Arkadaşlar merhaba. Hobi amaçlı fotoğraf çekmek istiyorum. İkinci el bir cihaz için 5 6 bin bütçem var. Nikon d90 ile başlamak mantıklı olur mu? Nasıl bir cihaz alabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Hobi amaçlı fotoğraf çekmek istiyorum. İkinci el bir cihaz için 5 6 bin bütçem var. Nikon d90 ile başlamak mantıklı olur mu? Nasıl bir cihaz alabilirim?
MSI g27c7 monitör kırıldı
Arkadaşlar merhaba.msi g27c7 curve monitörumun ekranı kırıldı. Ekranın yarısına görüntü gelmiyor. Bu monitör tamir olur mu ya da paneli değişir mi? Değişirse astarı yüzünü geçer mi?
Arkadaşlar merhaba. Hafta 4 5 saat kadar CS go ve valorant oynuyorum. Logitech g102, g300s, rival 3 ve Corsair m55 pro arasında kaldım. Bütçe 300-400 bandında. Hangisini tavsiye edersiniz? Başka ürünlerde onerebilirsiniz
Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda internet saglayicim millenicom. Xboxta oyun oynarken ping artışları ve laf yasiyorum. Binanın girişinde kablonet kutusu var. Kablonette geçmeyi düşündüm ancak internetteki yorumlar pek iç açıcı değil. Hangi operatörü önerirsiniz?
1998 Model Passat 1.8 t otomatik Çözülemeyen Sorun
Arkadaşlar merhaba. 1998 model passat 1.8t var. Araç otomatik vites. Motor şanzuman 8 9 ay önce sıfır yapıldı. Soğuk havada sabah ilk marşta şanzuman kendini korumaya alıyor. 1 2 dk çalıştırıp marşı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Aynı sorunu yolda giderken klimayı açıyorum, farları açıyorum en son sunroofu açınca da şanzuman arızaya düşüyor ve kendini korumaya alıyor. Araca sıfır akü taktım, elektrik tesisatına baktık bir şey bulamadık. Araçta arızaya düştüğünde "00543 maksimum devir aşıldı" arızası veriyor. Klimayı, farları açıp sunroofu da çalıştırınca arabanın devir saati durduğu yerde 7 bin devire yükselip geri aşağı iniyor. Bu sorun neden kaynaklanır çözemedik. Şanzıman beynine baktık sorun yok. 3 tane şanzumancı gezdi araba, şanzumanda sorun yok. Araca binerken bir sorun teşkil etmiyor. Satacağım böyle satmak istemiyorum. Bunu nasıl çözebiliriz?
Bir haftadır superonline fiber internet bağlatmak için görüşmeler yapıyorum. Alt yapım 4 5 defa sorgulandı ve her seferinde 1000 mbps fiber alabilirsiniz denildi. En sonunda superonlinela anlaştık ve evime fiber bağlatmaya karar verdim. Bugün şehir dışındaydım randevu için geleceklerini söylediler. Apar topar çıkıp evime döndüm. Teknik ekip geldi, "binanızda fiber yok" deyip geri gitti. Beni günde 3 defa arayan superonline yetkililerini arıyorum ve hepside yapacak bir şeyin olmadğını söylüyolar. Ne zaman superonline bağlatmak istesem sorun yaşıyorum. Bu nasıl bir firma gerçekten anlam veremedim. Kampanyalı fiyatların bitmesine de 4 gün kaldı, fiberde getiremezler sanırım.
Superonline Ping Sorunu Tekrarlar mı
Arkadaşlar merhaba. 7 8 ay önce eski evime 100 mbps wi fi 6 modemli sueronline fiber bağlatmıştım. Bağlantı yapılmadan önce bayi ile şu konuda anlaştık, superonline da ping sorunu olduğunu biliyordum, xboxta online oyunda sıkıntı yaşarsam hemen iptal edeektik. Tabi iinterneti bağladılar pingler rezalet. İptal de etmeye gücü yetmedi bayiinin. Git gel güç bela bana ücretsiz statik ip tanımladılar sorunum çözüldü. Şimdi yeni taşındığım evde millenicom kullanıyorum 1000 mbps superonline fiber evime kadar geldi. Bağlatsam yine aynı şekilde ping sorunu yaşar mıyım, yaşarsam statik ip alırsam çözer miyim? Statik ip ping sorununa kesin çözüm olur mu yani?
Lenovo Laptop Müzik Dinlerken Kasma
Arkadaşlar merhaba. İ7 4. nesil işlemci, Gtx960m Ekran Kartıi 16 gb rame sahip Lenovo bir laptopım var. Şöyle bi problem mevcut. Laptopta youtube dan chrome üzerinden ya da uygulama üzerinden müzik veya video dinlerken yanda herhangi bir uygulama açayım uygulama kendine gelene kadar seste cızırtılar, kasılmalar oluyor. Cpu kullanımı %86 87 lere dayanıyor. Chromedan 5 6 sekmeyi peş peşe açınca da aynı şey oluyor. Bu sistemin bunları yapmaması gerekli diye düşünüyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir acaba? Laptop 2 3 uygulamayı birden çalıştırırken zorlanıyor yani.
Tws Kulaklıklar Mifrofon Kalitesi
Arkadaşlar merhaba. Gün içinde çok fazla telefon görüşmesi yaptığım için Samsung level u2 kulakliik almıştım. Son zamanlarda kulaklıktan gelen ses bir hayli azaldı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Yeni bir kulaklık alma ihtiyacı doğdu. YouTube da galaxy budsın mikrofon testlerini izledim, sesler mikrofondan inanılmaz kötü gidiyor. Galaxy buds a ozgude değil bu durum. Ne kadar tws kulaklik testi varsa hepsinin mikrofonundan gelen ses kötü gibi duruyor incelemelede. Samsung level u nunda testlerine baktım acaba YouTube da mı böyle oluyor diye, level u da ses çok net ancak galaxy buds dahil neredeyse hiç bir tws kulaklıktan berrak ses gelmiyor. Günlük konuşma için acaba tws kulaklık tercih etmek yanlış mı olur? Günlük konuşma için önerebileceğiniz tws kulaklık var mı?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.863 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar