merhaba evet yapıyorum hocam 60+30 cm olacak şekilde, istenirse bir ucu riser a olacak şekilde de yapıyorum |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
merhaba evet yapıyorum hocam 60+30 cm olacak şekilde, istenirse bir ucu riser a olacak şekilde de yapıyorum |
Çok ilgili ve muhabbeti iyi bir insan. Yusuf hocamın emeğine sağlık. Kablolar çok kaliteli. Kasanın içini bambaşka yaptı. Tavsiyemdir. |
Kendisinden kablo sipariş verdim ve elime ulaştı. Malzeme ve işçilik çok üst seviye, eline alınca anlaşılıyor kabloyu direkt, kesinlikle tavsiye ederim. |
@Zirâel arkadaşın yaptırdığı tasarımın aynısını istedim, ürün kaliteli ve güzel. Tasarımı paylaşan arkadaşa uyumu için teşekkür ediyorum. Satıcıyada teşekkür ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedatDnz -- 9 Mart 2022; 0:16:24 > |
Merhaba, HX1200 Corsair için 6+2(dual) diğer tarafı 8 pin ekran kartı kablosu lazım(50-60cm)...Fiyat alabilirmiyim |
160 tl hocam kargo dahil fiyat |
Size ulaşabileceğim telefonu özelden iletebilirmisiniz |
Keşke daha önce tanısaydım dediğim bir arkadaş. Kablolarımı yapıp en hızlı biçimde kargoya verdi. Kablolar 10 numara 5 yıldız... Bu arkadaşa güvenerek ticaret yapabilirsiniz. İşin gücün rast gitsin, Hayırlı işler kardeşim... |
güle güle kullan kardeş :) Hayırlı olsun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Estf. Hocam bilgi önce gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |