Şimdi Ara

1500TL bütçeye göre en iyi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bütçem 1400-1500 civarında yani en fazla bu kadar verebilirim.Daha önce samsung kullandım fakat memnun kalmadım artık almayı düşünmüyorum.Bütçeme uygun olarak sizce ne almalıyım biraz inceleme araştırmadan sonra şöyle bi liste yaptım
    HTC One
    Sony Xperia Z1
    LG G2, LG Nexus 5(lg yi pek düşünmüyorum)
    iPhone 5c (hepsiburada'daki fiyatı gördükten sonra düşünmeye başladım gerçekten uygun fiyatta fakat yorumları okuyunca insan tereddüte düşüyor siz ne dersiniz alınır mı alınmaz mı)
    Bunların dışında sizin de tavsiyeniz varsa model olarak paylaşırsanız sevinirim.
    Ek olarak iPhone 5 piyasada pek bulunmuyor ve de çok yüksek fiyatta oluyor uygun fiyatta bulacağım bi site var mıdır tavsiye eder misiniz 5c yerine alınabilir mi?
    Telefon aksesuarlarını çok seviyorum arkadaşlar ona göre bi model önerirseniz çok iyi olur iPhone almak istiyorum fakat ekranı biraz kafama takıyorum küçük olduğu için ama iphone için değer diyorum androide baktığımda da telefon güncelleme aldığında kendinden geçiyor ios a göre stabil değil ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım...
    Şimdiden teşekkür ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avant_garde -- 17 Ağustos 2014; 22:33:05 >

• acıkcası elma armuta o verılmez bence bıt kadar ekran ve ona ragmen gıtmeyen batarya kapalı bır sıstem sd kart dahı yok bluetooth sarkı yollasan ancak ıosa vb sacmalıklar,ıstıkarır her oglen batarya bıtmesı ust sevıye androıdler ıle rahat edersınız eskısı gıbı degıl artık andorıd sıze tavsıyem oncelıkle xperıa z1compacttır kendı segmenınde rakıpsızdır donanım ust sevıye ve abısınden bır eksıgı yoktur,hatta ekran oalrak fazlası vardır,dıger yandan daha ıyı bır ekran ve buyukce ekranda oyun ve fılm keyfı ıcın batarysınınrahatlıgı ve ust donanımı,ayrıca fp acısında gayet makul sevıyeden satılması gıbı avantajlarından dolayıda G2 onerırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

acıkcası elma armuta o verılmez bence bıt kadar ekran ve ona ragmen gıtmeyen batarya kapalı bır sıstem sd kart dahı yok bluetooth sarkı yollasan ancak ıosa vb sacmalıklar,ıstıkarır her oglen batarya bıtmesı ust sevıye androıdler ıle rahat edersınız eskısı gıbı degıl artık andorıd sıze tavsıyem oncelıkle xperıa z1compacttır kendı segmenınde rakıpsızdır donanım ust sevıye ve abısınden bır eksıgı yoktur,hatta ekran oalrak fazlası vardır,dıger yandan daha ıyı bır ekran ve buyukce ekranda oyun ve fılm keyfı ıcın batarysınınrahatlıgı ve ust donanımı,ayrıca fp acısında gayet makul sevıyeden satılması gıbı avantajlarından dolayıda G2 onerırım.

Hocam kusura bakmayın ama hiç iOS deneyiminiz olmadı galiba. Öyle bir anlatmışsınızki adamın kafasında varsa bile bitirdiniz o fikri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim.Dediğim gibi iPhone küçük ekrandan dolayı kaybediyor aslında alma fikri yoktu hepsiburada daki fiyatı görünce birden aklıma düştü bi de hep iphone um olsun istemiştim ondan dolayı.Dediklerinize gelince ben s3 mini kullandım daha önce ara model oldugu için durumdan pek rahatsızdım z1 compact ı önermişsiniz biraz inceledim o da ara model oldugu için söylüyorum onun yerine z1 almak daha mantıklı değil mi ne dersiniz ben z1 den çok etkilendim özellikleri daha iyi duruyor açıkcası z1 ile htc one arasında kaldım bu durumda sizin tavsiyeniz ne olurdu?(lg için bilmiyorum çok hoş telefonlar özellikleri olsun tasarımı olsun ama lg bana çok uzak duruyor hakkında hiçbir bilgim olmadıgı için olabilir)teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

