Şimdi Ara

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
22
Favori
84.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalekale

cepten internet kullanalar için çok tehlikeli bir kampanya konuşma süresi dakikalar yeterli fakat internet yetmezse otomatik sürekli ek paket tanımlıyorlar ve ek paketler çok pahalı
    24 ay taahhutlu +ev interneti indirimiyle 4 hat ile kullandım Ailece tarifeyi. Avantajı şu: Konuşma bol,5000 dakika 3 hat için 2 hat için hatta 4 hat için yeterli büyük ihtimalle. Diğer tarifelerde heryöne 750 dakika ve her yöne 1000 dakikanın fiyatını düşündüğümüzde 5000 dakika + 15 GB fiyatı iyi. Diğer avantajı ailede yada yakınlarının arasında faturasını ödeme imkanı olmayan varsa tek fatura geliyor ana hat ödüyor. Benim kayınbeder ve kaynana köyde yaşıyorlar,fatura ödeme imkanları yok,işin kötü tarafı tl yûkleme imkanları da kısıtlıydı. Yükleme günlerini takip edemiyorlardı. Ayrıca ayda ikisinin toplam konuştuğu süre 500 dakikayı geçmiyordu. Telefonları zaten eski Nokia telefon,internet kullanmıyorlar. Ben,eşim ve onlar birlikte Ailece tarifeyi kullandık,konuşma açısından,sistem açısından kullanışlıydı. Eşim ayda en fazla 7 GB internet kullanîyordu ve ben en az 15 GB kullanıyordum sıkıntı oldu haliyle,yetiyordu. Neyseki şansıma 2.ay tarifeye ek 10 GB interneti 10 TL'ye teklif ettiler kabul ettim. 15 GB + 10 GB = 25 GB yaptı. Buna rağmen zaman zaman youtune ve tv kullandigimiz için yetmiyordu,ek paketlerin otomatik tanimlandigi 2 fatura oldu. Surpriz faturadan iyidir otomatik ek paket. 25 GB yetmeyince Turk Telekom her nasıl anlıyorsa ek 1GB 1TL almak istermisiniz dedi,ben de 1 GB 1TL iyi ama yetmezki dedim,telefondaki kız dedi 10 GB 10 TL yapabiliriz. Dedim zaten o tanımlı. Bu farklı kampanya dedi,bende hemen tanımla dedim tanımlandı etti 35 GB + 5000 dk 100 TL. Taahhut bitince istedigim indirimi yapmadılar,ek paketler de devam etmeyecekmiş. Ben de bütün hatları Vodafone'ye taşıdım,90 gün bu hafta doldu. Ben TTelekomda farklı bir tarifeye diğer hattımla atlamştım zaten. Eşimin hattını da Kamu 10 GB 39 TL tarifesine taşıyacağım. Ben 20 GB 45 TL'ye kullanıyorum,eşim 40 TL desek 30 GB 2000dk 85 TL. Zararım yok,aksine daha uygun oldu. Kayınpederin ve kaynanamın hattını da 20 TL'ye emekli tarifesi yaptım,operatör içi konuşmak sınırsız. Aile tarifesinden çıkarsam bu çözümü planlamıştım.zaten. Aile tarifesini kullanmak kolay da,taahhut bitince hatları aynı anda yada ana hattı birkaç gün sonra taşımak lazım,yoksa zarar. Aile tarifesinden sonra her hatta uygun tarife bulmak zor,eski abone muhabbetine fiyatlar kazık. Fatura kesim tarihine yakın hepsini birden başka operatöre geçirmek en iyisi. Ama ana hattı 2 yada 3 gün sonra geçirmek gerekli. Ana hat önce çıkarsa diğer hatlara tatife ve fatura bindiriyorlar 1 gün için bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Faturasız kullanıyorsanız ve numara taşıyarak Turk Telekom'a gelecekseniz 2 GB 16 TL, 3 GB 19 TL faturasız tarifelerini alabilirsiniz. 500 MB 500 dakika içeren paketler de zaten hu fiyatlarda oldugu için yazma gereği duymadım. Hiç internet istemiyorsanız 500 dakika ve 750 dakika içeren 12 TL civarı paket seçenekleri de var.

