projeksiyonu ps3 ve film izlemede kullanacağım için Hd ready özellikli olması gerekiyor. ben internette epson tw450 buldum. bunu önerir misiniz yoksa başka önerebileceğiniz daha iyi bir projeksiyon var mı?
yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Ben daha yeni projeksiyon aldım ve bu site olsun belki 3 ayrı yerden araştırdım EPSON TW450 aslında sinema projeksiyonu değilmiş.Bu yüzden sana tavsiyem
Acer H5360 yada Optoma HD66 dır.fiyatları bütçen düzeyinde ve 3D ready cihazlar.Hernekadar 3d kullanamıcak olsanda hazır da bulunmasında fayda var.
Özellikle HD66 nın bu segmentte en iyi olduğu söyleniyor.
hocam yardımın için teşekkürler bende senin yorumdan önce acer 5360 sipariş vermiştim kimseden ses soluk çıkmayınca endişeliydim ama senin yorumundan sonra endişelerim geçti. ilgin için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: uninvited
hocam yardımın için teşekkürler bende senin yorumdan önce acer 5360 sipariş vermiştim kimseden ses soluk çıkmayınca endişeliydim ama senin yorumundan sonra endişelerim geçti. ilgin için teşekkürler
nedemek bende az çok biliyorum forumda çok anlayanlar var ama genel kanı bu iki modelin F/P olarak iyi olduğu yönünde.