acıkcası elma armuta o verılmez bence bıt kadar ekran ve ona ragmen gıtmeyen batarya kapalı bır sıstem sd kart dahı yok bluetooth sarkı yollasan ancak ıosa vb sacmalıklar,ıstıkarır her oglen batarya bıtmesı ust sevıye androıdler ıle rahat edersınız eskısı gıbı degıl artık andorıd sıze tavsıyem oncelıkle xperıa z1compacttır kendı segmenınde rakıpsızdır donanım ust sevıye ve abısınden bır eksıgı yoktur,hatta ekran oalrak fazlası vardır,dıger yandan daha ıyı bır ekran ve buyukce ekranda oyun ve fılm keyfı ıcın batarysınınrahatlıgı ve ust donanımı,ayrıca fp acısında gayet makul sevıyeden satılması gıbı avantajlarından dolayıda G2 onerırım.

Hocam kusura bakmayın ama hiç iOS deneyiminiz olmadı galiba. Öyle bir anlatmışsınızki adamın kafasında varsa bile bitirdiniz o fikri.

hayır anlatmak ıstedıgım ıos avantajı zaten bılınıyor kı en onemlı artısı yazılım tarafındakı stabıllgı..buna zaten dedıgım bırsey yok en sorunsuz stabıl sıstem ıos

ama..

verılen paraya karsılık handıkaplar acısında yazdım..

ısın bırde hava atma gorgusuzluk kısmı var sozum meclısten dısearı..

apple fanboyu olmayan herkes bılırkı..

o cıhazı dahada stabıl yapsan..

o ebatta,o bataryada,o kısıtlımalarla,o market ucretı ıle,ve bu telefonu satılan fıyatla aslında kımse ama kımse 2000 lıraya almaz..

sadece sozum ona,bellı bır sevıyedekı yada bana gore sevıyesızlıktekı camıalarda statu getırıdıgıne ınanılmasa,onu alabılmıs olmaın bır baska durum yaratmasına kılım..

yoksa z2 m8 daha pahalı,ama yok ılla hava,,tabıkı alanların tumu havba atmak ıcın alıyo demıorum yanlıs mana cıkmasın..

hanı kekolar ıcmesede devamlı kullanmasada marlboro alır kendınce kezbanlara hava yapar,o hesap gıbı dusun..

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Dostum iPhone 5c için düşüncelerin nelerdir alınabilir mi ne dersin telefon hakkında çok fazla önyargı var bunları okuyunca bende kuşkulanıyorum genelde kasası hakkında olumsuz yorumlar var beğenende çok iphone 5le kıyaslanıyor ama iphone5 in fiyatı hala yüksek ve mağazalarda bulunmuyor ikisini modeli de kıyaslarsan tercihin ne olurdu?neden?teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avant_garde

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim.Dediğim gibi iPhone küçük ekrandan dolayı kaybediyor aslında alma fikri yoktu hepsiburada daki fiyatı görünce birden aklıma düştü bi de hep iphone um olsun istemiştim ondan dolayı.Dediklerinize gelince ben s3 mini kullandım daha önce ara model oldugu için durumdan pek rahatsızdım z1 compact ı önermişsiniz biraz inceledim o da ara model oldugu için söylüyorum onun yerine z1 almak daha mantıklı değil mi ne dersiniz ben z1 den çok etkilendim özellikleri daha iyi duruyor açıkcası z1 ile htc one arasında kaldım bu durumda sizin tavsiyeniz ne olurdu?(lg için bilmiyorum çok hoş telefonlar özellikleri olsun tasarımı olsun ama lg bana çok uzak duruyor hakkında hiçbir bilgim olmadıgı için olabilir)teşekkür ederim