Alıntıları Göster
    selfy turuncu paketini kullanıyorum, 3 gb 500 dk yeterli benim için. spotify ve whatsapp için internet yinede lazım oluyor hiç olmaması kötü olur.
    şimdi bana mesaj geldi telekomdan, 17'sinde benim selfy yenilenmesi gerekiyordu ama kampanya biteceğini ve yenileme olmayacağını yazan bir mesaj gönderdiler. netten baktım 3-5 lira fiyatı artırmışlar.

şimdi 3 kişi telekom için bu konudaki kampanyayı yapmayı düşünüyorum ama emin olamadım. genelde x markadan diğer servis sağlayıcılarına geçince fiyatlar aşırı ucuz oluyor. mesela şu an ayda 90 küsür ödüyorum 3 hat için ama 3 kişi vodafone ya da türkcell'den gelse 50-60 öder en fazla.

• Ben 6gb %50 indirimli kullanıyorum 4 kişi. 15'e yükseltmek istiyorum ama arayınca hem %50 indirim gidecek hem de biz başka operatörden geçtiğimiz için kullanıcı ekleme parası almamışlardı onu alacaklar dedi müş. hiz. Nasıl yapabiliriz yol gösterebilir misiniz?
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ailece tarifesine geçireceğiniz hatlarınız faturasız ise,numara taşıyarak gelenlere sunulan indirimli fiyattan yararlanırsınız. Ayrıca ev internetiniz de var sanırım,onu ka sms göndererek kampanyaya katarsanız ayrıca her faturada 10 TL indirim gelir. Kampanyanın ve fiyatların detaylarını buraya yazacak vaktim yok,siteden güncel detaylara bakmanızda yarar var.
    Tarife turktelekom linki:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Ailece Kampanyası > Faturalı > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/ailece-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Nisan 2019; 10:13:58 >

• quote:

Ailece tarifesine geçireceğiniz hatlarınız faturasız ise,numara taşıyarak gelenlere sunulan indirimli fiyattan yararlanırsınız. Ayrıca ev internetiniz de var sanırım,onu ka sms göndererek kampanyaya katarsanız ayrıca her faturada 10 TL indirim gelir. Kampanyanın ve fiyatların detaylarını buraya yazacak vaktim yok,siteden güncel detaylara bakmanızda yarar var.
    Tarife turktelekom linki:https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/ailece-kampanyasi.aspx
    linke baktım ama boş yere laf kalabalığı yapmışlar ya da ben bu kampanyalardan anlamıyorum.

ilk kısımda şöyle yazıyor
    quote:

Sevdiklerinizle 5 kişiye kadar paylaşabileceğiniz heryöne 5000 dakika, 15 GB cepten internet, grup içi sınırsız konuşma ve her yöne sınırsız SMS içeren Ailece 15GB Tarifesi ayda sadece 69TL!

ikinci kısımda
    quote:

Böylelikle heryöne 5000 dakika, 15 GB cepten, grup içi sınırsız konuşma ve her yöne sınırsız SMS içeren Ailece 15GB Tarifesi’nin 12 ay taahhütlü aylık ücreti 89 TL, 24 ay taahhütlü aylık ücreti ise 79 TL oluyor.

69 tl olan kampanya, ev interneti olanlara nasıl daha pahalıya geliyor bunu anlamadım?

toplam 3 kişi için bu kampanyayı yapmak istiyorum. kullanmaya başlayınca 69 + 10 tl ödemem gerekecek, ev interneti var diyede internetten 10 lira ücret düşecekler.

yanlışsa bilen yazsın bende öğrenmiş olurum. yarın ya da ertesi güne selfy kullanımı bitiyor olmadı o zaman gider sorarım.

• Evde TT fiber va, ama ev interneti benim üzerime değil. Hat sahibinin de bu tarifeye geçmesi şart mı?

Evimdeki interneti referans gösterip bu tarifeye ben geçemez miyim, 69 liraya kullanım için soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ev interneti tanımlarsan ana hat dahil 69 TL olur,üzerine gruba ekleyeceğin her numaranın ücretini de ekle. Gerçekten tarifeye yöneldiyseniz ve ev interneti tc no gönderme imkanınız varsa kaçırmayın. 24 ay taahhut verirseniz farklı,12,ay taahhut verirseniz farklı indirim olur. Ben bu tarifeyi 24 ay kullandım. 3.ayda 10 TL'ye 10 GB ek paket teklif edildi. Bilgisi iyi olan bir bayiye çatarsanız size herşeyi detayına kadar anlatır soru işareti kalmaz.

