Şimdi Ara

1500TL Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500TL civarında ileride ssd takabileceğim bir laptop almayı düşünüyorum kullanma amacım adobe programlarıyla video resim düzenlemek ve programlama yapmak ara sırada oyun oynuyorum ama oyun 2. planda İleride ssd almayıda düşünüyorum ama hangi laptoba uyumlu oluyo falan bilgim yok Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reosta33

1500TL civarında ileride ssd takabileceğim bir laptop almayı düşünüyorum kullanma amacım adobe programlarıyla video resim düzenlemek ve programlama yapmak ara sırada oyun oynuyorum ama oyun 2. planda İleride ssd almayıda düşünüyorum ama hangi laptoba uyumlu oluyo falan bilgim yok Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-100-80qq009etx-pmu401170

• halloven H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu laptoba ssd nasıl takılıyor bazı laptoplarda dvd sürücüsünü çıkartıp takmak gerekiyormus bunda öyle bir sıkıntı olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reosta33

Hocam bu laptoba ssd nasıl takılıyor bazı laptoplarda dvd sürücüsünü çıkartıp takmak gerekiyormus bunda öyle bir sıkıntı olmaz değil mi?

HDD yi çıkartıp takabilirsiniz..
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    hocam bana hem hdd hemde ssd lazım ikisini bir kullanabilir miyim veya buna imkan sunan laptoplar var mı?
  • Reosta33 R kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    Aşağıda satışta olan makinemi tavsiye ederim, teknik özellikleri ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar ama düzenli yanınızda taşıyorsanız yorabilir ;) Tabi bi de bütçesi bir tık yukarda ;)

ThinkPad W520 workstation (temiz 2.el, 1.850TL)
    i7-2630Qm 6mb cache 2.0ghz/max 2.9ghz
    16gb ram (4 ram slot)
    128gb mSATA SSD+ 500gb 7200rpm anti-shock HDD
    2gb Quadro 1000m ekran kartı (128bit)
    15.6” ekran (1920*1080 fullHD anti-bright ekran)
    kamera
    DVD RW sürücü
    bluetooth
    win 7 lisanslı
    Klavye aydınlatma
    Parmakizi okuyucu
    9 cell duble batarya ile 3-4 saat kullanım imkanı
  • bilgehanbasar B kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim ama hem 2.el almayı düşünmüyorum hemde dediğiniz gibi bütçeyi aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reosta33 -- 31 Mayıs 2016; 13:39:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.