Şimdi Ara

15000 TL'ye Kadar Araba Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ford Mondeo GLX 1997 model nasıl sizce ? Hatta iyidir derseniz bu ilanla görüşcem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayandan-temiz-mondeo-2.0-glx-full-paket-sunroof-uygun-fiyat-222027624/detay
  • cansolak kullanıcısına yanıt
    Araç kalite ve konfor olarak çok iyi keyif alabileceğiniz bir araç ancak otomatik vites olması düşündürücü 200.000'ni devirmiş bir aracın şanzımanı arızalanırsa başınız epey ağrır bu araçlar pek tutulmuyor ve fazla yakıyor diye biliyorum hoşunuza gittiyse uzun süre binerim satma niyetim yok derseniz aracı teste sokup iyice araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim ama kendi görüşümü söylemek gerekirse ben bu aracı almanızı önermem manuel olsa düşünülebilirdi aslında bütçeniz uygun olsa aynı seviyede daha sorunsuz olan bu aracı tavsiye ederdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-alicisina-temiz-avensis-221553784/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Araç kalite ve konfor olarak çok iyi keyif alabileceğiniz bir araç ancak otomatik vites olması düşündürücü 200.000'ni devirmiş bir aracın şanzımanı arızalanırsa başınız epey ağrır bu araçlar pek tutulmuyor ve fazla yakıyor diye biliyorum hoşunuza gittiyse uzun süre binerim satma niyetim yok derseniz aracı teste sokup iyice araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim ama kendi görüşümü söylemek gerekirse ben bu aracı almanızı önermem manuel olsa düşünülebilirdi aslında bütçeniz uygun olsa aynı seviyede daha sorunsuz olan bu aracı tavsiye ederdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-alicisina-temiz-avensis-221553784/detay

iyi görünüyor benim bile alasım geldi
    tam otomatik şanzumanlar yağsız kalmadığı sürece 500 bin km sorun çıkarmaz

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Japon araçları ve eski model mercedesler dışında bahsettiğiniz kmlere ulaşan sorunsuz otomatik şanzıman pek görmedim.
  • bu ülkede torosa 15 istiyorlarken ne önerem hocam :S

ama ben olsam o bütçeye mazda 626 alırım airbag dijital klima abs sunroof kol dayama bunlar en azından standart olarak var
  • tatadan uzak durun. benim arkadaşta vardı indigo dizel. 11 liraya zor sattı. satmadan önce de 2-3 bin masraf etti. parçaları da inanılmaz pahalı. pahalı arabanın pahalı parçasını anlarım da, ucuz arabanın anlamam...

bu saatten sonra 97 model mondeodan size hayır gelmez. almanyada olsa demirçeliğe prese gönderirlerdi.

kalos kambur kavun gibi çok tipsiz.

Accent 1,3 ile 150 km/h yi zor geçersiniz. ama diğerlerinden iyidir.

clio sümbül değil de, HB temiz bulursanız alınabilir. benim arkadaşta 1,4 tüplü vardı. 17 kuruş yakıyordu km de. çok hesaplıydı.
  • Kardeşim ben herzaman söylerim fala ve hocaya cok inanan bi milletiz, hurafelere cok inanırız.o yüzden türkler bişeye inandımı arkasından koyunlar gibi giderler.neyse lafımı nere getircem bakınız meşhur laflar tutulan tutulmayan araba.yok böyle bişey yoooookkkkkk.
    Kardeş o saydığın arabaları kat kat katlıycak arabalar var ama bakmassın niye tutulmuyormuş. Clio tata hyundai ne ya.... Git bitane temiz mazda 626 2.0 136 bg.yada 323 1.8 familia hepsini öldürür.pejo 306 bak ya hele 1.8 olsun...
    Ama bunlar tutulmuyomuş.sen git clio al en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exmustafa8590 E kullanıcısına yanıt
    Tutulmayandan kasıt clioyu hemen satabilecekken mazda gibi araçları satmak haftalarca hatta aylarca bile sürebilir millet 2000 motoru gördümü dili tutuluyor o araçtan uzaklaşıyorlar clio gibi piyasa araçlarının parçasını çoğu yerde ucuza ve çeşitli seçenekler ile bulunabiliyorken malesef bahsettiğiniz mazda gibi araçlar her ne kadar sağlam olsa da önemli bir parçasında sorun olduğu zaman parça hemen bulunamıyor malesef serviste 2-3 hafta yatan araç bilirim yurtdışından parçanın gelmesini bekliyorlar bahsettiğiniz 306 güzel araç ancak elektronik sorunlar ortaya çıktımı insanı arabadan soğutur pejo 206,307 gibi araçlarla sabıkalıdır bu konuda.
  • Bak konu aynı yere geldi,mazdayı zor satarsın,pejoda sorunlu dedin.peki mazdaya yada pejoya kaç kere bindin.tabi kulaktan kulağa duyuduğn laflar.galerici Değilim ama sık araba değişitirim.tecrübemle konuşıyorum mazda 626 ve 323 e de bindim 2 kerede pejo 307 dizele bindim. Hiçbir sorunda olmadı mazdalarıda 4 güne sattım.yani her malın alıcısı var.heleki pejodan cok memnunum halen daha 308 dizelim var kesinlikle sorunsuz az yakan ve performans arabası.her yeni çıkan birarabanın sorunu olur ve fabrikalar geri çağırır .. Ama fransız grubu fazla abartılmış.oysaki sorun falan yok. Karar senin şahsen ben mantıkla karar ver derim herkesin gittiği yola gitme

• Exmustafa8590 E kullanıcısına yanıt
    Deneyim sahibi olmasam hakkında bilgi sahibi olmadığım araca yorum yapmam pejo 206'yı kendi aracım olmasa da defalarca kullandım araç olup olmadık yerlerde arıza ışığı yakıyordu ve kullanımı hiç rahat değildi forumlarda açılmış pejo ile ilgili bir çok konuyu okudunuz mu bilmiyorum ancak dert yananlar çok mazdaya binmedim ancak arkadaşların aracını sanayiye götürdüğümüz zamanlarda dükkanlarda uzun süredir yatan mazda araçlar bilirim sizin çabuk satmış olmanız genel anlamda aracın piyasası olduğu anlamına gelmez mantık dışı bir şey yok zaten ancak keşke önce benim yorumumu dikkate alıp ön yargılı davranmasaydınız.
  • gidin tamircilerin önüne hangi araçlar var diye bakın .

kuşlar ve renolar bu konuda çok iyi .

mazda parçası pahalı olsun sorun çıkartması daha az oluyor.

parçası ucuz olan teneke alırsanız sorun daha çok çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Temmuz 2015; 19:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

gidin tamircilerin önüne hangi araçlar var diye bakın .

kuşlar ve renolar bu konuda çok iyi .

mazda parçası pahalı olsun sorun çıkartması daha az oluyor.

parçası ucuz olan teneke alırsanız sorun daha çok çıkar.

hocam onun nedeni çok sorun çıkarmasından ziyade çok tutulması olabilirmi

• Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Gerek bana cevaplarınız gerekse kendi aranızda yazışmalarınız çok yardımcı oldu. Sanırım kararımı verdim en azından öyle görünüyo Mitsubishi Carisma 1.8 motor alıcam tüplü, tüp yoksa taktırıcam. Fiyatları çok makul geldi. Mitsubishi markasına güveniyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.