15 GB İnternet bittiği zaman hiçbir şekilde ek İnternet alınmıyor. Müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum kaç kere alınmıyor diyip geçiştiriyorlar. Parasıyla ek İnternet paketi vermiyor herifler.
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
15 GB İnternet bittiği zaman hiçbir şekilde ek İnternet alınmıyor. Müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum kaç kere alınmıyor diyip geçiştiriyorlar. Parasıyla ek İnternet paketi vermiyor herifler.
Bir çözüm bulabildinizmi hocam?
Turk1nq
kullanıcısına yanıt
yok hocam ek internet sadece ana abonelik kimin üstüneyse ona alınıyor, diğer aile üyeleri yararlanamıyor, yolu da yok malesef. Benim numara ailenin ana üyelik nosu, ben de kendime ek internet alıyorum, ilk önce onu kullandığı için, bitinceye kadar hazuzdaki interneti en azından ailedeki diğer nolar kullanıyor.
Turk1nq
kullanıcısına yanıt
İlave olarak diğer hatlara haftalık sil süpür yapıp ilave internet kazanılabilir. Ortak havuzdan bağımsız kazanılan internet veya haktan düşüyor öncelikli
Merhaba iyi günler dilerim.
Türk telekom bize-ulasin/mobil
Bu şekilde Google da ararsanız ilk siteye girip.
Buradan yeni İnternet paketi yüksek tarife amaçlı öneri yazıp şu mesajı yolladım. Sizlede yaparsanız belki işe yarar.
Ailece tarifesi kullanıyorum. 4.5g ye geçtik 5g geliyor halen data paketi düşük tarifler ile devam ediliyor. Yeni ailece tarifesi istiyorum. Saygı ve sevgilerimle.
quote:
Orijinalden alıntı: Tahsildarr
İlave olarak diğer hatlara haftalık sil süpür yapıp ilave internet kazanılabilir. Ortak havuzdan bağımsız kazanılan internet veya haktan düşüyor öncelikli
Hocam ay sonunu getiremez olduk Parayla bile interner vermiyor aldırmıyor kac kere şikayet oluşturdum başıma şöyle bir olay geldi Kazandrio uygulamasından 100 mb bandı hediye internetler aldım fakat qumpara mcvities kampayansından 2 gb haftalık internet kazanmana rağmen hatta tanımlanmadı şimdi onun mücadelesini veriyorum Haricen mademki ortak tarifedekiler internet sms dk alamıyor ise uygulamadan neden çıkıyor kısıtlayın ozaman diyorum daha bir dönüs yok uygulamadan çıkıyor ise ve ben bunu görüp alamıyor isem burada bir zilyetlik durumu var kullanıcı lehine ama neden kullandırılmıyor
Anlamadığım diyelim 2 kişi kullanıyor her bir kişiye 15 gb mı veriyor yoksa sadece 15 gb mı 2-3-4 kişi farketmiyor mu???
HacılettoH
kullanıcısına yanıt
15gb paylaşılıyor.
Sağol hocam bana gelmez biz kafadan 40-50 gb götürüyoruz aydazaten farketmez artık Yurtdışında olacağım için.
BimCell kullanan birini almak istiyorum. Turk Telekom Faturalı hangi tarifeye geçmesi gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: memomur
BimCell kullanan birini almak istiyorum. Turk Telekom Faturalı hangi tarifeye geçmesi gerekiyor.
Başlangıç tarifesine geçecek ve ardından ortak tarifeye geçişi yapılacak hocam
3000 dk 6gb olanına 80 tl ödüyorum. Daha uygunu var mı?
maestro2
kullanıcısına yanıt
5 kişi 15gb olanına 90 tl ödüyoruz.
yibo90
kullanıcısına yanıt
Mh yi arayıp geçmeye çalışayım öyleyse.
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Başlangıç tarifesine geçecek ve ardından ortak tarifeye geçişi yapılacak hocam
Alıntıları Göster
10 TL mi ek olur 5 TL mi? Yani başka operatörden geçmiş gibi mi sayılır?
kişi başı 10 TL vergi ile 13 tl denk geliyor
memomurM
kullanıcısına yanıt
Başka operatörden geçmiş sayılır diye biliyorum zamanında biz böyle yapmıştık ama yine de yanıltmak istemem hocam müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alın derim.
memomurM
kullanıcısına yanıt
bimcell kullanan geçemiyor
kolay gelsin arkadaşlar. eşimle 2 numara paylaşım yapmak istiyoruz fakat
sürekli resimdeki gibi hata alıyoruz siz nasıl hallettiniz yardım edermisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: rocky_balbao
bimcell kullanan geçemiyor
BimCell kullanması çok iyi oldu. Turk Telekom a geçti 5 TL karşılığı paylaşabildim tarifeyi.