Şimdi Ara

16-17 Yaşındaki Bir Bmw (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

elektronik, mekanik. zırt pırt bi yeri bozuluyordu. çok paran ve uğraşacak paran varsa al.
  • bu arabanın arka tasarımı facia ben bir türlü beğenemedim
  • @insideman haklısınız hocam sagolun
    @volkann68 Şimdi böyle dediğiniz zaman hiç bir sorunla karşılaşmamış bakımdan bakıma servise giden insanlarda var . e36 bi nebze neysede e46da sorunlar daha az olur diye tahmin etmiştim ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
    @BohemAmca e46 arka tasarımı daha hoş bencede
  • otomatik vites,en az 8-10 aydır el değiştirmemiş,318 i yada 318 is üzerinde durun,ve en önemlisi sabırlı olun.riski minimuma indirmiş olursunuz.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easx

@insideman haklısınız hocam sagolun
    @volkann68 Şimdi böyle dediğiniz zaman hiç bir sorunla karşılaşmamış bakımdan bakıma servise giden insanlarda var . e36 bi nebze neysede e46da sorunlar daha az olur diye tahmin etmiştim ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
    @BohemAmca e46 arka tasarımı daha hoş bencede

bu tür araçlar özellikle tek kapılar fazla ezilmiş oluyorlar. ben o arabayı 3 sene kullandım. en son sattım, 1000km sonra yolda şanzumanı dağıtmış. bmw forumları olsun toplulukları toplantıları olsun çoğuna katıldım. hiç öyle bakımdan bakıma giden eski bmw görmedim doğrusu.
  • birader sen bu forumdakilere bakma çoğu boş konuşur sen git al bin gez dolaş arabanın hepsi zarar olsa ne yazar dünya malı dünyada kalır keyfine bak
  • evet arkadaşın dediği gibi foruma bakarsan her arabayı alamazsın satamazsın
    x çok yakar, y"nin vergisi parçası pahalıdır, z"nin şanzuman sorunu vardır
    insanlar artık parası kendi cebinden çıkarmış gibi ne zaman havadiste bulunmayı bırakırsa, anca senin kafan o zaman rahat eder... bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

evet arkadaşın dediği gibi foruma bakarsan her arabayı alamazsın satamazsın
    x çok yakar, y"nin vergisi parçası pahalıdır, z"nin şanzuman sorunu vardır
    insanlar artık parası kendi cebinden çıkarmış gibi ne zaman havadiste bulunmayı bırakırsa, anca senin kafan o zaman rahat eder... bilmem anlatabildim mi?

anladım hocam. azda olsa içimi rahatlatmaktı benim amacım ve birkaç bilgi almak. neyseki amacıma ulaştım :)
    alıcam inş düzgün bir araç bulduğum anda
  • illaki istiyorsan bir bmw . Arkadaşım satıyor 96 veya 97 model olması lazım 3.20i 4 kapı. Kazası , boyası yok çok çok temiz bir araç , sunroff hariç herşey mevcut araçta deri koltuk v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_murderer17 -- 5 Mayıs 2013; 5:36:16 >
  • arkadaşlar 2003 model bir 316ti compact buldum..şehirdışında araç fotolarda çok temiz belli oluyor kazası filan yok. biliyorsunuz bu compactlarda yeni tip motor ve eski tip motor var. 2004 ve 2005ler yeni tip motor diye geçiyor. benim baktığım araçta 2007de sandık motor değişimi olmuş. acaba bu motor yeni tip motormudur? bunu nasıl anlarız. gidip baktığımda ben kendim anlarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatz

arkadaşlar 2003 model bir 316ti compact buldum..şehirdışında araç fotolarda çok temiz belli oluyor kazası filan yok. biliyorsunuz bu compactlarda yeni tip motor ve eski tip motor var. 2004 ve 2005ler yeni tip motor diye geçiyor. benim baktığım araçta 2007de sandık motor değişimi olmuş. acaba bu motor yeni tip motormudur? bunu nasıl anlarız. gidip baktığımda ben kendim anlarmıyım?

yok bak forumdaşım yeni tip motor olmayan e46 compact yok yeni tip olanlar 115 bg buradanda anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatz

arkadaşlar 2003 model bir 316ti compact buldum..şehirdışında araç fotolarda çok temiz belli oluyor kazası filan yok. biliyorsunuz bu compactlarda yeni tip motor ve eski tip motor var. 2004 ve 2005ler yeni tip motor diye geçiyor. benim baktığım araçta 2007de sandık motor değişimi olmuş. acaba bu motor yeni tip motormudur? bunu nasıl anlarız. gidip baktığımda ben kendim anlarmıyım?

Yeni tip motordan ziyade triger zincir gergisi kronik arızalı modeller var 2002 ve 2003 yılında. Yoksa tümü 115 HP'lik aynı motordur.

2002-2003 model arka stopları şeffafsa sorunlu motorun olduğu seridir ve sanayide 100-150 TL'ye zincire ek aparat takılarak sorun giderilir. Bu dediğim yalnızca 316ti için geçerlidir diğer serilerdeki hiçbir model yılında böyle bir problem yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 5 Mayıs 2013; 22:46:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.