Şimdi Ara

15W-40 castol yag 125 motoruma uygunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Castol 15W-40 GTX yagi mondial 125 mx grumble motoruma uygunmudur.Uygun degilse hangi yagi koymam gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 123oguz

Merhabalar...

Castol 15W-40 GTX yagi mondial 125 mx grumble motoruma uygunmudur.Uygun degilse hangi yagi koymam gerekir.

yağ hakkında bilgim yok ancak size zahmet motor hakkında bilgi verir misiniz? şu an kampanyada 2250 lira 2014 modeli yorumlarınıza ihtiyacım var
  • quote:

Merhabalar...

bu nerede yaşadğınıza bağlı istanbulda genelde yazın 15w 40 kullanılır kışın 5w-10w 40 arası kullanılıyor antalyada yaşıyorsan hava sıcaklıkları yüksek olacaktır 10w 50 kullanırsın bu yere göre değişir w ibaresi winter dır kış anlamına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

quote:

Merhabalar...

bu nerede yaşadğınıza bağlı istanbulda genelde yazın 15w 40 kullanılır kışın 5w-10w 40 arası kullanılıyor antalyada yaşıyorsan hava sıcaklıkları yüksek olacaktır 10w 50 kullanırsın bu yere göre değişir w ibaresi winter dır kış anlamına gelir

uygundur kullanabilirsin 15 40 yağı ama daha ince 10 40,10 30 falan yazın kullanma yazında 10 40 uygundur castrol trizone yağlar motorsiklet için bence en uygun yağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

quote:

Merhabalar...

uygundur kullanabilirsin 15 40 yağı ama daha ince 10 40,10 30 falan yazın kullanma yazında 10 40 uygundur castrol trizone yağlar motorsiklet için bence en uygun yağ

10w 40 asla yaz için değildir cabuk şişme yapar kışları idealdir yazları 15w 40 yada 10w 50 15w 50 kullanılır 10w 40 ta sürekli hararet görürsün geçen yıl benim öyleydi servis ilk bakım yağını 10 40 koymustu fakat daha evden cıkıp 10 km yapmadan motor şişiyordu bu sene 10 50 castrol koydum 60km yol yaptım banamısın demedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

quote:

Merhabalar...

10w 40 asla yaz için değildir cabuk şişme yapar kışları idealdir yazları 15w 40 yada 10w 50 15w 50 kullanılır 10w 40 ta sürekli hararet görürsün geçen yıl benim öyleydi servis ilk bakım yağını 10 40 koymustu fakat daha evden cıkıp 10 km yapmadan motor şişiyordu bu sene 10 50 castrol koydum 60km yol yaptım banamısın demedi

4 zamanlı motorda şişme ne ya. walla ben castrol 10 40 trizone kullanıyorum diğerlerine göre kaliteli daha dediğin gibi bişey olmadı hiç castrolunkini kullanırsa sorun olmaz ama diğer markalarınki nasıl bilmem bu castrol trizone 10 40 racing motorlara da koyuyolar hep bi sorun yaşayan hiç görmedim belki kullandığın markaya göre değişiyordur ama doğru dediğin ince yağ kışın iyi olur kalın olursa 20 50 falan olursa ısınıp sıvılaşması her noktaya girmesi zaman alır bu da az da olsa aşınma yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.