• Dün aradılar. 8 GB internet, 1000 dakka 1000 SMS kullanıyor ve 33 TL ödüyordum.

Prime Exper tarifesi önerdi öğretmen olduğumu ve internete ihtiyaç duyduğumu söyleyince.

10 GB 1000 dakka 1000 SMS vergiler dahil 30
    15 GB 1000 dakka 1000 SMS vergiler dahil 35 dedi. ben de bu tarifeyi tercih ettim Yüzde 40 indirimli kullanıyordum. İlk aramalarında herhangi birşey kabul etmemiştim. 1 ay sonraki bu arammalarında kabul ettim. Tarifemin taahhüdü 3 ay sonra bitiyordu.

Saygılar
  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifede anlaştınız anlayamadım.yazıdan. 15 GB 1000 dk 35 TL olanı mı? Prime olmaması lazım onun adı. Tarifem ve Paketlerim menusû ile Faturalarım kısmının ekran görüntüsünü verebilirmisiniz buraya. Ufak da olsa miktar farklılıkları var,bir inceleyip paslaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

cepten internet kullanalar için çok tehlikeli bir kampanya konuşma süresi dakikalar yeterli fakat internet yetmezse otomatik sürekli ek paket tanımlıyorlar ve ek paketler çok pahalı
    Bunu yazmak için gelmiştim ki daha önce de arkadaş yazmış.

Evet aynen dediği gibi, KESİNLİKLE UZAK DURUN !. Ben 6 sene kullandım (2 defa 6 GB, 1 defa 15 GB taahhütlü), genellikle de kotayı aşmadık, ne var ki bu ay, hem de taahhütün bittiği ay kotayı aşmışız.

Ben de ne yaptım, 2 GB ek paket aldım. Ama bunlar otomatik yüklemeyi tarifeye yaparken, senin aldığın ek paketini tarifeye değil ana numaraya yüklüyorlar. E peki diyorsun öteki numaraya da yükleyim de KAZIK gibi otomatik 500 MB yükleme yapmasınlar. Ama yok, ikincil numaralara ek GB yüklemiyorlar ve 9 liraya 500 MB gibi saşma sapan, komik ve KAZIK yükleme yapmaya devam ediyorlar. Haliyle hemen hergün tarifenize yükleme yapılmış oluyor. Oh, Suyundan da koy !

Arkadaşın yazdığını bilerek alıntılıyorum ki bizim gibi mağdurlar da alıntılarsa buradan belki sesimizi duyururuz. Gerçi senin benim sesimizi duyan mı var, kazık ortaya kurulmuş bir kere sıradaki otursun diye. Ben şikayetvar, btk ne varsa şikayette bulundum, şikayetvar Allaha emanet, bakan bile yok. BTK'ya verdikleri cevap ise dalga geçer gibi. Satırlar dolusu bilindik paket bilgisi yazıp son satıra ise "ek paket satışı sadece ana hat üzerine tanımlanabilmektedir" diye itiraf gibi bir cümle yazmışlar.

Yani kısaca, "EVET BİZ TUZAK KURUYORUZ, EVET PARANIZI GASP EDİYORUZ, EVET SİZİ KAZIKLIYORUZ" demişler.

BTK'ya buna cevap yazdım da ne oldu derseniz, sonuç sıfır elde var sıfır. GASP ve KAZIK sistemi aynen devam ediyor.

Bu arada, Türk Telekom pişmanlıktır, demiş miydim?

