Şimdi Ara

16-17 Yaşındaki Bir Bmw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi abilerim kardeşlerim. Bu yaz sonuna 20 bin civarı bir araç almayı planlıyorum. Bu rakam 2 bin lira oynayabilir aşağı veya yukarı.

Yalnız aklımdan atamadığım tek bir model mevcut. E36 kasa coupe bir bmw almayı planlıyorum. Ve eminimki aklıma yeni bir fikir sokmadan (ki çok düşündüm ondan başka fikir girmiyor) başka bir araç alırsam asla isteyerek binmem.

Hatta şu anda 100 bin lira bütçem dahi olsa bu aracı alırım ve kalan parayıda ona harcarım. İlerdeki planlarımdada bu var. 3 sene içerisinde gelirim biraz artacak ve bakımını ekstralarını herşeyini yapmak istiyorum bu araca.

Bu ilk aracım olacak.Ve beni 3 sene büyük sorun çıkarmadan idare etmesi lazım. Sportif görünümlü bir araç istiyorum. Bu konuda tecrübeden yoksun olduğum için sizlere danışmak istedim. İlk aracın verdiği heyecandan ve bmw aşkından dolayı artık geceleri uykularım kaçmaya başladı.

Gerek araç tavsiyelerinizi gerek bu araç hakkındaki yorumlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Dip Not: Apaçilik kavramıyla uzaktan yakından alakam yoktur. Aksine yan makinası vs tarzında yazan ilanlardan direk uzaklaşıyorum .

• Eğer o derece istiyosan ne desek boş.Bana kalırsa al, memnun kalmasan bile içinde kalmamış olur.Zaten kolayca elden çıkartabilirsinde.Hayırlı olsun şimdiden
  • Sanayi'den çıkmazsın bunu unutmadan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Eğer o derece istiyosan ne desek boş.Bana kalırsa al, memnun kalmasan bile içinde kalmamış olur.Zaten kolayca elden çıkartabilirsinde.Hayırlı olsun şimdiden

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Eğer o derece istiyosan ne desek boş.Bana kalırsa al, memnun kalmasan bile içinde kalmamış olur.Zaten kolayca elden çıkartabilirsinde.Hayırlı olsun şimdiden

+1

Alıntıları Göster
    hiç korkma.. arıza kolay kolay çıkartmaz bu foruma sorarsan araba alamazsın onu alma böyle olur şunu alma şöyle olur onları alma şurası şöyle.. ama bir arıza verirse cüzdanını boşaltır

• Bence alin hocam.Ama size onerim alacaksaniz da acele etmemeniz.Bana gore tertemiz bulmaniz cok zor ama en azindan bitik bir araba almamaniz icin iyi arastirma yapmaniz lazim.

Bu arada yakiti lpg ile mi halledeceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Bence alin hocam.Ama size onerim alacaksaniz da acele etmemeniz.Bana gore tertemiz bulmaniz cok zor ama en azindan bitik bir araba almamaniz icin iyi arastirma yapmaniz lazim.

Bu arada yakiti lpg ile mi halledeceksiniz?
    Cevaplar için teşekkür ederim. Yakıt büyük ihtimal lpg olur.

Zaten alacağım zaman böyle tamamdır bunu alırsam içimde kalmaz pişman olmayacağım dediğim bir aracı istiyorum. Yani böyle dededen babadan kalma çok el değiştirilmemiş. Apaçiden değil hastasından araçlar.

Dediğiniz gibi piyasası bol bir araç. Sahibindende hergün yüzlerce ilana bakıyorum 5 6 tanesi ancak gözüm kesiyor. Genelde gençler bindiği için pek güvenilir olmuyor araçlar.

Dediklerinizi dikkate alacağım.

Varmı şu araç fikrini değiştirir diyebileceğiniz bir araç :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaşında 1.70 kaldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E36 bitti E46 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23;59

E36 bitti E46 derim

E46 beni aşar şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: habaloooo

Cevaplar için teşekkür ederim. Yakıt büyük ihtimal lpg olur.

Zaten alacağım zaman böyle tamamdır bunu alırsam içimde kalmaz pişman olmayacağım dediğim bir aracı istiyorum. Yani böyle dededen babadan kalma çok el değiştirilmemiş. Apaçiden değil hastasından araçlar.

Dediğiniz gibi piyasası bol bir araç. Sahibindende hergün yüzlerce ilana bakıyorum 5 6 tanesi ancak gözüm kesiyor. Genelde gençler bindiği için pek güvenilir olmuyor araçlar.

Dediklerinizi dikkate alacağım.

