Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 150TL'yi geçmeyecek kablolu ve ayarlanabilir en az 2 makro tuşu olan Fare arıyorum. Satın Al 26 Ağustos 2022 19:21 1 1 150TL'yi geçmeyecek kablolu ve ayarlanabilir en az 2 makro tuşu olan Fare arıyorum. Makro tuşlarına iş için kısayollar atayacağım o yüzden logitech gibi serbest ayarlama imkanı olan bir fare arıyorum. Gönlüm alışkın olduğumdan dolayı Bloody A90 farede ama piyasada sağlam bulmak imkansız üretilmiyor. Kablolu ya da kablosuzsa bile şarj edilebilen bir fare gerek oyun oynamayacağım. 150TL üst limitim. Sağlam olduğu sürece garanti önemsiz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık PS4+1 adet kol 1x8 ddr4 ram alınık Samsung Galaxy Watch 4 46mm Classic Siyah Alındı! 150TL'yi geçmeyecek kablolu ve ayarlanabilir en az 2 makro tuşu olan Fare arıyorum.