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeyi 6 sene kullandınız ek paketlerin ortak tarifeye değil,hangi hatta tanımlanırsa onun kullanabilecegini hiç duymadınız mı? Evet bu tarifenin en büyük riski tarifedeki internetin yada dakikanın fatura kesilmeden bitmesidir. Bitecegini hissettiginiz an interneti en çok kullanan hat ek paket almalı. Hep uyardım,bu paketi kullanırken internetin yetip yetmeyecegini iyi analiz ediniz diye.
    Burada bir durumdan dolayı bu tür hakaret içeren anlatımlar uygun değil. Ben de bu tarifeyi 24 ay kullandım,taahhut biterken 1 ay bastırdım uygun indirim yapmadılar,3 hattı birden başka operatöre taşıdım. İyiki taşımışım,90 günü doldurup git gel yaptım şuan kendime ait hattımla 20 GB tarifeyi 45 TL'ye,aile tarifesindeki diğer hat olan eşimin hattında 10 GB interneti 35 TL'ye kullanıyoruz. 3.hat olan kayınpederin hattını da 16 TL 2GB + 1000 dakika pakete geçiriyorum yakında. Toplam 100 TL'ye Aile tarifesine göre 2 kat intermet kullanacağız. Sadece heryone dakika avantajı az şuanki tarifelerde. İyiki de taahhut biterken indirim yapmamışlar,ve bu çözümü bulmuş oldum daha iyi oldu. Sadece hat taşıyarak zaman kaybettim.
    Bir operatorde işler istedigimiz gibi olmayınca hakaret etmek yakışmaz.

• quote:

Hangi tarifede anlaştınız anlayamadım.yazıdan. 15 GB 1000 dk 35 TL olanı mı? Prime olmaması lazım onun adı. Tarifem ve Paketlerim menusû ile Faturalarım kısmının ekran görüntüsünü verebilirmisiniz buraya. Ufak da olsa miktar farklılıkları var,bir inceleyip paslaşalım.
    Tarife bu hocam. Şu an için güncel borç 41 TL gözüküyor. Ama umarım müşteri hizmetlerinin dediği gibi 35 olarak yansır faturaya.

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 18 Nisan 2019; 23:25:55 >

• furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    Prime Eksper 15 GB'ı 35 TL'ye almak büyük şans. Yine de aklıma takılan bir ihtimal var. Sizden ricam müsait zamanda müşteri hizmetlerini arayıp 2 konuda cevap alabilirmisiniz.
    1.) Tarife içeriklerini aşmazsam bu ay değil ama mayıs faturam kaç gelir mesela diye sorun.
    2.) %40 tarife indirimi görünüyor,onun taahhutü bittiğinde faturam içeriği aşmadıkça kaç gelir diye sorun.

Cevapları alınca bana bilgi verirseniz sevinirim. Eğer gerçekten taahhütü bitene bu fiyata bu tarife sunulabiliyorsa forumda taahhütü bittiğinde uygun teklif gelmediği için hattını taşımak zorunda kalan,haliyle mağdur olan eski aboneler var,onlara yardımcı olmaya çalışacağım kendi yöntemlerimle. Önce tarifenin tam faturasının 35 TL yada civarı kesileceğinden emin olmalıyım.

• Selamlar, ilk kez bu ay bizim de 15 gb internetimiz bitecek. Ortak internet paketi alma şansımız yok okuduğum kadarıyla. Peki ortak ek 10 gb nasıl tanimlatabilirim? Teşekkürler.

Bu arada taahhüt bitmesine 1 yıl var.

• Hocam ben de yakın zamanda aile 15Gb a anne baba ve 3kişi kullancağız o yüzden konuyu uzun.bir süreden sonra canlandırmıştım.
    Arkadaş İn prime eksper e bakınca
    tt mobil içi 100/75(taahhütsüz/taahhütlü)
    Numara taşıma veya yeniiçin 80/55 gözüküyor Web de.
    Tabi bir önceki tarifesinden %40indirimi var belli bir süre
    13yıldır meb hattı ile başlayan serüven şu an emniyet 7gb, 1000dk, 1000sms, 5400dk grup içi 38,25olarak devam ediyor.
    Bu indirim olayına hiç denk gelmedim gerçi numara taşıma teşebbüsüm hiç olmadı!

Bizde babamı numara taşıma 79 TL,
    Valide numara taşıma 5tl
    Mevcut 3kişi de tt mobil den tarife değişikliği 3x10tl
    Toplamda 114tl ye 24ay taahhüt bnm hesabıma göre
    Yalnız ek paket olayı mı hiç düşünmedik malum anne-baba çok az kullanıyorlar (500MB civarı) 3kişi yeter diye düşündük 15Gb

Ek paket konusunda tecrübeleri olan arkadaşlar varsa sevinirim.

