Şimdi Ara

1530 tl ye G4 KAPALI KUTU KAHVE DERİ 2 YIL DELTA GARANTİ SIFIR CİHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 1530 tl ye G4 KAPALI KUTU KAHVE DERİ 2 YIL DELTA GARANTİ SIFIR CİHAZ
    PAZARLIK YOK. TAKAS YOK .ÜRÜNÜN FATURASI 10.10.2015 OLUP HİÇ AÇILMAMIŞTIR. 2 YIL BELKİDE EN İYİ GARANTİYE SAHİP DELTA GARANTİDİR. KAHVERENGİ DERİDİR. SIFIRDIR. JELATİNİ DAHİ AÇILMAMIŞTIR. PAZARLIK YOK. TAKAS YOK

5432776404 TELEFONDAN ULASABILIRSINIZ

ELIMDE ASAGIDAKI TELEFONLAR DA MEVCUTTUR. TELEFONCU DEGILIM. KART PUANLARIMI PARAYA CEVIRIYORUM

kapalı kutu 2 yıl kvk garantılı samsung galaxy note edge beyaz 1750 tl

kapalı kutu 2 yıl intel garantılı Lg g4 taba deri 1530 tl

kapalı kutu 2 yıl medcell garantili LG G3 32 GB Titan 1130 tl

2.el 8 ay kvk garantılı samsung galaxy note 3 1099 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: oraffiti

URUNLER SIFIR OLUP 18:10.2014 FATURASIYLA SIZE VERILECEKTIR. HIC ACILMAMIS 2 YIL ITHALAT GARANTIDIR.ACELE EDEN ALIR . 4 ADET BEYAZ 1 ADET 32 GB SIYAH MODELIDE ELIMDE MEVCUTTUR. PESIN FIYATINA AKBANK GARANTIYE 3 TAKSIT. TELEFONCU FELAN DEGILIM. KART PUANLARIMI PARAYA CEVIRIYORUM. GRAM PAZARLIK YOK .TAKAS YOK 543 277 64 04

Mobile fiyat göremedim, fiyat nedir acaba... Sanalpazar dusunurmusunuz... Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahter1 -- 18 Ekim 2014; 15:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 tl daha ekler g3 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lals

200 tl daha ekler g3 alırım

Bir 200 daha ekler 5s alırsın, hatta bir de üzerine 20000 daha eklersen 99 model temiz bir Passat alabilirsin da bunun burasıyla ne ilgisi var? Ahlâksızlık yapmak yerine gidin ne almak istiyorsanız alın, neden sıfırının altına sıfır ürün satana böyle bir yorum yapıyorsunuz ki? Mantıken x lira daha ekler y alırım diyebileceğiniz binlerce kombinasyon mevcut. Sokaktaki adamdan, okumamış adamdan biraz farkınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Bir 200 daha ekler 5s alırsın, hatta bir de üzerine 20000 daha eklersen 99 model temiz bir Passat alabilirsin da bunun burasıyla ne ilgisi var? Ahlâksızlık yapmak yerine gidin ne almak istiyorsanız alın, neden sıfırının altına sıfır ürün satana böyle bir yorum yapıyorsunuz ki? Mantıken x lira daha ekler y alırım diyebileceğiniz binlerce kombinasyon mevcut. Sokaktaki adamdan, okumamış adamdan biraz farkınız olsun.

Ne o satıcının akrabası falan mısınız? Adam bir fikir belirtmişsiniz ne ahlaksızlığını bırakmışsınız ne adamlığını? Komisyon alsam ben bir adamın avukatlığını bu denli yapamam şahsen. İsteyen istediğini yazar. İşinize gelmiyorsa açmayın burada ilan.

Fiyat için yorumum da çok fazladır. M8, g3 vs alınabilir yurt dışından.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Ne o satıcının akrabası falan mısınız? Adam bir fikir belirtmişsiniz ne ahlaksızlığını bırakmışsınız ne adamlığını? Komisyon alsam ben bir adamın avukatlığını bu denli yapamam şahsen. İsteyen istediğini yazar. İşinize gelmiyorsa açmayın burada ilan.

Bir haksızlığa karşı çıkmak için haksızlığa uğrayanın akrabası ya da yakını, seveni olmama gerek yok. Burada sövsün o zaman, fikir belirtmiş der geçersin belki ama ben sizin kadar midesiz olamam, karşı çıkarım.

Ben hakkı hukuku savunmak için vicdanımı rehber alırım, parayı değil. İsteyen istediğini yazar derken istediğini yazanı istediğim gibi eleştiren ben niye istediğimi yazamıyorum? Mantıksız, oksimoron kavramlar, köşeli çember gibi.

