Bir haftadır superonline fiber internet bağlatmak için görüşmeler yapıyorum. Alt yapım 4 5 defa sorgulandı ve her seferinde 1000 mbps fiber alabilirsiniz denildi. En sonunda superonlinela anlaştık ve evime fiber bağlatmaya karar verdim. Bugün şehir dışındaydım randevu için geleceklerini söylediler. Apar topar çıkıp evime döndüm. Teknik ekip geldi, "binanızda fiber yok" deyip geri gitti. Beni günde 3 defa arayan superonline yetkililerini arıyorum ve hepside yapacak bir şeyin olmadğını söylüyolar. Ne zaman superonline bağlatmak istesem sorun yaşıyorum. Bu nasıl bir firma gerçekten anlam veremedim. Kampanyalı fiyatların bitmesine de 4 gün kaldı, fiberde getiremezler sanırım. |
Superonline her seferinde rezaleti yaşatmayı başarıyor
-
-
Sıkıntı Superonline da değil senin yaşadığın yerde. Altyapında fiber yoksa geçmiş olsun . Gelmesi yılları bile bulabilir. -
Kardeşim okudun değil mi yazıyı? Binamda turktelekomun fiberi var şu an 100 mbps kullanıyorum. Superonlinedan beni arayıp bulunduğunuz bölgede 1000 mbps fiber var diyorlar. Bak tekrar ediyorum 1000 mbps fiber var diyorlar. 1 hafta uğraşıyoruz kuruluma gelip burda fiber yokmuş diyorlar. Burda superonline değil öyle mi kabahatli? Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya taraflısınız...
-
Superonline kabahatli hocam.
Binanızda turkcell superonline yazan kutu yoksa altyapı yoktur sisteme yanlış girmişlerdir veya mahallenize altyapı gelmiştir sizin yönetici vb. izin vermemiştir kutuyu koymaya sisteme de var gibi işlemişlerdir.
Tabi ana hata o bölgenin sorumlularında Superonline kurumsallıktan uzak taşeron çalıştırıyor hizmet kalitesi bölge bölge çok farkediyor.
-
Potansiyel fiber dedilerse vermezler hocam ,mahallede hat var demek gibi yorumlanabilir bu ifade. Kendi oturduğum site için baktığımda potansiyel fiber hizmeti yazıyordu ama aşağıda kutu vs yoktu anca vdsl hizmet verebilirler.Talepte bulunduk siteye hat çektiler kutu koydular yeni aktif oldu hat, yarın daire içine hat çekmeye gelecekler 500 mbps paket aldım. -
Potansiyel fiber demediler hocam 1000 mbps kadar fiber var bulunduğunuz dairede dediler. Ciddi şekilde de mağdur ettiler. Hiç bir şekilde düzeltme çabaları da yok malesef.
Benzer içerikler
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- superonline altyapısını kullanan firmalar
- superonline discord
- superonline altyapı başvurusu
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X