Bir de mobil uygulamadan sil süpür her abone için devam edecek mi?
    Her abone ek paket isterse alamıyor mu?

Bu arada babam geçiş yaptı ve yarın hattı açılacak ve sanırım 23.04 00:01de fatura kesilecek 2 günlük
    Bizim 22.04 de mi yoksa 23.04de mi katılım yapsak diye düşünüyorum zaten eski tarifeyi full kesecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 20 Nisan 2019; 13:29:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memomur

Selamlar, ilk kez bu ay bizim de 15 gb internetimiz bitecek. Ortak internet paketi alma şansımız yok okuduğum kadarıyla. Peki ortak ek 10 gb nasıl tanimlatabilirim? Teşekkürler.

Bu arada taahhüt bitmesine 1 yıl var.
    Bu konuda bilgisi olan varsa yanıt verebilir mi arkadaşlar? Tşkler.

• memomur M kullanıcısına yanıt
    Benim zamanımda ortak internet paketi yoktu,her hat kendine ek paket alması lazımdı. Benim de taahhutumun ilk 2 ayında internet yetmeyince aradım ne yapabiliriz dedim,ek paket fiyatları saydılar ben de olmaz sabredecegim kullanmayacagim o zaman dedim.
    2 gün sonra bildirim ile 10 GB ek paket 10 TL'ye önerildi,kabul ettim. O da yetmiyordu bu sefer 10 GB 10 TL daha teklif ettiler.
    Arayıp şansını denemek lazım,ben aradığımda kazık fiyatları önerdiler,uymadı deyince 2 gün sonra iyi teklif geldi. Eger her ay yenilenen ek paket tanımlatırsan ek paketi ana hat kullanıyor tarifeye dokunmuyor,tarifedeki interneti de diger hatlar kullanıyor o zaman yetebilir.
    Bu tarifeye geçerken tarifefeki hatların internet kullanımı iyi analiz edilmeli. Mesela benim ekledigim 1 kisi hiç internete girniyordu,diğeri de eşim de kullanımını surekli takip edip gerektiginde dikkat etmesini sağlıyordum. Zaten ayda 7 GB'dan fazla kullanmaz ama eğer video izleme alışkanlığı olursa bir kişiye 15 GB bile 20 gün yetmez. Video varsa risk vardır,video yoksa risk olmaz.
    Tekrar özetleyeyim,bu tarifede internet yetmiyorsa taahhutlu her ay yenilenen ek paket tanımlatın,şuan 8 GB 35 TL olması lazım yada 5 GB 15 TL ve ilk 3 ay da 15 GB hediye. Bunlardan birini tanımlatın,ana hat önce bunu kullanır diger hatlar da tarifeyi. Eger her ay gercekten yetmiyorsa en az zarar ettiren çözüm bu,yada 500 MB otomatik 4 paket gelir,48 TL yansır o da yetmez. Yani 2 GB'a 48 TL ödemiş olursunuz. Ben taahhutlu kullanirken otomatik 500 mb 12 TL idi,bittikçe 4 kere tanımlanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Nisan 2019; 19:22:10 >

• Aile tarifesinde internet paketi bittiği zaman ek paket alabiliyor mu ortaklar? Ana hat sahibi alabiliyor onu biliyorum ama ortaklar en azından haftalık paket vs. alamıyor mu acaba?

