Herkese selamlar sizlerden ufak bir bilgi istiyorum. Uzun zamandır fiyat ve alfa konusunu takip etmiyordum. Sizlerden bu araba ne kadar eder bilgi almak almak istedim. İnternette de baktım fiyatlara ama burdan daha gerçekçi bir fiyat çıkacağına eminim. Arac 156 1.6 TS 16V Distinctive 2004 model. 110 120.000 km civarında birmot servis kayıtlı.Bütün bakımları birmotta yapılmış. Kaza değişen boya yok. Lpg hiç takılmamış. Kumaş koltuklu koltuklar tertemiz , sunroof varmıydı hatırlamıyorum. Bose ses sistemi yok :) Diğer özelliklerini yazmaya gerek yok burdaki herkes bilir. Km ve kaporta bilgisinden %100 eminim yabancı araba değil 2. sahibi nerdeyse 6 yıldır falan kullanıyor. Bu arabanın sizce min - max ederi nedir kaça alınır sizce. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Merhaba,
Ben tam 1 sene önce 22.500 tlye aldım 2004 modelini,rengi kırmızıydı,civarda ki tek satılık kırmızı alfaydı birçok sorunu olmasına rağmen aldım.(varyatör ve ön takım gibi) Ama kmsi 150 binden az ise minimum 22 max 24 eder. Eğer dediğiniz gibi araba çok temizse 23 den aşağı bir fiyata alacağınızı zannetmiyorum. Umarım alfanıza bir an önce kavuşursunuz. Bu arada bütün arabaların 2. ellerinin fiyatları arttı bir alfaların piyasası düştü :) tam alfa alınacak bir zaman. Kaçırmayın hemen alın
İyi günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme