Bildirim
15999 TL Grundig 75 GEU 8910 G 75' 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
15bine bu tip bir ürün bedava,58inç regal var misafir odasında,salondaki 65inç samsungdan farkı tek kanal geçişleri yavaş,diğer herşeyi samsungda ne yapıyorsam ondada deniyorum açıyor,oynatıyor,çalıştırıyor ve 3/1 fiyatına aldım,ön yargılı olmayın yani panelde arçelik zaten.
-
ben bu tv yı almayı dusundum ama philips 70pus8506 yı 19200 tl ye aldım . o daha mantıklı geldi amblight görüntü kalitesi ve smartı süper. bu tvde fp olarak cok ıyı. arçelik ve beko adı altında bırebır aynı urun olarak 21000 tl ye satılıyor. ayrıca hb nın sıtesındekı fotodan daha guzel bu tv . cercevesı full altın sarısı . yanlar sıyah değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 18 Kasım 2022; 22:54:54 > -
2 veya geçen sene olsaydı bu ürünün ederi ne kadar olurdu acaba
-
Bu tvler güzel de eğer 1080p uydu yayınları için görüntü iyileştirme yoksa çamur gibi görüntü çıkıyor ortaya. Vestel ürünlerinde malesef böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X