Şimdi Ara

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
22
Favori
84.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle ki kullanıcılar app dan sadece dk ve sms i görebiliyor, ancak aile reisi tüm limitleri görebiliyor... Ben de babamın şifresi ile takip edeceğim tüketimleri
    Sil Süpürü her kazıyan sanırım kendine alıyor onu Cuma Günü deneyeceğim artık
    İnternet kullanmayan iki kişi ile alınabilecek bir tarife diye düşünüyorum açıkçası
    114tl ye 5 kişi ki ortalama 22tl ye geliyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Aile tarifesini daha çok ekonomik uygunluk açısından değil kullanım kolaylığı açısından tercih etmek lazım. Mesela annen baban çocuğun fatura ile kontor TL yüklemekle uğraşamıyor,fatura işlerini de takip edemiyorlar diyelim. İşte bu durumda sen yardımcı olup onları rahat ettiriyorsun. Faturaları sen tek fatura ile ödüyorsun,onlara bir faydan olmuş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Arayıp her ay sabit 10 gb eklettirmeye çalışacağım 10 tl karşılığı. Harcanmasa da o üzmez diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler..

• 23.04 den beri ailece 15gb tarifesini kullanıyoruz...
    Herhangi bir sorun yok gibi, her üye kendi sil süpürünü kazıyor
    Ek paket konusunda aramadık ama zaten 15günlük tüketim 3,7GB...

• Cevap vermemi gerektirecek hiç bir şey yazmamışsınız. Sadece bir sorum var size.
    Siz hakaretin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz? Ve rica etsem benim yazımda hakaret diye bahsettiğiniz bir tane kelime gösterebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 17 Mayıs 2019; 22:33:6 >
  • Yaklaşık 3 senedir kullanıyoruz 6 GB zamanı başlamıştık. Her sene taahhüt zamanı %30 indirimde veriyorlar babama. Şu an 72 liraya 5 kişi kullanıyoruz, zaten neti kardeşim ve ben kullanıyoruz sil süpürüde ekleyince aylık 20 GB üstü internet oluyor çok çok uygun şuan bizim için.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Acaba indirimi nasıl aldınız? Bu zamana kadar 14 yıldır tt mobil deyiz hiç indirim teklif edilmedi? Gerçi hiç hat taşıma teşebbüsü yapmadık, her sene kuzu kuzu taahhüt verdik veya tarife değiştirdik!
    Ailece 15GB tarifesine gelince;
    İlk fatura kesildi, 10tl evde İnternet müşterilerine özel indirim ile 104 TL fatura çıktı
    Anne baba nın sıfıra yakın tüketim leri olduğunu düşünürsek 8GB harcamışız 3kişi
    Ayrıca sil süpür den gelen GB lar hariç
    Onların da katkısı ile oldukça yetecek gibi 15GB
    Ana hat üzerinden kullanımı takip ediyorum ve her kesin Sil Süpürü kendine...
    Yaşlı anne baba lı gruplar içinideal bir tarife...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 25 Mayıs 2019; 22:49:3 >
    Her taahhut bitiminde Aile tarifesine en az %15 %20 indirim sunuyorlar genellikle. Sizi hiç aramadılar mı taahhut bitmesine yakın. Onlar aramasa da siz arayıp pazarlık yapmalısınız.

• Daha yeni geçtik aile tarifesine, bu zamana kadar bireysel ya da kamu tarifelerindeydik..
    Artık 2 sene sonra bakıp göreceğiz 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 25 Mayıs 2019; 22:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkmçvş

23.04 den beri ailece 15gb tarifesini kullanıyoruz...
    Herhangi bir sorun yok gibi, her üye kendi sil süpürünü kazıyor
    Ek paket konusunda aramadık ama zaten 15günlük tüketim 3,7GB...
    Hocam evde ttnet var yararlanabiliyoruz mu? 3kisiyiz evde hepimize 15gbmi, kisi basi 69tlmi, bide herkese fazla fazla fatura bindirmisler sizdede bole dueum oldumi acaba?