buyuk ekran sevıyorsan orası ayrı ama dıger yandan z1c ta samsunglardakımını gıbı bır kısıntı yok,abısınde ne varsa aynen ondada var hatta ekran panelı daha kalıtelı,ben buacıdan dedım 720 p oldugu ıcınde daha ust performans verıyor ılerıye donukte verecektır,ama tabıkı z1 cok ıyı cıhaz.edıgım gıbı ekran boyutu ne olcude belırleyıcıdır senın ıcın bılemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

hayır anlatmak ıstedıgım ıos avantajı zaten bılınıyor kı en onemlı artısı yazılım tarafındakı stabıllgı..buna zaten dedıgım bırsey yok en sorunsuz stabıl sıstem ıos

ama..

verılen paraya karsılık handıkaplar acısında yazdım..

ısın bırde hava atma gorgusuzluk kısmı var sozum meclısten dısearı..

apple fanboyu olmayan herkes bılırkı..

o cıhazı dahada stabıl yapsan..

o ebatta,o bataryada,o kısıtlımalarla,o market ucretı ıle,ve bu telefonu satılan fıyatla aslında kımse ama kımse 2000 lıraya almaz..

sadece sozum ona,bellı bır sevıyedekı yada bana gore sevıyesızlıktekı camıalarda statu getırıdıgıne ınanılmasa,onu alabılmıs olmaın bır baska durum yaratmasına kılım..

yoksa z2 m8 daha pahalı,ama yok ılla hava,,tabıkı alanların tumu havba atmak ıcın alıyo demıorum yanlıs mana cıkmasın..

hanı kekolar ıcmesede devamlı kullanmasada marlboro alır kendınce kezbanlara hava yapar,o hesap gıbı dusun..

Tabi batarya ve ebat konusunda haklısınız, dediğiniz gibi ismiyle hava atan birsürü insan da var. Ama Android' de gördüğümüz kasılmalar yok (Android' in çıkarttığı son cihazları katmayın içine) market çok daha kaliteli, uygulamalar özenli, yapabildiğimiz şeyler kısıtlı ama güvenli ve kullanımı kolay.

• iPhone 5c alacağına, o parayı yak kül olsun daha mantıklı :)
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    anladım dostum htc one ile z1 kıyaslayabilir misin?Düşüncelerin nelerdir.htc arayüzü hep hoşuma gitmiştir ek olarak tasarıma da oldukça şık sistemi de iyinin üstünde ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avant_garde

Dostum iPhone 5c için düşüncelerin nelerdir alınabilir mi ne dersin telefon hakkında çok fazla önyargı var bunları okuyunca bende kuşkulanıyorum genelde kasası hakkında olumsuz yorumlar var beğenende çok iphone 5le kıyaslanıyor ama iphone5 in fiyatı hala yüksek ve mağazalarda bulunmuyor ikisini modeli de kıyaslarsan tercihin ne olurdu?neden?teşekkür ederim...

Hocam şahsen ben Iphone 5C' nin kasasını beğenmiyorum. Ama tamamen kişisel kimine göre çok hoş duruyor.
    Iphone 5 ile kıyaslandığında çok az da olsa önde çünkü iOS 7 sürümü ile geldi ve büyük bir ihtimalle Iphone 5' ten bir güncelleme fazla alacak.
    Iphone 5' in fiyatının pahalı olması ve bulunmamasının sebebi telefondaki sorunlar. Apple üretimini durdurdu çıkan sıkıntılardan dolayı.
    Yazdığınız bu cihazlar arasında G2' yi tavsiye ederim yinede.
    Ama eğer aklınızda 5C almak varsa alabilirsiniz güzel telefon.

• Z1C ve 5C

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.