Bildirim
15000 YTL ARAÇ TAVSİYELERİ ACİLLL!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bayan arabası bana göre Polo dur... -
güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: hifled
güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsunquote:
Orjinalden alıntı: hifled
güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsun
2001 model ve üstüne rahatlıkla bulabilirsiniz bence... -
polo fikrine katılıyorum ama jazz da olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
Bayan arabası bana göre Polo dur...
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
-
aslında ben palio ve ya clio düşünüyorum yakıt vergi hakkında bilginiz var mı 2005-2006 palio var gibi görünüyor 15000ytlyequote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
polo fikrine katılıyorum ama jazz da olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Alıntıları Göster
1.2-1.4 - 1.6 nasıl seçim yapmalıyım araba pazara şuraya buraya git gel için kullanılacak bazen 50 km mesafeye gidebilir ilçede oturuyoruz..
-
arkadaşım palio ve clio pek iyi denilmiyorquote:
aslında ben palio ve ya clio düşünüyorum yakıt vergi hakkında bilginiz var mı 2005-2006 palio var gibi görünüyor 15000ytlye
1.2-1.4 - 1.6 nasıl seçim yapmalıyım araba pazara şuraya buraya git gel için kullanılacak bazen 50 km mesafeye gidebilir ilçede oturuyoruz..
Alıntıları Göster
-
Clio 2004 dizel veya 2005 benzinli rahat rahat alınabilir o paraya..quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
arkadaşım palio ve clio pek iyi denilmiyor
Alıntıları Göster
Herhangi bir Clio taksiye binip ne kadar problemsiz olduğunu şöförden öğrenebilirsin... -
bende clio öneririm.ama tabi aracı anneniz kullanacağı için anladığım kadarıyla az kullanılacak.cilo 1.4 öneririm.ayrıca nissan micrada olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Clio 2004 dizel veya 2005 benzinli rahat rahat alınabilir o paraya..
Herhangi bir Clio taksiye binip ne kadar problemsiz olduğunu şöförden öğrenebilirsin...
Alıntıları Göster -
sağolun şimdi bir iki milyar daha bulup ford fiestalara mı baksak diye düşündüm.. hayırlsısıquote:
Orijinalden alıntı: Alberto Ascari
bende clio öneririm.ama tabi aracı anneniz kullanacağı için anladığım kadarıyla az kullanılacak.cilo 1.4 öneririm.ayrıca nissan micrada olabilir.
Alıntıları Göster -
1,3 eski kasa yaris otomatik.quote:
sağolun şimdi bir iki milyar daha bulup ford fiestalara mı baksak diye düşündüm.. hayırlsısı
Alıntıları Göster -
tam aradığınız araba nissan micra dır. internette 2005 modeli 16 ya. hem az yakar hem de tam bir bayan arabasıdır. örnek;quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
1,3 eski kasa yaris otomatik.
Alıntıları Göster
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/2005_micra_visia_1_2_m_t_3drWQQaXQQ4652517WQQpXQQdisplayitem?
-
İlk arabamız yaris 2005 di. Hem hem de eşim çok rahat kullandık. Acemi olmamıza rağmen. 2007 şubatında arabamızı aldık 2007 haziranında ehliyetleri. Ve hazirandan ağustos başına kadar tam 4000 kilometre yol yapık. Arabanın motor 1.0 Artvinin yayalasına çamurda çıktı. Başka arabalar egzos dağıttı, bu tık demedi. Bence kesinlikle Yaris alın derim. Çok rahat araba.quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
tam aradığınız araba nissan micra dır. internette 2005 modeli 16 ya. hem az yakar hem de tam bir bayan arabasıdır. örnek;
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/2005_micra_visia_1_2_m_t_3drWQQaXQQ4652517WQQpXQQdisplayitem?
Alıntıları Göster
-
Fiestaquote:
Orijinalden alıntı: carbize
İlk arabamız yaris 2005 di. Hem hem de eşim çok rahat kullandık. Acemi olmamıza rağmen. 2007 şubatında arabamızı aldık 2007 haziranında ehliyetleri. Ve hazirandan ağustos başına kadar tam 4000 kilometre yol yapık. Arabanın motor 1.0 Artvinin yayalasına çamurda çıktı. Başka arabalar egzos dağıttı, bu tık demedi. Bence kesinlikle Yaris alın derim. Çok rahat araba.
