Şimdi Ara

15000 YTL ARAÇ TAVSİYELERİ ACİLLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 15000 ytl'ye Anneme araç alacağız Clio , Palio , Punto ya da başka ne alalım az yakması ve düşük vergi önemli.. Arkadaşlar bayana alınacak unutmayın.. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hifled -- 9 Ekim 2007; 13:17:51 >

• Bayan arabası bana göre Polo dur...
  • güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifled

güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: hifled

güzel araç fakat modeli 2001 üstü olsun

2001 model ve üstüne rahatlıkla bulabilirsiniz bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Bayan arabası bana göre Polo dur...
    polo fikrine katılıyorum ama jazz da olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

polo fikrine katılıyorum ama jazz da olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Alıntıları Göster
    aslında ben palio ve ya clio düşünüyorum yakıt vergi hakkında bilginiz var mı 2005-2006 palio var gibi görünüyor 15000ytlye
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/767798.html

1.2-1.4 - 1.6 nasıl seçim yapmalıyım araba pazara şuraya buraya git gel için kullanılacak bazen 50 km mesafeye gidebilir ilçede oturuyoruz..

• quote:

aslında ben palio ve ya clio düşünüyorum yakıt vergi hakkında bilginiz var mı 2005-2006 palio var gibi görünüyor 15000ytlye
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/767798.html

1.2-1.4 - 1.6 nasıl seçim yapmalıyım araba pazara şuraya buraya git gel için kullanılacak bazen 50 km mesafeye gidebilir ilçede oturuyoruz..

Alıntıları Göster
    arkadaşım palio ve clio pek iyi denilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım palio ve clio pek iyi denilmiyor

Alıntıları Göster
    Clio 2004 dizel veya 2005 benzinli rahat rahat alınabilir o paraya..

Herhangi bir Clio taksiye binip ne kadar problemsiz olduğunu şöförden öğrenebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Clio 2004 dizel veya 2005 benzinli rahat rahat alınabilir o paraya..

Herhangi bir Clio taksiye binip ne kadar problemsiz olduğunu şöförden öğrenebilirsin...

Alıntıları Göster
    bende clio öneririm.ama tabi aracı anneniz kullanacağı için anladığım kadarıyla az kullanılacak.cilo 1.4 öneririm.ayrıca nissan micrada olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

bende clio öneririm.ama tabi aracı anneniz kullanacağı için anladığım kadarıyla az kullanılacak.cilo 1.4 öneririm.ayrıca nissan micrada olabilir.

Alıntıları Göster
    sağolun şimdi bir iki milyar daha bulup ford fiestalara mı baksak diye düşündüm.. hayırlsısı
  • quote:

sağolun şimdi bir iki milyar daha bulup ford fiestalara mı baksak diye düşündüm.. hayırlsısı

Alıntıları Göster
    1,3 eski kasa yaris otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

1,3 eski kasa yaris otomatik.

Alıntıları Göster
    tam aradığınız araba nissan micra dır. internette 2005 modeli 16 ya. hem az yakar hem de tam bir bayan arabasıdır. örnek;

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

tam aradığınız araba nissan micra dır. internette 2005 modeli 16 ya. hem az yakar hem de tam bir bayan arabasıdır. örnek;

Alıntıları Göster
    İlk arabamız yaris 2005 di. Hem hem de eşim çok rahat kullandık. Acemi olmamıza rağmen. 2007 şubatında arabamızı aldık 2007 haziranında ehliyetleri. Ve hazirandan ağustos başına kadar tam 4000 kilometre yol yapık. Arabanın motor 1.0 Artvinin yayalasına çamurda çıktı. Başka arabalar egzos dağıttı, bu tık demedi. Bence kesinlikle Yaris alın derim. Çok rahat araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: carbize

İlk arabamız yaris 2005 di. Hem hem de eşim çok rahat kullandık. Acemi olmamıza rağmen. 2007 şubatında arabamızı aldık 2007 haziranında ehliyetleri. Ve hazirandan ağustos başına kadar tam 4000 kilometre yol yapık. Arabanın motor 1.0 Artvinin yayalasına çamurda çıktı. Başka arabalar egzos dağıttı, bu tık demedi. Bence kesinlikle Yaris alın derim. Çok rahat araba.

