Şimdi Ara

16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
32
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba evet yapıyorum hocam 60+30 cm olacak şekilde, istenirse bir ucu riser a olacak şekilde de yapıyorum

• Çok ilgili ve muhabbeti iyi bir insan. Yusuf hocamın emeğine sağlık. Kablolar çok kaliteli. Kasanın içini bambaşka yaptı. Tavsiyemdir. 16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO 

16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO
  • 16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO

Kendisinden kablo sipariş verdim ve elime ulaştı. Malzeme ve işçilik çok üst seviye, eline alınca anlaşılıyor kabloyu direkt, kesinlikle tavsiye ederim.

• Zirâel kullanıcısına yanıt

@Zirâel arkadaşın yaptırdığı tasarımın aynısını istedim, ürün kaliteli ve güzel. Tasarımı paylaşan arkadaşa uyumu için teşekkür ediyorum. Satıcıyada teşekkür ediyorum.

16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedatDnz -- 9 Mart 2022; 0:16:24 >
  • Merhaba, HX1200 Corsair için 6+2(dual) diğer tarafı 8 pin ekran kartı kablosu lazım(50-60cm)...Fiyat alabilirmiyim

• eko_35 kullanıcısına yanıt

160 tl hocam kargo dahil fiyat

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Size ulaşabileceğim telefonu özelden iletebilirmisiniz

• Keşke daha önce tanısaydım dediğim bir arkadaş. Kablolarımı yapıp en hızlı biçimde kargoya verdi. Kablolar 10 numara 5 yıldız... Bu arkadaşa güvenerek ticaret yapabilirsiniz. İşin gücün rast gitsin, Hayırlı işler kardeşim...

• Yusuf dostum eline koluna saglik kablolardan cok memnunum. BMW M logosu seklinde istedim Kendisine yapıyormuş gibi özendi cok kaliteli kablolar. Teşekkür ediyorum herşey için.
    16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO 16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO 16 AWG EL YAPIMI ÖZEL SLEEVE VE HER MARKAYA UYGUN MODÜLER KABLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 28 Nisan 2022; 13:31:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugia B kullanıcısına yanıt

güle güle kullan kardeş :) Hayırlı olsun

• 10 numara bir arkadaş, pek çok soru sordum sıkılmadan usanmadan cevapladı. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heartseeker kullanıcısına yanıt

Estf. Hocam bilgi önce gelir.

• Konu gereğinden fazla büyümüş. Hepsiburadadan ekran kartı aldım bayramda kargo yok ve geç geldi diye kazmadığı günün zararını Hepsiburada mı karşılıyor? Saçmalardan seçmeler:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.