Şimdi Ara

15000 TL'ye Kadar Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efsaneliği sorunsuzluğudur belki ama Efsane kasa diye geçer. Toyotanın piyasada en çok olan modelidir belkide.. bizzat babamla ortak 5 yıl kullandım buji değişimi ve yağ filitre bakımları yaptırdım 5 yıl içinde sadece.Ankara da parçası peynir ekmek gibi gayette ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz benim için önemli hepinize çok çok teşekkür ederim.

Peki bu tip araçlar için ne düşünüyosunuz ? Karizması olur mu ya da yol da bırakır mı ? Cebimi yorar mı ? Ben hastayım bunlara ama cesaret edemiyorum. Sürüş deneyimi olan var mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-galeri-baskan-dan-alman-panzeri-yeni-muayeneli-sorunsuz-260-se-218045153/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreePalastine

Bende aynı bütçe ile araç arıyorum.
    Toyota Corolla 1.3 xl 1997-98 , ford fiesta flair veya fun 1.25 ve En son ihtimal 1996 civarı golf mk3 bakıyorum belki ilginizi çeker.

97 model corolla 1.3 xl tramerden baktım kazası yok dediğine göre sadece sağ yada sol çamurluk hangisi olduğunu hatırlamıyorum boyalı değişen yok ön cam otomatik 14 e anlaştık yarın bakıcaz Allah nasip kısmet ederse almayı düşünüyorum aracı birde tramerde sorgudan km mesajı 186 bin di 4 ay önceki şimdi kaç bilmiyorum fiyatı normal mi diye sormuştum bu konuda burda cevap veren olursa sevinirim merak ediyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 19 Temmuz 2015; 21:20:08 >
  • createman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun Benim gözlemlediğim kadarıyla fiyatı normal geldi bana en azından şu an için. Şu dönemde maalesef fiyatlar uçuk
  • 1999 üstü donanımlı mazda 323

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createman

quote:

Orijinalden alıntı: FreePalastine

Bende aynı bütçe ile araç arıyorum.
    Toyota Corolla 1.3 xl 1997-98 , ford fiesta flair veya fun 1.25 ve En son ihtimal 1996 civarı golf mk3 bakıyorum belki ilginizi çeker.

97 model corolla 1.3 xl tramerden baktım kazası yok dediğine göre sadece sağ yada sol çamurluk hangisi olduğunu hatırlamıyorum boyalı değişen yok ön cam otomatik 14 e anlaştık yarın bakıcaz Allah nasip kısmet ederse almayı düşünüyorum aracı birde tramerde sorgudan km mesajı 186 bin di 4 ay önceki şimdi kaç bilmiyorum fiyatı normal mi diye sormuştum bu konuda burda cevap veren olursa sevinirim merak ediyorum açıkcası

Hocam 6 ay önce ben 1998 modelini 14.250 ye sattım , halamın evladı 1996 modelini 14.450 ye aldı 7 ay önce. Benim sattığımda sol ön kapı sacı değişik sol ön kapıda ve sol ön çamurlukta boya vardı. Halamın evladının aldığı bagaj kapağında 1 parça boya hariç hatasız. Bence iyi bir ustaya gösterip alın aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 19 Temmuz 2015; 22:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cansolak

Bu araçta çok dikkatimi çekti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1998-polo-acele-yok-220371401/detay

Sakın . Sanayideki ustalarla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez. 99 model tek kapılısı bana 6 ay boyunca bindi. 1.500 tl zararla sattım :) 260se için söyleyeceğim ; sadece hafta sonu binilecekse alınır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 19 Temmuz 2015; 22:53:48 >

• Abooowwwww tamamdır uzak durayım ondan çok sağolasın
  • saolun arkadaşlar hayırlısı artık 2 aydır felan arıyoduk araç bi tanıdık vasıtasıyla bulduk bunu inş. bi sorunu yoktur eğer alırsak resimlerini paylaşırım sizinle kısmetse
  • quote:

saolun arkadaşlar hayırlısı artık 2 aydır felan arıyoduk araç bi tanıdık vasıtasıyla bulduk bunu inş. bi sorunu yoktur eğer alırsak resimlerini paylaşırım sizinle kısmetse

Bulduğunuz araç nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

saolun arkadaşlar hayırlısı artık 2 aydır felan arıyoduk araç bi tanıdık vasıtasıyla bulduk bunu inş. bi sorunu yoktur eğer alırsak resimlerini paylaşırım sizinle kısmetse

Bulduğunuz araç nedir?

97 model corolla 1.3 lx değişensiz tek parça boyalı sağ yada sol ön çamurluk ön cam otomatik tramerde kazası yok 3. ayda muayene girmiş km 186 bin şuan km bilmiyorum yarın bakıcaz hayırlısıyla atiker lpg var işli usb sd kart teyp var ilk başta 14.500 demişti 14.000 e anlaştık
  • renaultu kesinlikle tavsiye etmem. Çekinmeden gidip 88 falan mersedes alabilirin 14 15'e
  • semihmor S kullanıcısına yanıt
    Parça fiyatlarından ve bakım masraflarından korkuyorum yolda bırakmayacağını biliyorum ama

• Ben de max 15000 tl ile araç bakıyorum ,aradığım özellikler klimalı ve 2000 üstü modelli olması , az yakması ve çok masraflı olmaması , baktığımda en uygun clio lar var aradığım özellikte , yine de pek anlamam arabadan , yardım edenlere şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansolak

Parça fiyatlarından ve bakım masraflarından korkuyorum yolda bırakmayacağını biliyorum ama

korkmanıza gerek yok

misal 2000 model 1.6 passatın bile komple rektefiyesi 600 lira tutuyorki ben motorun başına gelebilecek en kötü olay olması açısından örnekledim
  • Çok teşekkür ederim, faydalı oldu inceleceğim
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz bir tofaşa en az 800 lira istiyorlar passatı o fiyata yapacaklarını sanmıyorum.

• cansolak kullanıcısına yanıt
    Alacağınız araç mutlaka hidrolik direksiyon ve klimalı olsun lpgli ise tankın kaç yıllık olduğuna bakın yoksa araç enjeksiyonlu ise en az 1000 lira masraf çıkar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.