Alıntıları Göster
    Fiesta

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Fiesta

Alıntıları Göster
    KARDEŞ İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN AYNI FİYATLARA BENDE ARIYORUM YARİS Mİ YOKSA CİLO MU OLSUN DİYE TERDDÜT EDİYORUM ASLINDA YARİS LERDE TOYOTA SAĞLAMLIĞI VE SORUNSUZ BİR ARABA OLMASI ÖNE CIKIYOR AMA 1.000 MOTOR OLMASI SORUN OLURMU BİLMİYORUM GERÇİ ARTVİNİN YAYLALARINA ÇIKTIYSA İST. NELER YAPMAZ BENDE ARDAHANLIYIM BİZİM ORALARDA YAYLALAR GENELDE OVADA OLMAZ DAĞDA OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: TARIK_1981

KARDEŞ İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN AYNI FİYATLARA BENDE ARIYORUM YARİS Mİ YOKSA CİLO MU OLSUN DİYE TERDDÜT EDİYORUM ASLINDA YARİS LERDE TOYOTA SAĞLAMLIĞI VE SORUNSUZ BİR ARABA OLMASI ÖNE CIKIYOR AMA 1.000 MOTOR OLMASI SORUN OLURMU BİLMİYORUM GERÇİ ARTVİNİN YAYLALARINA ÇIKTIYSA İST. NELER YAPMAZ BENDE ARDAHANLIYIM BİZİM ORALARDA YAYLALAR GENELDE OVADA OLMAZ DAĞDA OLUR

Alıntıları Göster
    getz alın getz

• quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

getz alın getz

Alıntıları Göster
    Artvin'e gittiğimizde yayla yolundan bizden önce dozer geçmiş. Zaten köy yolu. Asfalt falan yok. Bir de toprak yağıştan yumuşakmış. Dozer hep kalın kalın kanallar açmış lastikleriyle yolda. Bizim ehliyetler 15 günlük. Artvin merkeze gelene kadar 9 saat yol yapmışız. 2000 metreye çıktı araç o yolda. Genelde 1. vites çıktı. Bagaj dolu, araçta 3 kişi.Motor 1000. Hararet yapmadı, yolda kalmadı. Arabanın altından tak tuk sesler geldi taşların , olukların üzerinden geçerken. Bir yerde arabanın önü oturdu yola. Dozer oluk gibi açmış yolu. Yol boyunca hiçbir uyarı ışığı yanmadı. Evimize döndük servise gösterdik, en ufak birşey yok. Yaylaya bzden sonra iki farklı markanın sedanı çıktı. Biri sıfır arabaydı. 1,5 milyarlık hasarla dönmüş evine, diğeri de egzosu yolda bırakmış, vites geçmiyor diye doğru Artvin sanayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: carbize

Artvin'e gittiğimizde yayla yolundan bizden önce dozer geçmiş. Zaten köy yolu. Asfalt falan yok. Bir de toprak yağıştan yumuşakmış. Dozer hep kalın kalın kanallar açmış lastikleriyle yolda. Bizim ehliyetler 15 günlük. Artvin merkeze gelene kadar 9 saat yol yapmışız. 2000 metreye çıktı araç o yolda. Genelde 1. vites çıktı. Bagaj dolu, araçta 3 kişi.Motor 1000. Hararet yapmadı, yolda kalmadı. Arabanın altından tak tuk sesler geldi taşların , olukların üzerinden geçerken. Bir yerde arabanın önü oturdu yola. Dozer oluk gibi açmış yolu. Yol boyunca hiçbir uyarı ışığı yanmadı. Evimize döndük servise gösterdik, en ufak birşey yok. Yaylaya bzden sonra iki farklı markanın sedanı çıktı. Biri sıfır arabaydı. 1,5 milyarlık hasarla dönmüş evine, diğeri de egzosu yolda bırakmış, vites geçmiyor diye doğru Artvin sanayi.

Alıntıları Göster
    hepsi de olabilir, güzel öneriler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 12 Ekim 2007; 16:54:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VEDAT_06

hepsi de olabilir, güzel öneriler var

Alıntıları Göster
    SYMBOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay-bey

SYMBOL

Alıntıları Göster
    Kayseri'de Tofaş'ın Tanver isimli bayiisinde 2005 model 1.3 dizel palio multijet+klimalı 15500 YTL

http://tanveroto.araba.com/fiat_tofas/palio/682568.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 13 Ekim 2007; 23:53:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.