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    15 GB ortak kullanılır,kişi başı 15 GB değil. Ana hat numarasını taşıyarak gelirse,yada yeni hat alarak,yada faturasızdan Aile tarifesine gelirse 70 TL civarı tarifenin ücreti var. Aile tarifesine her eklenen numara için 5 TL yada 10 TL faturaya eklenir. Ana hat hariç 2 hat eklense 80 TL yapar diyelim mesela. 3 kişi toplam fatura 80 TL eder bu mantıkla. Bu tarife mobil tarifedir,mobil hatlarınızın durumuna göre kampanya fiyatı 5 TL 10 TL farklı olabilir. Konuda linkleri var,detayları okumanız iyi olur. 3 kişiye toplamda 15 GB internet yetmiyorsa bu tarife zarar ettirir. Bu tarife eş+çocuklar+anne+baba = tek fatura çıkması açısından avantajlı,yoksa tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

15 GB ortak kullanılır,kişi başı 15 GB değil. Ana hat numarasını taşıyarak gelirse,yada yeni hat alarak,yada faturasızdan Aile tarifesine gelirse 70 TL civarı tarifenin ücreti var. Aile tarifesine her eklenen numara için 5 TL yada 10 TL faturaya eklenir. Ana hat hariç 2 hat eklense 80 TL yapar diyelim mesela. 3 kişi toplam fatura 80 TL eder bu mantıkla. Bu tarife mobil tarifedir,mobil hatlarınızın durumuna göre kampanya fiyatı 5 TL 10 TL farklı olabilir. Konuda linkleri var,detayları okumanız iyi olur. 3 kişiye toplamda 15 GB internet yetmiyorsa bu tarife zarar ettirir. Bu tarife eş+çocuklar+anne+baba = tek fatura çıkması açısından avantajlı,yoksa tavsiye etmem.
    Cok tskler

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Mobil uzman İn dediği gibi gelen kişiler tt mobil abonesi ise 10tl, taşıma ile gelirse 5tl eklenir ana faturaya...
    Ana fatura sahibi ise 12/24ay taahhüt vermesine göre ve dışarıdan gelen abone yani taşıma yoluyla veya mevcut tt mobil abonesi olmasına göre değişiyor.
    Ve artı evde İnternet müşterileri 10tl daha indirim alıyor.
    Tek fatura var, aile üyelerine fatura çıkmıyor ve önemlisi aile üyelerinin devam eden bir taahhüdü varsa bozulmuyor..
    15GB ve 5400dk ortak kullanım ve Max 5kişi oluyorsunuz.
    Anne-babanın olduğu gruplar hem fatura gelmemesi hem de İnterneti kullanmamaları açısından avantaj

tt mobil abonesi ise 10tl değil tt mobil faturalı abonesi ise 10 tl kontörlü hat 5 tl
    Kendileri teklif ettiler hocam, hatta geçen yıl %30+%20 vermişlerdi 56 lira ödüyorduk bu sene %20yi uzatmadılar sadece %30 verdiler

• Merhabalar, bende aile tarifisini kullanıyorum, genel anlamda 15gb internet bitmeden ben ana cep numarasından online işlemlere girerek internet satın almıştım şimdi kıllandım biraz aldıgım bütün herkesi kapsamıyor mu ? Ana interneti ana hattan aldım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xecoy -- 30 Mayıs 2019; 15:49:32 >
  • xecoy X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, satın alınan/hediye internet numaraya özel oluyor, ortak kullanım değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler herkese, ben bu tarifeye yeni geçtim 3 kişi olarak, ana kullanıcı da benim.
    Sormak istediğim, bu sil-süpür şeysi varmış fakat bende online işlemlerde bu hediye simgesine bastığımda çıkmıyor öyle bir şey.(bu verileri kullanma falan iznini de verdim)
    Acaba ne yapmak lazım ki? Bitmiş bir kampanya mı bu yoksa?

• Uzaktan Kumandan kullanıcısına yanıt
    Her hattan ayrı ayrı:
    Evet yaz 5008'e gönder.
    Evet yaz 8070 'e gönder.

Online İşlemlerde 10 gün içinde her hat için ayrı ayrı sil süpür hakkı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Mayıs 2019; 21:27:31 >
  • İlk dediğinizi yapmıştım, ikinciyi de az önce yaptım, bakalım gelir inşallah...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.