Fiyat için yorumunu yaparken aynı durumdaki bir ürünün sıfır linkini vermen gerekir, aksi takdirde serbest piyasadır, fiyatı çok bulduysan ilânı terk eder, paranı kesene uygun ürün satana nasip eylersin. Verebileceğin tepki, bu olabilir ahlâk çerçevesinde. Yoksa 200 eklerim bunu alırım 300 eklerim şunu alırım demek saçma. Belli ki 200 ekleyip de bir üst modeli almak mantıklı geliyor ama 100 lira için bir alt model alan, maksimum bir seviyeye kadar çıkabilen insanlar var.

İşine gelmiyorsa ilân açmayın diyebilecek yetkiye sahip değilsin. Ama ilân sahibi işine gelmiyorsa konuyu terk et deme hakkına, senin yorumlarını şikâyet edip sildirme hakkına sahip. Mantıklı olan da bu. Sen sahibinden'de, gittigidiyor'da, n11'de, Vatan'da, Bimeks'te satılan ürünlere, saydığım sitelerde ikinci el ilân açan bizim gibi tekil kullanıcılara yorum yapamıyorsun di mi? Burada yorum yapabilme hakkın var diye her aklına geleni yazamazsın. Biraz beyin süzgecinden geçirmek gerekiyor.

Ne o satıcının akrabası falan mısınızmış. Aynı mantık(sızlık)la ben de "Ne o, yorum yaptığın arkadaşın eşi misiniz?" derim, vereceğin her cevabı da sana verebilirim, değil mi? Yorum yaparken sadece parmaklarınızı kullanmayın, hafiften arada düşünün.

• Peşinen söyleyeyim, "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır." yazıyor, istediğimi yazarım savunmasını yapmayın. Bu ibare fiyatta şunu düşünür müsünüz, bununla ilgilenir misiniz, telefonun durumu şöyle mi, bunu ayrı satmak ister misiniz, hayırlı alışverişler, şuradan elden teslim buraya kargo var mıdır ve sıfır fiyatı şurada sizin fiyatınız bu tarzı yorumlar içindir. Ama satıcı rahatsız olursa bunları da sildirebilir.

Forum kurallarından ziyade, birilerini rahatsız etmemeyi düstur olarak, hayat kuralı olarak edinirsek daha olgunca olur. Herkesi bizim gibi görmek, ortak faydada birleşmeye çalışmak zayıflıktır. Böyle düşünmüyor olabilirsiniz, yaşınız tecrübelerinizle orantılı büyüdükçe siz de ileride böyle düşüneceksiniz ama tabiî bu tartışmalar, bu eleştiriler aklınızda kalmayacağından bana hak vermeyeceksiniz.

Aynı fikirde olmama fikrini kabullenmek, kimseyi rahatsız etmemek gerek. Nezaketin, düzgün olmanın, adamlığın gerektirdiği sorumluluk budur.

• quote:

Peşinen söyleyeyim, "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır." yazıyor, istediğimi yazarım savunmasını yapmayın. Bu ibare fiyatta şunu düşünür müsünüz, bununla ilgilenir misiniz, telefonun durumu şöyle mi, bunu ayrı satmak ister misiniz, hayırlı alışverişler, şuradan elden teslim buraya kargo var mıdır ve sıfır fiyatı şurada sizin fiyatınız bu tarzı yorumlar içindir. Ama satıcı rahatsız olursa bunları da sildirebilir.

Forum kurallarından ziyade, birilerini rahatsız etmemeyi düstur olarak, hayat kuralı olarak edinirsek daha olgunca olur. Herkesi bizim gibi görmek, ortak faydada birleşmeye çalışmak zayıflıktır. Böyle düşünmüyor olabilirsiniz, yaşınız tecrübelerinizle orantılı büyüdükçe siz de ileride böyle düşüneceksiniz ama tabiî bu tartışmalar, bu eleştiriler aklınızda kalmayacağından bana hak vermeyeceksiniz.

Aynı fikirde olmama fikrini kabullenmek, kimseyi rahatsız etmemek gerek. Nezaketin, düzgün olmanın, adamlığın gerektirdiği sorumluluk budur.

Arkadaşımın yorumlarına şimdiden teşekkür ederim. Forumda değildim bu konuda. Türkiyede 1050 tl ye sıfır LG G2 16 gb veren yok. Araştırın sonra yorum yapın. Herkez her her ürünü alabilir. Kimse bunu neden bu kadar fiyata satıyosun diyemez. Bunu demesi için fiyatların abartı olması gerek. İdda ediyorum benden ucuza forumda satan varsa ben bu ilanı kapatırım. Boş yere yorum yapanlar anlamsızca yazı yazanların bileklerine yazık ....

