Şimdi Ara

15541 LE MARMARA HUKUK İKİNCİ ÖĞ GELİR Mİ ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar marmara hukuk ikinci ogretim gelirmi 15541 sıralamaya tm-3

• up
  • up
  • dostum hukuk tm2 ye geri geçebilir onu da dikkate al
  • quote:

Orijinalden alıntı: batubinikk

dostum hukuk tm2 ye geri geçebilir onu da dikkate al

TM2 ye geçmesi gibi bir ihtimal söz konusu değil, davadan bahsediyorsanız hikâye o, bir kişi istedi diye değişemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de değişmesini istemiyorum ama burası tc.

• quote:

Ben de değişmesini istemiyorum ama burası tc.

Dediğiniz gibi burası TC, değiştirmek kolay ama değişirse olay olur, TM3'e geçirecek adam çıkacak olayların sorumluluğunu üstlenemez, yaklaşık 15.000 aday TM3'une göre Hukuk tercih etti, dangalağın birisi 151 binmişte Hukuk okuyamıyormuş diye sistem değişecekse bizim Hukuk okumamıza gerek yok, adaletin olmadığı yerde Hukuka ne gerek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 9 Temmuz 2015; 2:08:34 >
  • batubinikk kullanıcısına yanıt
    geçse bile tercihler sıfırlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

quote:

Ben de değişmesini istemiyorum ama burası tc.

Dediğiniz gibi burası TC, değiştirmek kolay ama değişirse olay olur, TM3'e geçirecek adam çıkacak olayların sorumluluğunu üstlenemez, yaklaşık 15.000 aday TM3'une göre Hukuk tercih etti, dangalağın birisi 151 binmişte Hukuk okuyamıyormuş diye sistem değişecekse bizim Hukuk okumamıza gerek yok, adaletin olmadığı yerde Hukuka ne gerek var.

Hukuk devletine(!) güveniyorum, umarım azınlığın mutluğu için çoğunluğu üzmezler.

Tm2 ye geçtikten sonra tercihler sıfırlansa ne olur, olmasa ne olur.

• Hukukun tm2 ye gecmesi gibi durum.sozkonusu olamaz arkadaslar danistay yokten savunma istemis aslinda savunma istenmeden direkt karar istemis davaci ama olmasi gereken savunma alinmasidir. Buraya kadar sikinti yok bu normal akisi aslinda olayin. Sayet bir konuda iptal cikarsa o da siralama baraji olabilir. Cunku bu sayede hem dava acan sahsin oglu da magdur olmuyor. Tm3 e gecmesi sureci en az 2 ay uzatir. Bu da bircok seyin seyrini degistirir. Bence bu davadan bir sey cikmaz ciksa da belki baraj iptal edilebilir. Bence olmasi gereken budur baraj kesinlikle ama yarginin isine de karisilmaz. Biz yine stresle tercihlerimizi yapmaya devam.edecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Hukukun tm2 ye gecmesi gibi durum.sozkonusu olamaz arkadaslar danistay yokten savunma istemis aslinda savunma istenmeden direkt karar istemis davaci ama olmasi gereken savunma alinmasidir. Buraya kadar sikinti yok bu normal akisi aslinda olayin. Sayet bir konuda iptal cikarsa o da siralama baraji olabilir. Cunku bu sayede hem dava acan sahsin oglu da magdur olmuyor. Tm3 e gecmesi sureci en az 2 ay uzatir. Bu da bircok seyin seyrini degistirir. Bence bu davadan bir sey cikmaz ciksa da belki baraj iptal edilebilir. Bence olmasi gereken budur baraj kesinlikle ama yarginin isine de karisilmaz. Biz yine stresle tercihlerimizi yapmaya devam.edecegiz

Yahu dilekçenin verilme tarihi nedir, 30 Haziran 2015 ne hikmet ki hanımefendi sözde Avukat(!) oğlunun sonuçlarını bekliyormuş.. Çok manidar değil mi? Oğlu 149 bin olsaydı sesi çıkmayacaktı, sadece kendi çıkarını düşünen çoğunluğu umursamayan karaktersizler bunlar..

• Kesinlikle. Sirf bu sebeple bile dava duser zaten siralamalar cok mu oynicak istrdigimiz yer olacak mi olmayacak mi stresindeyiz bir de bu cikti. Samimiyetsiz bir dava bence iptal cikmayacaktir bu kadar insan magdur edilmez. Davaci sahsinda gercek bir avukat oldugundan supheliyim. Elini sallasan 50 avukat adim basi avukat kendisi de memnunsuzdur eminim bu durumdan ama bencil bir tavirla saglam bir dilekceyle dava aciyor hakkidir yapabilir ama samimiyetsiz buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Hukukun tm2 ye gecmesi gibi durum.sozkonusu olamaz arkadaslar danistay yokten savunma istemis aslinda savunma istenmeden direkt karar istemis davaci ama olmasi gereken savunma alinmasidir. Buraya kadar sikinti yok bu normal akisi aslinda olayin. Sayet bir konuda iptal cikarsa o da siralama baraji olabilir. Cunku bu sayede hem dava acan sahsin oglu da magdur olmuyor. Tm3 e gecmesi sureci en az 2 ay uzatir. Bu da bircok seyin seyrini degistirir. Bence bu davadan bir sey cikmaz ciksa da belki baraj iptal edilebilir. Bence olmasi gereken budur baraj kesinlikle ama yarginin isine de karisilmaz. Biz yine stresle tercihlerimizi yapmaya devam.edecegiz

Yahu dilekçenin verilme tarihi nedir, 30 Haziran 2015 ne hikmet ki hanımefendi sözde Avukat(!) oğlunun sonuçlarını bekliyormuş.. Çok manidar değil mi? Oğlu 149 bin olsaydı sesi çıkmayacaktı, sadece kendi çıkarını düşünen çoğunluğu umursamayan karaktersizler bunlar..

Kesinlikle sirf bu sebeple bile dava dusebilir. Iptal cikacagini sanmiyorum zaten zor bir surecteyiz siralamalar ne kadar degisecek, istedigimiz yere gidebilecek miyiz derken bir de bu cikti. Yok eminim iyi bir savunma yapacaktir. Kalite sart hatta diger fakultelere de acilen getirilmeli bu uygulama. Issizligin onu baska turlu kesilemez

• tm-3 e gecmesi iyi bile oldu edebiyatın katsayısı arttı sayısalcılar rahat giremiyor artık tm-2 ye gecerse de artık seneye bu sene olmaz hayatta yalnız marmara iö gelir mi cevap yazmadınız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.