Varmı şu araç fikrini değiştirir diyebileceğiniz bir araç :)

Alıntıları Göster
    Araç olarak fikrinizi değiştirebilecek model bulamayabilirsiniz. Gerçekten tutkuluysanız çok iyi araştırın. Mümkün mertebe sanayi tarafında tanıdık bir ahbap bulmaya bakın. Her gün sanayiye gitmeseniz bile ayda bir kesin gidersiniz. Sanayide genelde araçlarına iyi bakanlar bulunur o muhitte de iyi araçlar bulabilirsiniz. Sitelerden çok araştırmayın. Büyük hüsran biz bin TL fazla verdik tanıdıktan aldık siteden alsaydık çoğu pert mi acaba diyecektik..

• uzak dur -
    ne işin var
    18-19
    yaşında ki arabayla her km si saatli bomba
  • Temizini iyi bakılmisini aynı senin gibi BMW ye askla bineni bul ondan al arabayı sıkıntılı bir BMW alırsan hele ki e36 cok üzer seni ince ele sık doku
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner198916

Temizini iyi bakılmisini aynı senin gibi BMW ye askla bineni bul ondan al arabayı sıkıntılı bir BMW alırsan hele ki e36 cok üzer seni ince ele sık doku
    Teşekkürler cevaplar için. Dıştan mükemmel görünen bir e36 almıştı bursada kaldığım süre içerisinde mahalleden biri. Şu anda 12 bın veren olsa havada karada satacak . Her yerinden ayrı bir sorun çıkmıştı mahallede yatıyordu.

Dediğiniz gibi ince eleyip sık dokumak lazım. Umarım aklıma yatan bir araba bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner198916

Temizini iyi bakılmisini aynı senin gibi BMW ye askla bineni bul ondan al arabayı sıkıntılı bir BMW alırsan hele ki e36 cok üzer seni ince ele sık doku
    16-17 yaşındaki E36'lar varoşların hurdası olmuştur artık.

En azından bütçe 20 bin civarıysa M paketli 316ti compact bakın derim 2003-2004 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habaloooo

Teşekkürler cevaplar için. Dıştan mükemmel görünen bir e36 almıştı bursada kaldığım süre içerisinde mahalleden biri. Şu anda 12 bın veren olsa havada karada satacak . Her yerinden ayrı bir sorun çıkmıştı mahallede yatıyordu.

Dediğiniz gibi ince eleyip sık dokumak lazım. Umarım aklıma yatan bir araba bulabilirim

Alıntıları Göster
    Kimseyi takma hayallerinin peşinden koş.Hayatta yarınımız belli değilken neden hayallerimizi erteleyelim. 1-2 bin zararın olur belki ama içinde ukde olmaz. Ama oynanmamış araç bulmaya bak.Sağa sola haber bırak belli mi olur almancıdan filan düşer belki temiz bir e36.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Kimseyi takma hayallerinin peşinden koş.Hayatta yarınımız belli değilken neden hayallerimizi erteleyelim. 1-2 bin zararın olur belki ama içinde ukde olmaz. Ama oynanmamış araç bulmaya bak.Sağa sola haber bırak belli mi olur almancıdan filan düşer belki temiz bir e36.

Alıntıları Göster
    ya burada alma arıza çıkartır ömrünü doldurdu diyen arkadaşların kaç tane o yaşlarda e36sı oldu e30u oldu e34 ü oldu bırak hocam temizini bulursan hiçbirşey olmaz hiç korkma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

En azından bütçe 20 bin civarıysa M paketli 316ti compact bakın derim 2003-2004 model.

o paraya pertini alır 23-24 arası m paket olmayan modelini alır m paket temiz isteniyorsa 28-32 arası
  • o yaşlarda temiz bir bmw bulamazsın hele bmw hayatta bulamazsın. onun için riske girme dostum
  • 20.000tl ye cabrio e36 diri ve temiz bulmak biraz zor gerçekten olanıda hırpalanmış oluyor ancak sedanı o paralara bulabilirsin. Modelide yüksek tutarsın 97-98 tamamdır işte.

Her ne yaparsan yap tutkundan vazgeçme. 190e almayı deli gibi istiyodum. Hala istiyorum elimede geçti bitane almadım gitti. 306 aldım. Pişman deǧilim arabam güzel ama hayallerimdekine sahip olmak daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

o paraya pertini alır 23-24 arası m paket olmayan modelini alır m paket temiz isteniyorsa 28-32 arası

20 bine demedim 20 bin civarına dedim. Ama sizin dediğiniz rakamlar da biraz fazla abartı olmuş cebine 23-24 bin koyan birisi ilanlardaki satılık M compactların en azından yarısını alabilir pazarlıkla.

28-32 bin compact için ilk sahibinden boyasız olsa bile verilen paraya yazık derim, zaten 30 bin isteyenleri ilanlarda görüyoruz geçen yıldan beri satılık araçlar hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 3 Mayıs 2013; 21:54:28 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.