• quote:

quote:

Peşinen söyleyeyim, "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır." yazıyor, istediğimi yazarım savunmasını yapmayın. Bu ibare fiyatta şunu düşünür müsünüz, bununla ilgilenir misiniz, telefonun durumu şöyle mi, bunu ayrı satmak ister misiniz, hayırlı alışverişler, şuradan elden teslim buraya kargo var mıdır ve sıfır fiyatı şurada sizin fiyatınız bu tarzı yorumlar içindir. Ama satıcı rahatsız olursa bunları da sildirebilir.

Arkadaşımın yorumlarına şimdiden teşekkür ederim. Forumda değildim bu konuda. Türkiyede 1050 tl ye sıfır LG G2 16 gb veren yok. Araştırın sonra yorum yapın. Herkez her her ürünü alabilir. Kimse bunu neden bu kadar fiyata satıyosun diyemez. Bunu demesi için fiyatların abartı olması gerek. İdda ediyorum benden ucuza forumda satan varsa ben bu ilanı kapatırım. Boş yere yorum yapanlar anlamsızca yazı yazanların bileklerine yazık ....

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-131177542

Buyrun Türkiyede satılan 2 yıl garantili, kayıtlı bir LG G2 16GB Fiyatı da 1099TL + 100Lira da Para puan veriyor.

Sizin verdiğiniz fiyat aşırı yüksek hocam

• Herkezde kart yok hocam.Net 1050 tl ye veriyorum ben

• quote:

1250 liraya sıfır ve türkiye garantili g3 nerde satılıyor, bende arıyorumda, ordan alayım, link atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

1250 liraya sıfır ve türkiye garantili g3 nerde satılıyor, bende arıyorumda, ordan alayım, link atarsanız sevinirim.

İthalat garantili g3ler 1300 civarı 50 lira çek kullansan hemen hemen 1250ye geliyor puan vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

quote:

İthalat garantili g3ler 1300 civarı 50 lira çek kullansan hemen hemen 1250ye geliyor puan vs

Nerede? Link koyarmisin.

• quote:

http://www.n11.com/lg-d855-g3-16-gb-cep-telefonu-beyaz-siyah-P34211583
    http://www.n11.com/lg-d855-g3-16gb-cep-telefonugold-beyaz-titan-P29285350

Tesekkurler

• quote:

quote:

http://www.n11.com/lg-d855-g3-16-gb-cep-telefonu-beyaz-siyah-P34211583
    http://www.n11.com/lg-d855-g3-16gb-cep-telefonugold-beyaz-titan-P29285350

Tesekkurler

Hatta hocam %10 çek tanımlamış gittigidiyor bazı hesaplara 1214e geliyor ve 50 tl maksipuan var

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g3-d855-16gb-cep-telefonu-134994450

• kişinin 200tl ekleyip üst model bir telefon alması tercih meselesidir. halihazırda sitelerde de 32gb g2 ile lg g3 16gb arasındaki fark da o kadar zaten.
  • quote:

01.02.2015 TURKIYE FATURALI OLUP 2 YIL SABANCI GARANTILIDIR. SIYAH RENK OLUP JELATINI DAHI ACILMAMISTIR. KART PUANLARINI PARAYA CEVIRMEK ICIN SATIYORUM.TAKAS VEYA PAZARLIK YAPANLARA YANIT DAHI VERILMEYECEKTIR.

5432776404

hocam sabancı garantilidir dediğiniz telefonu kliksa üzerinden aldınız ise biliyorsunuz ki kliksa da paralel ithalat cihazları da satılıyor. kendi ayrı garantileri var hocam. ama teknosadan ise teknosa garantilidir. hangisi öğrenebilir miyim acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

akrabası değil ama aynı kişi oldukları kesin :) kendi nikinden cevap vermeyen tipler gıcık olurum...ayrıca fiyat çok pahalı 1050 tl şuan 32 gb delta garantili kliksa ve gittigidiyordan alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

quote:

quote:

akrabası değil ama aynı kişi oldukları kesin :) kendi nikinden cevap vermeyen tipler gıcık olurum...ayrıca fiyat çok pahalı 1050 tl şuan 32 gb delta garantili kliksa ve gittigidiyordan alın

sen bılıp bılmeden nıye konusursun kı . 1050 tl ye lg g3 bul 100 tane alım...KAFAN IYI SENIN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.