Alıntıları Göster
-
KARDEŞ İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN AYNI FİYATLARA BENDE ARIYORUM YARİS Mİ YOKSA CİLO MU OLSUN DİYE TERDDÜT EDİYORUM ASLINDA YARİS LERDE TOYOTA SAĞLAMLIĞI VE SORUNSUZ BİR ARABA OLMASI ÖNE CIKIYOR AMA 1.000 MOTOR OLMASI SORUN OLURMU BİLMİYORUM GERÇİ ARTVİNİN YAYLALARINA ÇIKTIYSA İST. NELER YAPMAZ BENDE ARDAHANLIYIM BİZİM ORALARDA YAYLALAR GENELDE OVADA OLMAZ DAĞDA OLURquote:
Orijinalden alıntı: ALph1940
Fiesta
Alıntıları Göster
-
getz alın getzquote:
Orijinalden alıntı: TARIK_1981
KARDEŞ İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN AYNI FİYATLARA BENDE ARIYORUM YARİS Mİ YOKSA CİLO MU OLSUN DİYE TERDDÜT EDİYORUM ASLINDA YARİS LERDE TOYOTA SAĞLAMLIĞI VE SORUNSUZ BİR ARABA OLMASI ÖNE CIKIYOR AMA 1.000 MOTOR OLMASI SORUN OLURMU BİLMİYORUM GERÇİ ARTVİNİN YAYLALARINA ÇIKTIYSA İST. NELER YAPMAZ BENDE ARDAHANLIYIM BİZİM ORALARDA YAYLALAR GENELDE OVADA OLMAZ DAĞDA OLUR
Alıntıları Göster
-
Artvin'e gittiğimizde yayla yolundan bizden önce dozer geçmiş. Zaten köy yolu. Asfalt falan yok. Bir de toprak yağıştan yumuşakmış. Dozer hep kalın kalın kanallar açmış lastikleriyle yolda. Bizim ehliyetler 15 günlük. Artvin merkeze gelene kadar 9 saat yol yapmışız. 2000 metreye çıktı araç o yolda. Genelde 1. vites çıktı. Bagaj dolu, araçta 3 kişi.Motor 1000. Hararet yapmadı, yolda kalmadı. Arabanın altından tak tuk sesler geldi taşların , olukların üzerinden geçerken. Bir yerde arabanın önü oturdu yola. Dozer oluk gibi açmış yolu. Yol boyunca hiçbir uyarı ışığı yanmadı. Evimize döndük servise gösterdik, en ufak birşey yok. Yaylaya bzden sonra iki farklı markanın sedanı çıktı. Biri sıfır arabaydı. 1,5 milyarlık hasarla dönmüş evine, diğeri de egzosu yolda bırakmış, vites geçmiyor diye doğru Artvin sanayi.quote:
Orijinalden alıntı: oznklckp
getz alın getz
Alıntıları Göster
-
hepsi de olabilir, güzel öneriler varquote:
Orijinalden alıntı: carbize
Artvin'e gittiğimizde yayla yolundan bizden önce dozer geçmiş. Zaten köy yolu. Asfalt falan yok. Bir de toprak yağıştan yumuşakmış. Dozer hep kalın kalın kanallar açmış lastikleriyle yolda. Bizim ehliyetler 15 günlük. Artvin merkeze gelene kadar 9 saat yol yapmışız. 2000 metreye çıktı araç o yolda. Genelde 1. vites çıktı. Bagaj dolu, araçta 3 kişi.Motor 1000. Hararet yapmadı, yolda kalmadı. Arabanın altından tak tuk sesler geldi taşların , olukların üzerinden geçerken. Bir yerde arabanın önü oturdu yola. Dozer oluk gibi açmış yolu. Yol boyunca hiçbir uyarı ışığı yanmadı. Evimize döndük servise gösterdik, en ufak birşey yok. Yaylaya bzden sonra iki farklı markanın sedanı çıktı. Biri sıfır arabaydı. 1,5 milyarlık hasarla dönmüş evine, diğeri de egzosu yolda bırakmış, vites geçmiyor diye doğru Artvin sanayi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 12 Ekim 2007; 16:54:52 >
-
SYMBOLquote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06
hepsi de olabilir, güzel öneriler var
Alıntıları Göster -
Kayseri'de Tofaş'ın Tanver isimli bayiisinde 2005 model 1.3 dizel palio multijet+klimalı 15500 YTLquote:
Orijinalden alıntı: hay-bey
SYMBOL
Alıntıları Göster
http://tanveroto.araba.com/fiat_tofas/palio/682568.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 13 Ekim 2007; 23:53:07 >
Benzer içerikler
- orjinal castrol yağ nereden alınır
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- bva şanzıman nedir
- izmir otogar otopark
- mavi antifiriz hangi araçlarda kullanılır
- volkswagen tayron
- jetour türkiye
- togg şarj istasyonu fiyat
- bmw 420i gran coupe fiyat
- togg batarya kapasitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X