Bildirim
15444 sıralamaya TIP gelirmi ?? (mf3)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Van ve kars gelir. -
teşekkürler , bende öyle düşünüyordum ama emin değildimquote:
Orijinalden alıntı: kingfbolu
Van ve kars gelir. -
Kardeş benimde 15925 van istiyorum ...ama senin ki garanti .. -
quote:
Orijinalden alıntı: turgutözlü
Sıralamam 15444 (mf3) tıp gelirmi ? Geçen yıl Kıbrıs 15600 ile kapatmış Kars ve Van 15500 ve 15400 ile kapatmış .
Gelir. -
%100 gelirquote:
Orijinalden alıntı: gezegen64quote:
Orijinalden alıntı: turgutözlü
Sıralamam 15444 (mf3) tıp gelirmi ? Geçen yıl Kıbrıs 15600 ile kapatmış Kars ve Van 15500 ve 15400 ile kapatmış .
Gelir. -
gelir inşallah ama gerçekçi olmak gerekirse gelse gelse kıbrıs yada kars gelir. -
teşekkürler -
Kardes burdaki hocalar gelir diyorlar devlette 420 kontenjan artışı var ....inş van gelir yaaa. -
eywallah hocam inşallah gelir bende bekliyorum ama ya 2014 teki gibi olursa işimiz çok zor -
Hocam 2014 te be oldu ki ? -
gelir büyük ihtimal -
2014 te tıp 15000 ile kapattı. -
Hocam peki neden yarı burslu değil de Kıbrıs? Bildiğim kadarıyla Kıbrıs'taki yurt ücretleri yarı bursluların okul ücretleri kadar -
Dostum kıbrısın ingilizceside var 16100 onu da düşünebilirsin listenin altına -
Siksen 15000 olmaz en kötü yıne 2015 gibi olur ... -
kıbrısta amcam yaşıyor yurt sıkıntısı yaşamam -
bencede öyle olur ama en kötü ihtimali de düşünmek lazım -
Of ya en korktuğum şey mezun senemde 15 bininci olmak gönlünden tıp geçiyor ama gitmek istemediğin yerlerde
Gitsen olmaz gitmesen olmuyor......... tıp mı diş mi kararsızlığının yaşandığı son nokta:(
Allah kolaylık versin valla -
eywallah kardeş teşekkürler , benim ilk senem ama seneye kalmayı hiç düşünmüyorum , tıp gelmezse mecbur dişe gidecem
Benzer içerikler
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- iyonik bağ sağlamlığı
- işletme zor mu
- tıp kazanmak zor mu
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X