Şimdi Ara

16:00'da teknik direktör ile ilgili toplantı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

Başlayınca söyleyin basın açıklamasını

stad da basın mensuplarına kendisine sorulacak soruları ezberletiyordur ondan başlamamıştır
  • Fenerbahçeyi şampuan yaptılar.
  • Şu imza törenine bak ulan,gülmekten karnıma ağrılar girdi
  • Aziz Yıldırım' ın şu doğal konuşmaları yok mu Basın toplantısında orada burada resmi bir dille konuşmuyor, çıktı onu bunu azarladı gidiyor şimdi.
  • Şimdi böyle gülüp oynuyorsun aziz yıldırım eğer ismail kartal birşey yapamazsa onunda arkasından böyle saydıracakmısın
  • İsmail kartal heycandanmıdır nedir adam bildiğin ben kuklayım diye bağırıyor
  • Bu nasıl basın toplantısı lan
  • CANLI | Aziz Yıldırım: Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal, Türkiye'de bu takım dışında başarılı olamamışlardır.

Sanarsın Zico Kasımpaşadan Manisaspora bir sürü takım çalıştırdı Türkiye'de.

İyice bunadı bu adam.

• basın toplantısı özeti

aziz yıldırım : ersun yanal takımı şampiyon yapmadı zico takımı şampiyon yapmadı ben yaptım onların daha önce başarısı yoktu
    ismail kartal takımın teknik direktörüdür. başarı aziz yıldırım ve yönetiminindir.

• Ysmail kartal sevinçten bayylacak
  • Bu imza töreninin tekrarını izlemek istiyorum.
  • oraya yakın olan birileri gitsin ayakkabı,domates falan fırlatsın aziz paşaya
  • sayın hocam diye dalga geçiyor bide adamla
  • Bu adamdan bir cacık olmaz.
  • bu adam nasil biri taktik bilgisi falan ?
  • Nasılsa "bazı şeylerin" cezası yok o yüzden bu başarının altında imzası olan "ekip" bu sene daha çok çalışacak o yüzden İsmailmiş Ahmetmiş önemli değil.
  • O değilde fatih Terim le 4 sene üst üste sampiyon olma fırsatını kaçırdık ben ona üzülüyorum. Bu aziz bize bedavaya şampiyonluk verecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinden emin konuştu İsmail Kartal inşallah başarılı oluruz hayırlı uğurlu olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Şimdi böyle gülüp oynuyorsun aziz yıldırım eğer ismail kartal birşey yapamazsa onunda arkasından böyle saydıracakmısın

Sezon sonunda Aziz Yıldırım da yolcu. O yüzden İsmail Kartal'ın arkasından konuşma fırsatı bulamayacak. Görünen köy kılavuz istemez.
  • İsmail Kartal basın toplantısında kız istemeye gelmiş damat adayı gibiydi. FB, GS, BJK gibi takımları yönetebilmek için 25-30 milyonluk kitleleri de yönetebilecek enerjiye sahip olabilmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.