaallah arzu ettiğin gibi bi araba bulursun.