Şimdi Ara

15000tl ye polo mu,fiesta mı,206 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler.. Benim 15000tl bütcem bulunmakta.. Ben polo 1.4 comfortline yada 2005 model civarı ford fiesta yada peugout 206 dan birini almayı düşünüyorum .. Anck pek bi bilgi sahibi degilim.. Benim isteğim 15000tl ye taş çatlasın 16000tl ye az yakan,konforlu,ici rahat ve ferah,bana fazla masraf yaptırmayacak ve klima,abs tarzı donanımlara sahip,hb 5 kapı bir araç istiyorum.. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..

• yok mu yardımcı olacak ?
  • yardım bekliorum
  • 16000tl ye az yakan,konforlu,ici rahat ve ferah, fazla masraf yaptırmayacak ve klima,abs tarzı donanımlara sahip,hb 5 kapı bir araç bulman biraz zor. bulursun ama km si çok yüksek ve 2005 modelden daha eski olur. clio symbol veya hyundai getz bakıcaksın temiz bulursan o fiyat aralığında. polo veya fiesta o fiyata bulman zor bildiğim kadarıyla. ikinci el fiyatlarıda sıfır fiyatları gibi iyice yükseldi maalesef. ayrıca dizel mi benzinlimi onuda belirtirsen belki yardımcı olabiliriz. fiesta polo veya 206 dışında başka model de olurmu yoksa illaki bu üçünden birimi. toyota yaris belki bir ihtimal bulabilirsin o fiyata, onada bakmakta fayda var. şimdilik başka aklıma gelen model yok.
  • O Kriterlerde 206 Bulabilirsin Ama Pek Geniş Ve Sorunsuz Masrafsız Değildir.

@calamar Güzel Yorum Yapmış.

c3 Düşünebilirsin Kullanan1-2 Kişi Vardı Forumda Sorunsuz Diyolardı İçi Ne Kadar Geniş Bilemem.O Fiyata Vardır Galiba,Colt Bakabilirsiniz.Hatta Bulabilirseniz En Mantıklısı Colt.
  • Sen getz'i tarif etmişsin bence 1.4 doch motor 96 beygirliklerden bi tane alırsn o fiyata 2006 model civara biraz araştırırsan.......
    fiesta'dan 206'dan eksisi yok bence fazlası var.
  • yorumlarınız için çok sağolun .. Dediğim gibi hb bi araba istiyorum tipide polo,fiesta tarzı hoşuma gidiyor.. Ben unv. Ögrencisiyim malum yakıt sıkıntısı yaşıcam o yuzden az yakan demiştim ve saten o fiyata dizel bulmam zor gibi diye düşünüyorum.. Ama baştan beri içim hep polo dan yana.. O yüzden asıl sorum polo nasıl bir araç? Donanımsal bakımdan,konfor bakımından 16000tl ye alablcegm polo nasıl olur acaba.. Bunuda ögrenmek istiyorum.. Tekrar teşekkür ediorum yorumlarınızı bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.. ben dediğim gibi hb bir araba istiyorum.. ancak öğrenci olduğum için az yakan olmasını daha çok tercih etmem gerekiyor.. o yüzden az yakan demiştim.. saten o fiyata dizel araba bulabileceğimi de pek sanmıyorum.. benim aklım baştan beri hep polo daydı aslında benim asıl sorum da bu galiba polo nasıl bir araç ? konfor,donanım,yakıt bakımından fiesta eski kasalardan ii midir? tabikide başka fikirlere de açığım ama tarz olarak bi fiesta yada bi polo gibi görünümde olması daha çok tercihimdir.. birde getz i önermişsiniz peki getz konfor bakımından rahat araba mı ? içeri ses çok alırmı ve fazla sarsıntlılı bir araç mı birde yakıt bakımından nasıl ? tekrar yorumlarınız için teşekkür ediyorum yorumlarınızı bekliyorum..
  • polo istiyorsun ama yukarıdada yazdığımız gibi o bütçeye alamazsın. Hevesini kırmak istemem ama polo ve fiesta yı unut, eğer o paraya 2005 polo bulursanda alma zaten, paranı sokağa atmış olursun büyük ihtimal. illaki polo diyorsan bütçeyi aşman gerekiyor ona bişey diyemem senin bileceğin iş. senin aabileceğin arabalar colt veya getz bunlar dışında bakma bence. bunlarla iligili detaylı bilgiyide (yakıt, konfor, yalıtım vs.) markalar alt forumlarına girersen orda kullanıcı yorumlarını okuyarak bulabilirsin.
  • fiesta nın 2005 modeli polo nun 99-2000-2001 modelleri var aslında 16bin liraya..
  • clio dinamik hb: 1.4 16 w temiz 4 airbag ABS EBD AFU electrohidrolik direksiyon içine gir kullan fiyat performans tüketim saydıların arasında en iyisi( İthal HB olanı 2004-2005-2006) ben privilege ile 100 bin km yaptım 2012 yılında hala temiz dinamik arıyorum.
  • merhaba,
    arkadaşımda 2007 model 206 vardı dizel, araç çok az yakıyor gerçekten 1 depo ile 850 km rahat gidiyor, çünkü aracı ben kullanıyordum, fakat güvenlik sıfır, araba teneke gibi abartmıyorum,
    kullanmamış olsam yorum yapmazdım, ama sakın bulaşmayın bence, sırfaz yakıyor diye teneke almayın,
    iyi günler.
  • Ben 206 almıştım. Aracım sorunsuz ve temizdi. Daha uygun fiyata almıştım 2000 modeldi. Bahsettiğin araçlara göre kasası daha eskimemiş genç ve yakışıklı duran bir araçtır. İçini de beğeniyorum.

16.000 liraya dizel 206 alırsın diğerlerinin benzinlisini alırken.
  • yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.. 206 demşsnz ancak ben 206 hakknda sağlamlık ve rahatlk bakımından pek iyi şeyler duymadım.. Arızalanmaya yatkın ve sarsıntılı bir araç oldugunu sölüyorlar ..
  • kim dediyse eli öpülecek biriymiş (:
    206 az yakıyor bu gerçek, fakat bugüne kadar kullandığım en güvensiz araç, zaten koltuğa oturunca pusete oturan bebekler gibi görünüyorsunuz (:
  • Valla kardeş madem üniversitelisin Hyundai Getz den şaşma derim.Yalıtım olsun model olsun malzeme kalitesi var genişlik olsun her türlü Getz öndedir.Polo da güzel araba ama bana göre içi biraz dar.Yine de para ve keyif sen de...Okulumda 3 arabadan da var ve 3 ünü de kullandım bence Getz...
  • hcm peugeot sorun çıkarabilir bende fiesta var ,ilk tercih polo olurdu ama o fiyat aralığında fiesta daha cazip ve daha mantıklı duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.