• Bir kaç not paylaşmak istiyorum arkadaşlar;
    Uzun bir bekleyişden sonra ailece 15GB tarifesine geçtik şöyle:
    1.Babamı numara taşıma ile aile reisi yaptık, perşembe öğlen başvuru yapıldı, pazar sabah hat açıldı (79 TL 24ay taahhüde, MH yi arayarak hemen taahhüdü başlattık)
    2. Annemi numara taşıyarak tt mobile taşıdık, cuma akşam başvurduk ptesi sabah açıldı (5tl ana faturaya)
    3.hemen annemi sms ile aile üyesi yaptık
    4. Fatura kesimi 23.04 00:01olduğundan bu sabah diğer üç tt mobil abonesi smsile katılım sağladık(3x10tl)
    5. Katılım ücreti günden bağımsız olduğundan dün aileye katılmadık ki 1gün için tam para vermeyelim (sadece 1gün eski tarifemiizn ücretini fatura ederler)
    6. Tt mobil online uygulamayı herkese yükledim, sadece aile reisi kalanları görebiliyor
    7. Tahminimce her üye kendi online uygulamasından ek paket alabiliyor ama fiyatlar oldukça pahalı
    8. Her üye eskisi gibi sil süpürden yararlanacak diye düşünüyorum ama aile reisinin hediyesi bireysel mi yoksa aile için mi onu test edemedim ancak cuma günü babamın hesabından süpürünce göreceğiz
    9. Diğer üyelere fatura çıkmaya devam edecek ama ekstra kullanım olmazsa 0tl, otomatik ödeme vermeyi unutmayın derim
    10. 15gb grup için 3kişi artık kontrollü kullanacağız ki anne-baba sadece WhatsApp görüntülü aramalarımızda kullanıyorlar
    11. Mobil uzman İn dediği gibi ilerleyen dönemde ortak GB teklif edilirse düşünülebilir eğer 15gb yetmezse
    12. 24ay fatura dönemi için (abone lik gününe göre tam süre değişir ki biz 2 gün ile 1ay kaybettik) 114 tl ye (79+5+10+10+10) işlemi tamamladık
    13. 2 abonenin önceki tarifelerinden taahhütü devam ediyordu ama fatura lı da kaldığımız için taahhüt bozulmadı, MH sen teyit ettim ayrıca online uygulamada da taahhüt devam ediyor gösteriyor

Umarım faydalı olur diğer forum üyelerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 23 Nisan 2019; 10:59:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde detaylı şekilde tecrübelerini paylaşıp insanlara faydalı olmaya çalışanlara teşekkürü borç bilirim.

Ben de 24 ay taahhutlü kullandım,zaten okumuşsunuz belli. 15 GB internet yetecekse anne baba eklenio faturalar tek faturada ödenecekse çok avantajlı bir tarife.
    2 TL altı faturalar ertesi aya aktarılıyordu bende. Hatta 70 bir banka kampanya katılım SMS ücretinden dolayı gruptaki diğer hatta gelen 0.60 kuruş ücret aylarca ertelendi ve en son taahhut bitince numaraları başka operatöre taşıyınca fatura kesilmiş otomatik ödemede oldugu için banka ödemiş. Ben bayide tarifeye geçişleri yaptigim gün 3 hat için de otomatik ödeme talimatı vermiştim ve ilk faturada 10 TL indirim aldım,efatura kampanyasına kampanya ekranından başvuru yaptım hediye GB gelmişti.
    İmkanınız varsa TTnet ev iş internetiniz varsa ya kendiniz ya bayide ayrıca indirim tanımlatın,sanırım her faturada 10 TL indirim oluyor.
    İnternetin yetmeyecegini anladığınız an ek paket çözümü arayın. Ek paketi ana hat tüketiyor,ana paketi gruptakiler tüketiyor ve denge sağlanıyor.
    Sil süpür için bûtün hatların sil süpürünü uygulamaya her hat için gir çık,gir çık yaparak tabi şifrelerini ayrı ayrı girerek siz yapabilirsiniz. Şifrelerini alın,kayıt edin bir yere sürekli kontrol edin. Onların tüketimlerini ancak onların numarası ve şifresiyle online işlemlere girerek görebilirsiniz.
    Tüketimi riskli olanları eklemeyin. Ben yeğenimi gruba eklemiştim,dayı ayda 2GB harcarım en fazla demişti,farkettim ki 10 günde 4GB internet harcamış hemen hattını başka operatöre taşıdım yoksa tarife elimizde patlayacaktı. Öğrenci kesimi malum youtube ve oyun çok takılıyor,anne baba tamam ama öğrenci yakınları gruba eklerken dikkat edilmeli. Video izleyen biri 2 günde 2 GB da harcayabilir,youtubede 1 saat video 750 MB harcar ortalama. 720p üstü videolar ve 4K videolar daha çok tüketir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.